Filler
behandling af rynker med botulinumtoksin

Filler

Filler er en naturlig forekommende krystalklar polysaccarid (sukker) som består af ikke- animalsk stabiliseret hyaluronsyre. Stoffet indgår som et vigtigt byggeelement i vores hud og underliggende bindevæv m.m.

En behandling med Filler er en god og enkel måde at have kontrol over sit udseende. Resultatet af en enkel behandling ses straks og kan vare op til et år. Filler fås med bedøvelse for en behageligere behandling.

Gelen injiceres i huden for at korrigere linjer, rynker og furer i ansigtet og forme læbe og ansigtskonturer og medfører øget volumen i de behandlede områder.

Når Filler injiceres i huden, løftes rynkerne hvilket giver et øjeblikkeligt resultat med virkning op til ét år, afhængig af behandlingsområde, linjernes dybde, hudens kvalitet og den behandledes livsstil.

Hvad er Filler

og hvordan virker det?

Filler er en klar gel, der hovedsageligt består af hyaluronsyre, som naturligt findes i kroppens bindevæv.

Det har en evne til binde væske i huden og derved genskabe tabt volume. Filler har generelt en opstrammende, udglattende og vitaliserende effekt, da huden bliver løftet, rynkerne bliver mindsket og læberne får sin tidligere fylde.

Man skal bruge filler med stor respekt, fordi en kosmetisk behandling skal se naturlig ud og må ikke ændre dit udseende.

Det ønskes at bevare et sundt og naturligt udseende.

På klinikken anvender vi en klassisk ikke-permanent filler, der er testet grundigt og anvendt i mange år over hele verden, nemlig serien Belotero.

Denne filler er kåret som en af verdens absolut bedste.

Serien fra Belotero består af en lang række forskellige produkttyper, lige fra en helt tynd SkinBooster, der lægges overfladisk i huden og trækker fugt ind i huden indefra, til den kraftige Belotero Volumen, der giver stor volumen og bruges f.eks. til dybe fuger fra næsen til mundvigene.

Hvilket produkt vi vælger, afhænger af det ønskede resultat og naturlighed ift. det behandlede område.

Konsultation

Lov om betænkningstid og samtykke

For at kunne få foretaget en kosmetisk behandling med Botox skal du forinden have en konsultation hos vores ansvarlige læge, og denne skal foreligge minimum 48 timer før din behandling.

Ved forundersøgelsen modtager du mundtlig og skriftlig information omkring behandlingen.

Dette gælder kun første gang, du ønsker behandling hos os.

OBS: Konsultationen koster 500,- kr.

Disse skal på konsultationsdagen betales til lægen, og  kan trækkes fra behandlingen, 1. gang du behandles.

 

Behandlingsforløbet

Sådan foregår behandlingen

På behandlingsdagen gennemgår vi den ønskede behandling kort og vi tager et billede til din journal.

Huden desinficeres, og derefter injiceres der filler som aftalt i det ønskede behandlingsområde.

Du mærker et lille stik, når nålen bryder hudbarrieren, og det vil spænde lidt i huden, når der injiceres filler. Er behandlingsområdet læberne, påføres der lidt lokalbedøvende creme før behandling for at mindske ubehaget.

Behandlinger tager ca. mellem 30-60 min. afhængigt af behandlingsområdet.

Efter behandlingen

Det behandlede område vil ofte være hævet og ømt, hvilket ofte forsvinder i løbet af nogle dage.

Derudover kan du opleve rødme og blå mærker på injektionsstederne, som typisk forsvinder i løbet af en uges tid.

Det frarådes at anvende makeup eller andre produkter de første 4 timer efter på det behandlede område, grundet infektionsrisiko.

Du bør undgå hårdt fysisk aktivitet 24 timer efter behandlingen samt alkohol, da der er øget risiko for blødning. Undgå solen de første 48 timer efter.

Efter 14 dage vil vi gerne se dig til kontrol, hvor resultatet af behandlingen vurderes. Eventuelt suppleres med et ”touch up” eller planlægning af opfølgende behandling.

Kontraindikation til Filler

Må jeg få behandling?

Behandling med filler gives ikke til gravide eller ammende, til personer med kendt allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen fx lidokain.

Til personer med en aktiv infektion i huden, fx herpers, bumser eller sår.

Eller hvis man tidligere er behandlet med semi-eller permanent filler i samme område. Har en autoimmun sygdom eller får stærk immunhæmmende medicin. Personer med en blødersygdom/hæmofili. Personer i medicinsk blodfortyndende behandling er i risiko for blødninger ved aller former for invasiv behandling.

Fiskeolie og levertran er blodfortyndende i mild grad.

NSAID-produkter som Ibumetin, Ipren og tilsvarende virker ligeledes blodfortyndende.

Vi behandler ikke personer under 21 år i klinikken.