B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

Under luppen

luppen_www_ringe

Skiferie uden skader – også på huden!

Er du heldig at der er sauna i din hytte? Så udnyt varmen til at få en fugtmaske endnu længere ned. Efter sauna renser du huden og påfører masken i et tyndt lag.

I løbet af natten producerer huden sit naturlige fedtstof – undlad at rense af om morgenen. Brug en FUGT-tonic på huden og en vandfri beskyttende creme med solfaktor uden at rense. Dermed beholder huden sit naturlige fedtlag. (God solcreme er tit nok. Mon ikke du har en rest fra sommeren?) Til natten bruger du en couperose creme. Så undgår du frostskader og karsprængninger.

Kører du med maske – så husk endelig at trække ned og giv luft engang imellem.

Husk  læbepomade inden og på ferien, så dine læber har noget at stå imod med. Sker skaden, så brug en blød tandbørste, påført lidt mandelolie, i små, lette cirkelbevægelser over de tørre læber. Det er den bedste kur – og læberne får flot farve som bonus.

Forkølelsessår er desværre en hyppig besøgende på skiferie. Direkte lys og et nedbrudt immunforsvar efter f.eks forkølelse kan være årsagen til forkølelsessår. Husk læbepomade på og ud over læben –  med høj faktor.

Tips til din vinterhud/skiferien

Om vinteren bliver vores hud udsat for både køligt vejr, varme fra radiatorer og lav luftfugtighed, hvilket kan gøre din hud tør og irriteret.

Min egen hud reagerer altid med en tør og rød næsetip – så ved jeg, at min pleje skal ændres til vinterpleje.

Det kolde vejr kan beskadige din huds naturlige barriere og overhudens yderste lag, hvilket kan få huden til at lide et stort vandtab (dehydrering), og samtidig bliver der fri passage for udefrakommende irritamenter (sensibilitet). Det kan forværre inflammatoriske sygdomme som rosacea og eksem, hvilket kan give en svækket barrierefunktion.

For at lindre symptomerne anbefaler vi dig at følge nedenstående tips:

  • Hold det simpelt: Brug et cremet, sæbefrit og syrebalanceret renseprodukt, hvis du er sart i huden, fugtende ansigtspads og en beskyttende fugtcreme med faktor 30
  • Suppler med en fugtende serum eller ansigtsmaske med en høj dosis hyaluronsyre (som kan binde 100 gange sin egen vægt i vand)
  • Plej den sensible hud med beroligende ingredienser ikke kraftige skrubcremer.
  • Plej huden, mens du sover med en creme med Neo Glykosamine, som fremmer hudens produktion af hyaluronesyre, der styrker hudens fugtbarriere.
  • Sænk temperaturen på dit badevand, brug badeolier og påfør bodylotion umiddelbart efter, du har været i bad
  • Undgå at slikke på dine læber, da enzymer og bakterier i spyttet kan skade dine læber – brug i stedet en nærende læbebalsam.
  • Brug også solcreme og læbepomade med faktor på din skiferie/når der er sne herhjemme.

Sådan undgår du lever- og pigmentpletter i foråret og på skiferien/
Sådan får du dem væk, hvis skaden er sket …

Når du mærker den første forårssolstråle på din hud, skal du helst tænke SOLCREME- og så gå lidt i panik!

Cellen melanocytten, som danner melanin, bliver nemlig i marts, april og maj vækket til live og begynder at oparbejde et forsvar mod fjenden (solen) – i form af farvestoffet melanin. Din hud er bleg, og bruger du ikke solcreme NU, når huden at danne et fundament, hvor der lægges lag på lag på lag af solfarve – og resultatet ser du i august: Urolagerne i hudbilledet – nemlig de brune pigmentpletter.

UPS … brune pletter = en ældet hud at se på!

Vil du undgå pigment- og leverpletter, skal du bruge solcreme minimum SPF 15 året rundt. I foråret går du op i en faktor 30 – nøjagtig som i sommerperioden eller på ferie under sydlige himmelstrøg. Brug en punktstift med SPF 50, hvis du har en pigmentplet, som er gammel.

Er du gravid, er der stor risiko for pigmentfejl – typisk på overlæben og rundt om øjnene samt på kindben. Benyt en faktor 30 og påfør den oftere i rigelig mængde i stedet for at gå højere op i SPF – jo højere, desto mere kemi.

Skal du på skiferie? Så HUSK, at sne reflekterer solstråler og dermed også UV-stråler i overskyet vejr – faktor 50 uanset om der er overskyet eller sol. Bliver dine læber for tørre? Så brug en tandbørste og peel forsigtigt huden – derefter en god læbebalm. Vi kan anbefale Mesoestetic eller vores beauty award vinder Karmameju Balm – gå til vores shop her.

Læs flere skiferieråd længere nede på siden.

Pas på med parfume, når du opholder dig i solen. Den fremkalder tit skjolder på huden. Brug solbriller og solhat. Påfør solcremen flere gange dagligt, og hold dig fra middagssolen.

Vi hører meget tit denne sætning på klinikken ” Jamen, jeg ligger ALDRIG i solen” … nej, men om du går en strøgtur, arbejder i haven i solen eller om du ligger på en drømmeseng, så er UV-bestrålingen lige farlig. Den eneste forskel er, at det bare ikke er så varmt, når man bevæger sig lidt rundt!

Et godt råd til alle er at komme ind efter vores MELANOSPOT, som forhindrer overproduktion af melanin og holder din hud pletfri og med et yngre udseende så længe som muligt. Skal naturligvis bruges sammen med solcremen DAGLIGT!

En anden mulighed er Coamelan behandlingen fra Mesoestetic. Den meget dybe behandling, som tager 90 % af alle pigmenter. Nem og effektiv behandling. Se video her

Book tid til gratis konsultation her

Brug en skøn sommerhat, smart cap og hold dig fra middagssolen.

Er skaden sket?

Så er det VIGTIGT at bekæmpe pigmenten nedefra.

Dette gøres via vores Cosmolan behandling – verdens mest effektive pigmentbehandling mod pletter på hænder og ansigt og hals.

Solcreme skal stadig være en del af din daglige pleje – også på de overskyede dage. Benyt minimum faktor 15 herhjemme – 30/50 sydpå.

Så kan du starte på en frisk til foråret og passe huden rigtigt i fremtiden.

Ned i tasken med solcremen – så du altid har den med dig og på fra morgenstunden – uanset vejret.

stroke

Brug af selvbruner

Selvbrunere er populære – bruges af begge køn, af alle aldre og er det bedste våben mod hud- og modermærkekræft – sammen med solcremen!! For husk, at en selvbruner IKKE giver beskyttelse mod solen.

De er blevet mere sikre i farven. Dermed mener jeg, at de fleste ikke længere giver en gulbrun farve, og så er den grimme selvbrunerlugt heldigvis ude af de fleste produkter.

Prøv dig frem og find din helt egen favorit, men følg disse råd for et positivt resultat..

1. Skrub din hud fri for døde hudceller – dermed holder din farve længere. Brug en hamphandske, en body scrub eller hvis du vil have det absolut bedste: Tørbørstningshandsken med kobbertråd fra Karmameju (vores favorit) – SE HER.

Brug dem dagen FØR – og HUSK – mæt huden godt med bodylotion bagefter.

2. Brug handsker, så håndfladen ikke farves. Når du kommer til hænderne, så tag en håndryg af gangen. Pas på folder/rynker, anklen og hæl , albuer og knoerne på hænderne – tyndt lag disse steder og sørg for at tone godt ud. HUSK: vask hænder, når du er færdig.

3. Vær grundig – brug kun en selvbruner, hvis du har tiden. Ellers undlad. Den skal fordeles grundigt og uden sjusk.

4. Fugt huden godt op i den uge, selvbruneren virker – så forlænger du levetiden af den.

5. Brug en isterning, lige inden du påfører selvbruner i ansigtet. Det får dine porer til at samle sig, og du er fri for at få farven ned i dine porer, så de ser tilstoppede ud.

Min favorit?

St. Tropez selvbrunere – de er nemme – giver superflot kulør og er holdbare.
Se dem i butikken eller på webshoppen her

stroke

Solarium

Husk, at forbruning i solarium ikke gør dig mere sikker i solen. Forskning har vist, at den bruning, man opnår i solariet, kun giver en begrænset beskyttelse mod sommersolen. Til gengæld øger solariets stråler risikoen for kræft i huden. Har du taget det valg, at du vil tage solarium, skal du være klar over, at det er farlig soldyrkning. HUSK altid at påføre solcreme i natursolen, selvom du har taget solarium.

stroke

Hudnæring: á la carte skønhed

Huden ændrer sig med de rette ingredienser i cremerne.
Kosten understøtter disse ændringer.

kostvejledning-mariannebisgaardGlat, strålende og ungdommelig hud ønsker alle med respekt for deres eget skønhedspotentiale.

Men stress, søvnmangel, negative miljøpåvirkninger samt UV-bestråling kan ødelægge cellerne.

Dette betyder pigmentfejl, rødmen, tørhed, rynker og trist hudfarve.

Disse celler har som resten af kroppen brug for kroppens byggesten, som er sunde fedtstoffer, proteiner, vitaminer og mineraler.

Dette opnås bedst ved at give den bedste hudernæring via de rigtige ingredienser i cremer og via kosten.

Hyaluronsyre er en vigtig fugtbinder, som burde findes i de fleste cremer. Neo glucosamin er ligeledes en vigtig ingrediens til en mere fast hud. Vigtige kostkilder til et skønt hudbillede i vinteren: Mandler, avocado, knuste hørfrø og drik godt med C-vitaminer. A-vitaminer + lidt fedtstof og zink i kosten er godt til huden, hvis du lider af eksem, og huden er meget skallende. Lever, smør, margarine, ost, æg, makrel og sardiner har et højt indhold af A-vitamin.

Får du medicin? Rådfør da med lægen først. Husk: spis varieret!

At se yngre ud og have en strålende sund hud, afhænger af, hvor meget du nærer din hud indvendigt og udvendigt, og med hvilke ingredienser, du gør det.

stroke

Lægger du en dug på et beskidt bord? – Nej, vel …?

Er huden fyldt med døde hudceller, skal der et effektivt lift-off til via en ansigtsbehandling for at få effekt af dine cremer, og for at din make-up kan sidde pænt. En peeling med korn er ikke nok. Der SKAL en ansigtsbehandling til.

Ansigtsbehandling 60 min – book tid her og få samtidig gratis vejledning i ingredienser og kost til din hud.

stroke

Skab DIN stil – dit genkendelsestegn – din skønhedssignatur

En skønhedssignatur kender du udmærket til. Tænk bare på Dan Turells altid perfekt sortlakerede negle. Sanne Salmonsens markerede øjne. Marilyn Monroes skønhedsplet eller måske din kollega, som altid går med hængeøreringe, højhælede sko eller flot formede bryn – det er hendes skønhedssignatur.

Hvad er din?

Det er måden at skabe sin helt egen personlighed – genkendelsestegn – en signatur på, hvad du ønsker at udstråle – noget du altid bærer eller får gjort – intim voksning – får lakeret neglene eller får farvet dine bryn ….

Kom til os og lad os skabe en smuk glødende hudfarve, spændstig hud, flotte lange, egne vipper, perfekt formede bryn eller hvad du kunne tænke dig.

Kom så i gang – udnyt dit skønhedspotentiale, du dejlige kvinde!

Book tid til gratis konsultation her og spørg hvad vi kan gøre for dig.

 

stroke

Hudpleje

Prioritér de rigtige ingredienser i din hudpleje frem for antal af plejeprodukter.

Skønhedssøvn

Alle celler i hele kroppen fornyes og genopbygges om natten, når vi sover. Sørg for at få mindst 7 timers søvn hver nat. Fjern alt make-up inden og påfør din anbefalede natcreme.

Smil og spis dig smuk

Din krop tror, du er glad, når du smiler, og sender derfor signaler til hjernen om at danne stoffer imod stress og nedtrykthed.

Vi er, hvad vi spiser, og huden skal bruge sunde næringsstoffer for at blive smuk.

Hævede øjne

Lav øjenkompres med kold rosmarin og padderokke-the til at dræne hævelser og poser under øjnene. Lav en kop rosmarin-the, lad den trække 5 min. og stil den i køleskabet, til den er helt kold.

Skønhedste

Lav en ingefær-the af friskrevet ingefær, hæld kogende vand på og tilsæt evt. en skive citron og en snule honning.

Íngefær er et vidundermiddel for kroppen- sænker kolesterol, mindsker alle former for smerter og øger blodcirkulation i vævet, som sender næringsstoffer til huden.

HOT OR NOT 2017!

HOT:

Negle :

Negle skal stadig være korte, og de lyse nude farver bliver hotte i år.

Lyder den på fest, så er det korte negle med GLIMMEROMBRE – Ombre tendensen er superhot igen år. Tendensen er en kombination af to lakker, med en gradvis ændring fra neglerod til spids af en lys, for så at blive mørk til sidst ude i spids. Du gør sådan her: Find to lakker, som passer sammen i farverne. Påfør først den lyse lak på hele neglen. Derefter påfører du den mørke lak på spidsen, og de to lakker blandes sammen på midten. Dermed er ombre opstået

Brug glimmer, farvet lak – dyb lilla, smuk, grå glimmer og matte, farvede lakker – prøv at fremhæve dine negle – du vil føle dig berusende feminin med vores  Vinylux hurtigttørrende lak.

NOT:

Fransk lak, som er den hvide kant, er ude af modebilledet – ligeledes lange negle.
—————————
HOT:

Bryn :

Brede, markerede bryn – gerne med en speciel tilretning for at fremme din personlighed.
Ikke vildt busket look, men med flot tilretning.Har du ikke godt formet bryn fra naturens side, så overvej Microblading ( se film under menupunkt Microblading )

Microblading er en utrolig smuk pigmentering. Bittesmå, fine strå tatoveres ind imellem det allerede eksisterende bryn og giver fylde, form og tæthed.

Denne pigmentering  holder ikke mere end et år og er for alle aldre og bryntyper.

NOT:
Små, tynde bryn er ude – kom ind og lad os vise dig, hvordan du får dem kraftige igen.
—————————
HOT

Makeup :

Vi ser en tildens til at være nude og tilfreds. Dermed mener man et ansigt kun med pudder eller Foundation, mascara og læbestift – intet andet.

Skal dagen markeres lidt ekstra, så er det … Knald på læberne – rødt, bordeaux eller anden kraftig mættet farve på et nude ansigt.

Electric blue eyes i form af blå skygge og mascara – 80´erne er p åvej tilbage.

Falske vipper i god kvalitet. Er du blevet lidt for gammel til disse – så er det en god mascara, som kan lave et naturligt stjerneøje.

 

 

Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig