Anti-age
Alle vores

Anti-age behandlinger

I takt med, at østrogenniveauet falder i menopausen – som typisk indtræder fra medio 40-årsalderen og opefter – ændrer din hudstruktur sig også. Og det er ok i det store hele – synes mange – inkl. jeg selv. Vi er i live og raske!

MEN hvor mange af os har ikke stået foran spejlet og trukket ud i en linje, sat en klemme i nakken eller løftet øjenbrynene, når der skal lægges makeup = ældning/overgangsalder.

Stadig en smuk udgave af os selv – bare med erfaring, livsmod og patina.

Du kan gøre meget for at forhindre for hurtige ændringerne i din hud, men det er vigtigt at vælge rigtigt.

Læs om, hvad overgangsalderen gør ved os.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Book en gratis konsultation med os og få rådgivning om, hvilken løsning der er den bedste for dig. 

Mesoéclat – Lift-Off

– Behandling mod rynker & poser under øjne

Poser under øjnene og slap hud er et must at kickstarte med Mesoeclat eller Retinol Peel inden hvilken som helst anden behandling.

Kur i hele ansigtet med tre behandlinger eller kun omkring øjne eller mund. Tre behandlinger er at foretrække for bedste  resultat, og ofte er vore kunder så tilfredse, at det ikke er nødvendigt med anden behandling.

Huden omkring øjnene er porøs og nem at påvirke med væskedannelser og generel løs hud.

Her er Mesoéclat perfekt til at dræne og opstramme.

Huden omkring munden rynker ofte mere end andre steder, og det kræver specialbehandling.

Micro- og nanoneedling

Effektiv Anti-age behandling

Needling er en behandling, som kan opgradere din ansigtsbehandling, og som findes i 3 udgaver.

Via Microneedling sættes der gang i cellefornyelsen.

Med meget små nåle af aluminium bliver der skabt mikroskopiske kanaler i huden, hvilket stimulerer hudens naturlige kollagen- og elastinproduktion.

Kort fortalt bruger vi hudens egen forsvarsmekanisme til at hele sig selv og til at give dig den smukkeste hud.

Det er en sikker og nærmest smertefri behandling, som efterlader huden med let rødmen, som typisk er væk dagen efter.

Japansk Lifting & Skønhedsakupunktur

Klinikkens favorit anti-age behandling

Japansk Lifting er en yderst populær metode inden for ansigtsløftning og et alternativ til Botox, blot naturligt. Den er, som ordet siger, udviklet i Japan og er en fantastisk ikke kun afslappende behandling, men også yderst vævsopstrammende.

 

Skønhedsakupunktur hvor nåle sættes på akupunkturpunkter i ansigtet for at forbedre blodcirkulationen og fremme stofskiftet, er ligeledes populær. Disse to ting er yderst vigtig for hudens udseende. Konkret betyder det, at din selvhelbredende evne forbedres, da Skønhedsakupunktur bruger den menneskelige krops egen evne til at reparere sig selv.

Green Peel

Prisbelønnet anti-age urtepeeling

Peelingen består af 10 forskellige urter, der er rige på alger, mineraler, enzymer og vitaminer med hver deres funktion. Urteblandingen pensles på ansigtet og masseres ind i huden, hvilket bevirker, at blodcirkulationen stimuleres, lymfe og væskedepoter drænes, porerne åbnes, og huden begynder et naturligt celleskift.

  • GREEN PEEL® er en 100 % naturlig urtebehandling.
  • Urterne er antibakterielle, hvilket betyder bekæmpelse og regulering af bakteriebalancen i huden

Green Peel, er en prisbelønnet urtepeeling uden kemikalier.

Green Peel er stukket af med Award pris for 3. år i streg og ligger højt på ønskelisten hos vores kunder i alle aldre. Specielt til dig, som også elsker det naturlige valg.

CO2 Laser

Mod rynket og slap hud

CO2 er en af de tungere anti-age behandlinger, udført af vores tilknyttede hudlæge Ulrik Knap

En behandling, som er yderst effektfuld til at forskønne en grov eller trist overflade eller til at sende ældningsprocessen 10 år tilbage i tiden.

Alt efter styrke af behandling vil du opnå markante forbedringer efter 1 eller flere behandlinger.

CO2 Laser ligger i den dyre ende, men resultatet er også derefter.

Din behandler, læge Ulrik Knap, er uddannet ved Aarhus Universitet 2008-2015 og arbejdede i sin første tid som læge på kirurgiske afdelinger, herunder Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling. Han afsluttede sin speciallægeuddannelse som hudlæge marts 2022.

TCA-Cross eller CO2

Effektiv behandling mod ar og piercinghuller

Piercinger og ar som huller i huden har før været meget svære at behandle.

Et ar efter f.eks piercing er et hul hele vejen igennem, og det er derfor vigtigt at arbejde sammen med hudens egen evne til at genopbygge.

Typisk har man taget piercingen ud, og hullet har lukket sig. Dette gør, at vi kan benytte bunden i genopbygningen.

Ved at lægge TCA-syre ned i hullet udløses en aktivering af hudens egen genopbygning, da kroppen ser det som en skade, som bliver pådraget med syren.

Det er det også – men en kontrolleret skade, idet huden sætter gang i dannelsen af collagen og nyt bindevæv. Arbunden løfter sig via den nye hud.

Botox

Behandling af rynker med botulinumtoksin

Vi får dem alle sammen, rynkerne i panden, mellem brynene og omkring øjnene. Det skyldes, at de små muskler i ansigtet konstant trækker sig sammen og får huden til at folde.

Mange mennesker er kede af netop de rynker, fordi de kommer til at udstråle noget, de ikke ønsker, som f.eks et udtryk af vrede, bekymring eller blot et lukket ansigt.

Den slags rynker kaldes mimiske rynker og kan reduceres med Botulinum Toxin, som typisk omtales som Botox.

Botox kan mindske uønskede rynker, forebygge rynker og give et friskere udseende. Vi ved, at der findes mange myter og misforståelser om Botox, så hvis du vil blive klogere på behandlingen, kan du læse mere om den på siden her.

Filler

Behandling af rynker med botulinumtoksin

Filler er en naturlig forekommende krystalklar polysaccarid (sukker), som består af ikke- animalsk stabiliseret hyaluronsyre. Stoffet indgår som et vigtigt byggeelement i vores hud og underliggende bindevæv m.m.

En behandling med Filler er en god og enkel måde at have kontrol over sit udseende. Resultatet af en enkel behandling ses straks og kan vare op til et år.

Filler fås med bedøvelse for en behageligere behandling.

Gelen injiceres i huden for at korrigere linjer, rynker og furer i ansigtet og forme læbe og ansigtskonturer og medfører øget volumen i de behandlede områder.

Når Filler injiceres i huden, løftes rynkerne, hvilket giver et øjeblikkeligt resultat med virkning op til ét år, afhængig af behandlingsområde, linjernes dybde, hudens kvalitet og den behandledes livsstil.