Behandling mod ufrivillig vandladning
Pelvic Chair

Bækkenbundstræning

Slip blæren løs og stol igen på din bækkenbundsmuskulatur.

Mange kvinder og mænd har problemer med slapt bækkenbund og slap muskulatur omkring blæren, hvilket fører til uheld ved grin, hoppen eller nysen og kan føre til urin- eller afføringsinkontinens – en meget tabubelagt problematik.

Læs her, hvordan vores specialstol kan hjælpe dig til at kontrollere dine bækkenbundsmuskler, så din udfordring bliver langt mindre, og livskvaliteten kan vende tilbage.

Et problem og et tabu

Over ½ million danskere af begge køn er registreret med problemer med urin- eller afføringsinkontinens, hvilket betyder, at det er svært at holde på vandet og afføringen. Er du registreret? Sikkert ikke, så vi er endnu flere.

Måske kender du til det at skulle stramme benene sammen ved nys eller latter for ikke at dryppe. Eller at du kommer til at lække lidt, når du rejser dig, hopper på trampolin med børnene eller danser.

Mange har også den udfordring, at de helst skal være sikker på, at der er et toilet i nærheden, når de skal på tur.

En problematik, som påvirker hverdagen og skaber frustration.

Mange mænd oplever efter prostataoperation problemer med hyppig vandladning om natten samt rejsningsproblemer, og det medfører naturligvis en stærk forringelse af livskvaliteten.

Men faktisk kræver det ikke meget at få mere kontrol over denne problematik. Pelvic Chair arbejder ud fra HIFEM (Magnetisk stimulation), som ganske enkelt laver 12.000 bækkenbundsøvelser på de 28 min., du sidder på stolen. Det handler om muskelstimulering af ringmusklen og musklen ved din blære.

 

Kundes anmeldelse

Hør Gittes anmeldelse af Pelvic Chair

Tusind tak til Gitte for at bryde et tabu! og stå frem med sine resultater af behandlingen. Gitte har født 2 børn og er 60 år gammel. Hun er en dejlig kendt kunde i huset og tilbød straks at være åben og fortælle om sine problemer med inkontinens.

Et problem, vi alle i større eller mindre grad lider af.

Hun har allerede efter to behandlinger ud af de seks kunnet mærke en markant forskel – og har ingen “UHELD” haft siden.

“Pelvic Chair, kan anbefales til enhver!”
– Gitte

Hvad gør Pelvic Chair?

– giver en stærkere bækkenbundsmuskulatur

Blæren i sig selv er ikke svag ved inkontinens. Det er lukkemusklen i bækkenbunden, der ikke er stærk nok til at holde urinen inde i blæren, eller ringmusklen, som ikke kan holde på afføringen.

En forringelse af musklerne, som kan opstå ved operation, sygdom, fødsel m.v

En Pelvic-behandling (bækkenbundsbehandling) gør følgende:

 • Styrker bækkenbundsmusklerne
 • Reducerer inkontinens
 • Forbedrer seksuel (n)ydelse
 • Effektiv behandling af urininkontinens kræver styrkelse af bækkenbundsmuskulaturen. Knibeøvelser plejer her at være den primære metode til at behandle urininkontinens samt vaginale prolaps hos kvinder, der har født. Knibeøvelser er anerkendt som en god måde at behandle disse tilstande på.

Pelvic Chair er en effektiv måde at erstatte knibeøvelser på uden kirurgi samt til at hjælpe dig frem mod et resultat på en sikker og effektiv måde.

Knibeøvelser eller Pelvic Chair?

Sædet på stolen bruger elektromagnetiske bølger til at skabe tusindvis af små sammentrækninger af bækkenbundsmusklerne. Teknologien gør, at du får knibeøvelser med modstand.

Disse sammentrækninger skaber en stærkere muskel ved endetarm og ved blæremusklen, og dermed er behandlingens formål på plads.

En behandling svarer til ca. 12.000 knibeøvelser. Knibeøvelser kan du jo sagtens lave derhjemme, men det er de færreste af os, der får gjort det hver dag og grundigt nok.

Dokumenteret effekt

Læs mere om Pelvic Chair.

Vær forberedt – print kontraindikationsskema ud allerede nu og udfyld, inden du kommer.

Publiceret artikel på Pubmed lavet af læger og forskere omkring HIFEM kontra normal lægelig behandling af inkontinens.

Et udpluk af anmeldelser

Uden panik – ikke uheld længere
”Jeg er så glad og taknemmelig. Ingen ufrivillig vandladning. Jeg kan holde mig uden panik. Pelvic Chair, kan anbefales til enhver!”

Gitte, 60 år

Kan sagtens vente ved tissetrang
“Efter tre fødsler og en mangelfuld træning af bækkenbunden kan jeg mærke en kæmpe forskel. Før skulle jeg skynde mig på toilet, når jeg skulle tisse. Nu kan jeg sagtens vente.”

Anonym, 34 år

Ingen inkontinens/ seksuelt nydelse
”Jeg har efter mine behandlinger ikke oplevet inkontinens. Mærkede allerede forskel efter 2 behandlinger. Min bækkenbund er blevet væsentlig stærkere. Føler mig bare bedre tilpas. Seksuelt oplever jeg en betydelig større nydelse.”

Merete, 54 år

Ingen nattetissen og bedre livskvalitet
”Det er en god behandling, som for mig har givet god effekt. Er slet ikke oppe at tisse om natten mere. Har påvirket min livskvalitet meget.”

Joan 65, år

Ro i Lichten Sclerosus / sexliv
“Strammere underliv, bedre kontrol, ingen tisseri om natten længere, bedre orgasmer og ro i min Lichten Sclerosus. Det har ændret så meget for mig og har givet livskvalitet på områder, vi ikke taler om.”

Sascha-Maria Lundberg, 39 år

Træning uden gener /holde ved trang
”Jeg er meget glad for den mærkbare effekt. Jeg kan træne, grine, nyse og hoste uden at være nervøs for, at der kommer luft med ud, eller at jeg smådrypper. Samtidig er jeg blevet meget bedre til at holde mig, når jeg føler akut tissetrang.”

Anonym, 49 år

Vi kan hjælpe dig

Hjælper til kvindens udfordringer med:

 • Urin-inkontinens
 • Fækal (afføring) inkontinens
 • Hyppigt nattetisseri
 • Stressinkontinens efter fødsel
 • Nedsunken livmoder
 • Vaginal prolaps (for- eller bagvæg)
 • Lichen sclerosus (bindevævssygdom)
 • Vaginal tørhed/slaphed
 • Nedsat seksuel tilfredsstillelse/orgasmeforstyrrelser

Hjælper til mandens udfordringer med:

 • Urin-inkontinens
 • Fækal (afføring) inkontinens
 • Hyppigt nattetisseri
 • Rejsningsproblemer
 • Mænd, som har fået fjernet sin prostata og derfor døjer med inkontinens.
 • Pelvic Chair kan forbedre seksuel følsomhed og funktionalitet, herunder bidrage til længere udholdenhed ved seksuel aktivitet og derudover øge tykkelsen og smidigheden af de vaginale slimhinder efter overgangsalder, øge bækkenbundens blodgennemstrømning og hjælpe ved problemer med at opnå mere seksual nydelse, da sammentrækningerne bliver kraftigere via styrket muskulatur.
Effektiv behandling mod ufrivillig vandlandning - Pelvic Chair

Vigtig information

Du må IKKE få behandling, hvis du:

 • er gravid, (og der skal minimum gå 9 måneder efter fødsel, før du må modtage behandling).
 • har metalimplantater indopereret i behandlingsområdet og ryg.
 • har pacemaker.
 • har hjerteproblemer.
 • har epilepsi
 • har en kobberspiral
 • har piercinger, du ikke kan fjerne inden behandlingen.
 • har metalsplinter i behandlingsområdet.
 • har indopereret neurostimulator eller medicinpumpe.
 • for nylig har gennemgået en operation (der skal minimum gå 6-9 måneder efter operation i området, før du må modtage behandling).
 • har livmoderfibromer, der er større end 2 cm.

Hvor ofte skal jeg have behandling?

Du skal have 6 behandlinger fordelt over 2-3 gange i ugen i vores Pelvic Chair, og du skal have mindst en hviledag imellem behandlingerne.

For at opnå den optimale og varige effekt må forløbet ikke afbrydes, heller ikke selvom du allerede mærker effekt efter færre behandlinger. Forløbet er bygget op, så stolen kører på 3 forskellige indstillinger, så det er vigtigt, at du får alle 3 x 2 behandlinger under dit forløb. Et forløb bør ikke stoppes og genoptages, og klippekort kan derfor heller ikke deles med andre.

Skal behandlingen vedligeholdes?

Vedligeholdelsesbehandling hver 1-3 mdr. efter behov og problemstilling.

Inden behandling skal du:

Under behandling med Pelvic Chair er det ikke sikkert at lade metalgenstande eller elektronik være i nærheden af behandlingsområdet.

Dette skyldes, at metal kan blive varmt, og data kan mistes på mobil m.v.

Det betyder, at du skal fjerne:

 • Ur/smartwatch
 • Trusser med metaldekoration
 • Bælte med metalspænde
 • Piercinger/smykker på behandlingsområdet

Under behandlingen må der ikke benyttes:

 • Mobiltelefon
 • Tablet
 • Computer
 • Musikafspiller

Pris på Pelvic-behandling

Da du skal have seks behandlinger, har vi lavet et klippekort til dig
.
Har du lyst til lige at prøve stolen, inden du køber et klippekort, kan du også benytte dig af en enkeltstående behandling.

Enkeltstående behandling/vedligeholdelsesbehandling
Kr. 599-

Klippekort på 6 behandlinger (inden for 2-3 uger)
Kr. 2.995,-

Pelvic Chair teknologien er gennemtestet og ikke-invasiv. Det har en god dianogstisk effekt af forskellige behandlingskrævende tilstande, som kan forekomme ved både mænd og kvinders bækkenbunde. Selve behandlingen er smertefri, afslappende og nem at modtage.

Hvad sker der under en Pelvicbehandling?

Maskinen skaber et elektromagnetisk felt, dér hvor den berører en legemsdel. Det elektromagnetiske felt gør, at der igangsættes supramaksimale muskelsammentrækninger, som ikke kan opnås gennem normal træning (eller frivillige muskelsammentrækninger).

At noget er supramaksimalt, betyder,, at der er en større belastning end musklens egen maksimale formåen. Det betyder i praksis, at maskinen tvinger musklen til at ‘løfte’ en vægt, der er tungere, end den egentlig ville kunne, hvis musklen skulle løfte en vægtstang i fitnesscenteret, eller hvis musklen blev udsat for frivillige sammentrækninger.

De magnetiske felter, maskinen genererer, skaber elektrisk strøm, som videreledes til musklerne. Under normale, frivillige muskelsammentrækninger slapper muskelfibrene af mellem hver nervestimulus. Maskinen skaber impulser med så hurtig en frekvens, at den ikke tillader en sådan afslapningsfase.

Når de magnetiske sammentrækninger er hurtige nok, tvinger de musklerne til at trække sig sammen. Muskelvævet responderer på den intense stimulation ved at ændre dets struktur. Den supramaksimale stimuli resulterer derfor i dyb ombygning af muskel- og fedtvæv. Muskelopbygningen er ca. 16 %, og fedtreduceringen er ca 19 %.