Skin Boost IPL Laser

 

Karsprængninger, pigmentpletter og opstram

De fleste kunne tænke sig at bevare et friskt og ungt udseende hele livet igennem. Det er dog ikke så nemt, idet huden forandrer sig med alderen på grund af livsstil, medicinpåvirkninger m.m. 

Når huden igennem længere tid har været udsat for sollys, udvikles alderstegn som pigmentforandringer, rynker, slap hud og karsprængninger. Man kan ikke bremse hudens naturlige ældningsproces, men med Ellipse-metoden kan man forbedre hudens struktur og udseende markant.

 

3 behandlinger rydder op i hudbilledet

Dette forløb er genialt - en pakke med 3 IPL Laserbehandlinger, som fjerner:

 

Behandlingen tager 15 min. pr. gang. Der er ikke nogen downperiode ud over lidt rødmen og hævelse. Har du mange pigmentpletter, vil du opleve, at der bliver trukket pigment op til overfladen i en kort periode. 

 

Hvordan virker Ellipse-behandlingen på hudens struktur?

Ellipse-metoden benytter lys, som trænger ind i læderhuden (dermis) hvor der fremkaldes en ganske let og kontrolleret "skade". Herved produceres vækstfaktorer, der igen stimulerer hudens celler til at øge produktionen af collagen og elastin, så denne "skade" bliver helet op af nye spændstige celler. (Collagen og elastin er de elastiske fibre, der giver styrke og smidighed til huden).

Denne proces bevirker, at huden kommer til at se yngre og friskere ud.

Virkningen er dokumenteret ved kliniske forsøg, hvor collagen dannelsen øges med i gennemsnit 92 %, 2 til 3 dage efter behandlingen i forhold til hudens normale produktionshastighed af collagen. Denne produktion holder sig højere end normalt og falder løbende over de næste to til seks måneder, indtil produktionen når normalniveauet igen.

 

Hvordan virker laserbehandling på karsprængninger og pigmentpletter?

Processen ved behandling af pigmentpletter, som er brune pletter i ansigtet og kar, som er røde blodudtrækninger i hudoverfladen, er ens.

  • Laser går mod farvestof - ved karsprængninger er det hæmoglobinet (blodets farve), og ved pigmentpletter er det melaninen (pigmentfarvestof), som modtager laserlyset.

  • Laserlyset følges farvestoffet ned til det område, som skal behandles og sikrer din behandling på kun det område. Derfor er det vigtigt, du ikke har fået sol på det område, du ønsker behandlet, 4 uger før.

  • Når laserlyset er nået til problemet, konventeres det til 80 grader og brænder dermed farvestoffet væk. Dette udskilles via blodet.


Pigmentpletterne vi blive mørkere i en lille periode - skrub ikke på huden.


Der kan forekomme hævelse i huden 1. gang - typisk væk efter en dag. Hævelse er tegn på, at huden tager godt imod, og at mange kar er fjernet.

 

Forberedelse til behandlingen

Forbehandling af huden anbefales med en exfolierende rens, evt. frugtsyrebehandling, 1-2 uger før behandlingen, Med forbehandling øges overhudens omsætning af overhudsceller, hvorved døde celler falder af, og nye celler dannes. Derved øges hudens lysgennemtrængelighed, og effekten forbedres.

 

Forebyggelse efter behandlingen

Benyt altid SPF 50. De sikrer dig beskyttelse mod alle tre problemer du lige har fået fjernet, nemlig kar, pigmentpletter og ældning.

 

Gør laser ondt?

IPL Laser er en mild laser. Laserlyset opvarmer huden, og det er denne proces, du mærker i få sekunder under hvert skud.
 

Skin Boost IPL Laser
Pris  kr. 2000,-
Bestil tid

Hvem behandler?

Det gør vores dygtige gæstebehandlere fra Møhring Ellipse

 

Interval imellem behandlingerne

Interval mellem de 3 behandlinger er 1 måned.

 

Vedligeholdelse af collagen boost 

Dette kan foregå på 2 måder:

  • Beauty Angel Lysterapi - efterlader hele huden boostet, forebyggende mod vinterdepressioner og kroppen er gennemvarmet 

  • IPL Laser som enkeltstående behandling 

 

OBS

  • Det er vigtigt ikke at soldyrke 4 uger før og 4 uger efter behandlingen på det behandlede område.

  • Du skal oplyse, hvis du indtager medicin, som gør huden lysfølsom.

  • Du må ikke bruge selvbruner i perioden.


 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao