Release Peel - Overlæbe, Hage og Bakkenbart - Dunhår

 
Fjernelse af dunhår

Dunhår kommer af hormonbehandling, PCO eller efter indtagelse af medicin. Nogen kan også være født med ekstra Lunahår, som de bløde hår hedder. 

 

Hårfjerning 

Release Peeling er en basisk peeling, som er baseret på alger og enzymer. En peeling, som primært er til hårfjerning af lyse eller mørke, tynde dunhår i hele ansigtet eller blot på overlæbe, hage eller bakkenbart, men fjerner desuden døde hudceller som sidegevinst og giver en anti-age effekt.
 

Hvad sker der med håret?

Peelingen opløser alt keratinet i håret, som dermed løsnes fra hårsækken.
 

Ingen indgroede hår eller skægpest

Release Peel er til dig, som har tynde dunhår, og som ikke kan tåle voks, ikke vil have knopper/irritation efter voks, eller som ikke har tålmodighed til at vente på, at håret vokser ud til en længde, hvor vi med en voksbehandling vil kunne få fat i det. Har du mørke, stride hår, anbefaler vi IPL Laser mod indgroede hår.

 

Ikke kun hårfjerning - også ansigtsbehandling

Denne hårfjerning er også en yderst effektiv ansigtsbehandling. Behandlingen tilbydes til alle farver dunhår, og den er særdeles velegnet til grov hud, trist hud og moden hud, grundet den anti-age og lift-off effekt, den basiske peeling har, samt naturligvis til det primære, nemlig fjernelse af uønsket hårvækst.

Releasebehandlingen forbedrer hudens fornyelsesproces og giver fornyet farve og udglatning af bindevævet.
 

Hårfjerning med resultat 

For opnåelse af bedste resultat skal første og anden behandling laves med 5-7 dages mellemrum. Typisk vil der herefter gå 2-4 uger mellem behandlingerne. Hårene vokser langsommere frem og bliver tyndere, lysere og reducerede.

Jo flere behandlinger du får, desto længere trænger peelingen ned i hårsækken, og dermed forlænges også holdbarheden af behandlingen.
 

Speciel hjemmepleje

For at kunne modtage denne behandling er det nødvendigt at købe en beroligende creme, som skal bruges 2 x dagligt i 7 dage efter behandlingen. Efter de 7 dage kan du skifte over til din almindelige hudpleje.

Hvis du ønsker at forstærke den hårreducerende effekt, anbefaler vi dig Hair Reducer Serum, som skal bruges 2 x dagligt i 14 dage.

 

Kombiner med Epilering

Har du dunhår og stride hår på f.eks. overlæben, vil en kombination af Du Lac Epilering og Release Peel være at anbefale.

Release Peel - Overlæbe, Hage og Bakkenbart - Dunhår
Pris  kr. 449,-
Bestil tid

Priser:

 
Release Peel hele ansigt 599,-
Epilering + Release Peel 499,-Gratis konsultation


Ønsker du at tale med en kosmetolog først, er du velkommen til en gratis konsultation, hvor vi finder den rette løsning til dig.

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao