B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

Pigment- & leverpletter 

ellipse behandling

Pigmentpletter kommer af hormonændringer i graviditetsperioden eller overgangsalderen. Pletterne kan også komme ved uforsigtig omgang med solen – manglende brug af høj faktor.

Pletterne kan forekomme overalt på kroppen, men primært på de steder, som disponeres mest for sollys – nemlig hænder og ansigt.

 

Pigmentpletter – hvad kan fjernes?

Nogle pigmentpletter er nemmere at fjerne end andre.

Alderdomspletter – også kaldet leverpletter, pigmentpletter fra soldyrkning og de medfødte fregner samt pigment i acnear.

Må jeg få behandling?

Ellipsebehandlingen er baseret på lysabsorption i henholdsvis melanin og hæmoglobin og virker kun på hud, der ikke er solbrændt.

Det betyder, at jo lysere huden er, desto større er farvekontrasten mellem huden og pletterne eller rødmen, og jo bedre virker behandlingen.

Er du patient  i behandling med medicin, der øger lysfølsomheden, bør du ikke få foretaget behandling med Ellipse, før en evt medicinsk behandling er afsluttet og ude af kroppen (f.eks. malariamidler, tetracyklinpræparater og klorpromazinderivater). Vi anbefaler, at der går 3 måneder.

Er du solbrændt, må du IKKE få behandling. Der skal gå 4 uger, og huden skal være lys.

Dette er også årsagen til, at vi lukker ned for laserbehandling fra maj-september og kun behandler meget forsigtigt på områder, som ikke lyspåvirkes.

Har du soleksem, bør du ikke behandles med Ellipse. Vi anbefaler på det varmeste SOL KLAR tabletterne med A-vit. – disse købes i Helsam.

Lige efter behandlingen/eventuelle bivirkninger

Efter behandling af pigmentpletter/skjolder vil huden være let rød og varm i ca. 30 minutter. Man kan evt. køle huden med isposer eller kølende creme, hvis nødvendigt. På pigmentskjolderne ses efter et par timer en let mørkfarvning, som giver et såkaldt ”snavset” udseende. Denne reaktion varer i ca. 3-7 dage. Herefter skaller de mørkfarvede pigmentskjolder af, og resultatet kommer. Du aftaler med din behandler, om en ekstra behandling er nødvendig.

Hvor mange behandlinger skal jeg have og hvor ofte?

Man skal påregne 1-2 behandlinger med 1-2 måneders interval. Efter 1. behandling vil man kunne se en reduktion af pigmentforandringen. Typen af pigmentforandringen er afgørende for, hvor mange behandlinger der skal til for at opnå et tilfredsstillende resultat.

VIGTIGT

Efter behandling af karsprængninger, hårfjerning og pigmentskjolder er det vigtigt at anvende en høj solfaktor under hele behandlingsforløbet.

Du må ikke modtage sol 4 uger før og 4 uger efter en laserbehandling.

Solbrændthed er en ophobning af pigment (farvestoffet melanin) i huden. Det er derfor vigtigt ikke at være solbrændt før og under behandling. Dvs. ingen sol, solarium og selvbruner creme eller spray. Er huden solbrændt, bliver behandlingen ineffektiv, og man risikerer at blive forbrændt ved behandlingen

Ved pigment er det vigtigt, at du fremadrettet  får en anden omgang med solen, da det er denne, som er eneste årsag til dit problem.

Anvend vores SPECIAL PIGMENT SOLCREME  på de behandlede områder under og efter hele behandlingsforløbet. Bare 10-15 minutters ubeskyttet soleksponering kan stimulere fornyet pigmentproduktionen, og pigmentskjolderne kan gendannes.

Du må gerne anvende makeup umiddelbart efter behandlingen.

Gør det ondt?

Det er ikke muligt at benytte bedøvende cremer først, da disse sammentrækker kar.

Du kan tage 400 mg Ibumetin og 2 panodiler, hvis du ønsker det – men behandlingen er hurtigt overstået. F.eks. Kar/Ansigt 2 min.

Priser

Prisen ligger mellem 300-1500,- kr.
En enkelt plet: kr. 300,- pr. gang
Overlæben: kr. 500,-

Hvem behandler?

Det gør vores gæstebehandler Hanne fra Møhring Ellipse

Hanne har arbejdet med laser i 18 år og er godkendt og registreret af Sundhedsstyrelsen som medhjælper for ledende overlæge Flemming Andersen, Odense Universitetshospital.

Hvad sker der under en behandling? 

Indledningsvis påføres gel på det hudområde, som ønskes behandlet.

Lyset ledes fra blitzlampen til  huden. Det specielle Ellipse IPl system er udviklet til at filtrere det unødvendige lys fra med et speciel filter, så kun det lys, der skal bruges til behandlingen, rammer din hud. IPL-lyset absorberes fortrinsvis i melaninet i de brune pletter og hæmoglobin i rødmen.

Når cellerne, der indeholder disse stoffer, rammes af netop dette lys, opvarmes de i få tusindedele sekunder og ødelægges, uden at de omgivende normale hudceller tager skade.

ellipse behandling

Før du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem.


Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig