Fjernelse af gevækster - Hudlægen

Sådan foregår behandlingen

CO2-lasere og Plex R  er kirurgiske redskaber, som brænder væk uden at skære, og efterlader derfor huden med minimal skade.

De kan anvendes, når målet er at fjerne uønskede hudgevækster som fedtknuder, skintags og bindevævsknuder samt modermærker uden farve.

Via vores dygtige gæstebehandler Hudlæge Emil Henningsen kan vi tilbyde denne behandling på vores klinik i Vejle. 


     BESTIL TID     

Sådan foregår behandlingen


Der er to måder af fjerne gevækster på - begge metoder frembrunger et minimalt ar. Special creme skal bruges efterfølgende.


  • Ved at skære væk og efterfølgende brænde dem - store gevækster (se video )
  • Ved at brænde dem væk med en lille gnist - små gevækster


Ved begge metoder er huden naturligvis bedøvet og den tager meget kort tid. 

Sårskorpe vil komme frem og skal blive på huden til den har helet området helt op. Man må ikke pille i denne - evt. sætte et stykke plaster over. 

Huddimser og dimsedutter

Nogle gange vænner man sig til, at de er der.

Men ser man dem på billeder, kan man godt se, at de ikke ligefrem er klædelige og  aldrig i profil hvor de ofte er mere fremtrædende. 

Prøv at stille dig foran spejlet og sæt en finger oven på dem - huden fremstår nu mere ensartet, og halskæden, som på billedet her, får den fortjente opmærksomhed. 

En gevækst som denne fjernes nemt og efterladet et meget lille ar - se video, hvor denne gevækst fjernes - se ovenstående 


     BESTIL TID    


Kolesterol omkring øjne

Xanthelasma er kolesterolaflejringer som oftest ses omkring øjnene. Disse er en skarpt afgrænset gul aflejring af fedt  i overhuden. 

Aflejringen føles blød og starter typisk som en lille ophobning på øjenlåget, der langsomt vokser sig symmetrisk og større.  

Xanthelasma gør hverken ondt eller er skadelige, men er ofte kosmetisk skæmmende.

Disse aflejringer fjernes effektivt med Co2 eller PlexR som en gevækst.


Gratis konsultation

Emil tilbyder en konsultation, hvis du har behov for dette. 

Fjernelse af gevækster kræver ikke en forkonsultation, men har du nogle spørgsmål eller har andet, du gerne vil tale med Emil om, er du velkommen til at booke denne. 

Emil udfører alle behandlinger på klinikken i Vejle.     KONSULTATION     

Hudlæge Emil Henningsen

Hudlæge Emil Henningsen er speciallæge i dermatologi og tilbyder højt specialiserede behandlinger her på klinikken. Han har 10 års erfaring som læge og varetager:

Emil er en yderst sympatisk og rolig person, du vil finde tillid til med det samme.  Som specialiseret dermatolog har han en unik viden om huden, og han betragter sit arbejde som en fusion af videnskab og kunst.


INFORMATION


Behandling

Indledende rengøres og desinficeres huden, hvorefter der tages et foto af det område, der skal behandles. Herefter injiceres lokalbedøvelse i form af lidokain med adrenalin. Der skal forventes en let svien i huden. Når bedøvelsen begynder at virke, fjernes den pågældende hudforandring med laser. Behandlingen er ikke smertefuld, men der kan forventes en følelse af varme i området.


Efterbehandling

Behandlingen vil efterlade et mindre sår på huden i det behandlede område. Såret vil kunne væske i 1-2 dage. Husk at vaske såret med vand og mild sæge både morgen og aften. Samtidig anbefaler lægen, at såret behandles med klorhexidin eller Fucidin-creme. Begge produkter kan købes på apoteket. Anvend cremen 3 gange dagligt i 5 dage.

Når sårskorpen er faldet af anbefaler vi en E-vit. arolie - 5 x dgl. denne køber du med efter selve behandlingen og bruges i 3 uger.

Det er tilladt at dække såret med plaster. Der kan forventes en vis kløen fra sårskorpen, men undgå at kradse i den for at undgå infektioner.

Behandlingens effekt

Med laserbehandling reduceres uønskede hudforandringer.

Som oftest vil de kunne fjernes med blot én behandling.

Dog kan det for opnåelse af et optimalt resultat i nogle tilfælde være nødvendigt at skulle gentage behandlingen. I nogle uger efter behandlingen vil huden i det behandlede område være rød. Farven vil gradvist forsvinde og huden vil langsomt blive jævn. 


Bivirkninger

I forbindelse med laserbehandlingen kan infektion og ardannelser forekomme. Det sker dog sjældent, hvis den foreskrevne efterbehandling følges.

Når sårskorpen er faldet af, vil huden i det behandlede område fremstå let rød. Det vil gradvist aftage over de næste 1-3 måneder.

Hvis du har tendens til at danne brede, tykke ar (keloid), vil laserbehandling i lighed med al øvrig kirurgi være mindre egnet.

Du bør derfor vælge anden behandling.

Information/samtykke

Når du har læst denne skriftlige information, vil du modtage en mundtlig information om laserbehandlingen.

Her vil du samtidig have mulighed for at stille spørgsmål.

Reglerne foreskriver, at der ikke kræves betænkningstid ved lægelig behandling af hudsygdomme såsom ar, vorter, gevækster osv.

Derfor vil du umiddelbart efter at have modtaget informationen kunne give dit samtykke til behandlingen på samme dag du er til konsultation.Venlig hilsen Speciallæge i dermatologi Emil Henningsen

Dato og næste opdatering Udarbejdet juni 2016. Revideret april 2018. Næste opdatering april 2020.


Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00
Copyright © 2020 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao