B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

Regler fra 

sundhed

SST vurderer løbende eksisterende regler samt indfører nye regler for  kosmetisk behandling med bl.a. laser og IPL, filler og Botox. SST fastsætter desuden regler i forbindelse med forskydninger og nyheder på det danske skønhedsmarked.

Disse regler betyder, at kun autoriserede speciallæger godkendt og registreret i Sundhedsstyrelsen må påtage sig ansvaret for bl.a. kosmetisk laserbehandling Botox og filler, Co2 laser og andet.

Godkendte  speciallæger kan desuden påtage sig ansvaret for laserbehandlinger udført af særligt uddannede medhjælpere, som ligeledes skal være godkendt af Sundhedsstyrelsen.

Det betyder, at det kun er speciallæger og deres anerkendte medhjælpere med særlig dokumenteret undervisning i brugen af laser og IPL, som må udføre sådanne behandlinger.

Samme regler er gældende for udførelse af fillers og Botox i lovens paragraf 74, der alene omhandler bestemmelser for, hvem der må udøve fillerbehandlinger som filler og Botox.

Ved Botox-behandlinger er der en betænkningstid på 48 timer, som vi overholder meget strengt. Derfor kan du ikke komme ind fra gaden og få Botox. Dette kræver en  kort konsultation ved vores hudlæge, 48 timer før selve behandlingen. Denne er her på klinikken gratis.

Alle disse regler har vores gæstebehandlere naturligvis styr på, og vi er godkendt som klinik, hvorfra disse behandlinger må udføres.

Hudlæge Emil Henningsen

Godkendt til at udføre alle kliniske skønhedsbehandlinger

Kosmetisk sygeplejerske Pia Anicka

Godkendt som medhjælper hos hudlæge Emil Henningsen.
Pia er certificeret i og godkendt til at lave Botox, filler og Co2 laserbehandling.

Kosmetolog og laserspecialist Hanne Møhring

Godkendt som medhjælper under Overlæge Flemming Andersen fra OUH
Hanne er certificeret i og godkendt af SST til at lave IPL laser behandling

Du kan se Autorisationsregister her : Sundhedsstyrelsen

Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig