Permanent Makeup i Vejle

Permanent Make-up, som den laves i dag, er med til at fremhæve et ansigts fortrin og kompensere for mangler på en naturlig og ikke længere malet måde.

Permanent Makeup giver karakterer, skaber længde, som er forsvundet, og giver den ønskede fylde i et overplukket bryn.

Permanent Makeup fremhæver den bedste udgave af DIT udseende – uanset alder.

Har du overvejet det længe?

Så kom til en konsultation, hvor du stille og roligt finder ud af, om vi kan indfri dine forventninger. Book tid ved Bente Jensen til en konsultation.

 • Eyeliner øvre og eller nedre
 • Bryn som hair strokes - 3D eller shading
 • Læbekant med eller uden skravering

Permanent Makeup

Microblading / hair strokes på bryn


 • Hair Strokes er micropigmentering af små hårstrå, som blender ind i det allerede eksisterende bryn for at opnå eller genskabe et bryn med længde, fylde og tæthed. Hair strokes kræver touch up efter et par år og kombineres mest med en shading af bunden, da det er umuligt at lave et touch up i det gamle " hårstrå " som er ligeså tyndt som 1. gang

 • Powder Brows 

En skravering over hele brynet - til dig, som helt eller delvist har mistet brynet. Denne type har været kendt i mange år – dog er vores tids metode mere let og luftig. Powder Brows kræver touch up efter et par år                


Gratis konsultation

En konsultation er nødvendig, inden du kan få lavet permanent makeup. Denne skal foregå en anden dag end selve behandlingen. Tager 15 min og er gratis. 

Alle ovennævnte behandlinger er kliniske behandlinger, som naturligvis kræver en stor viden om huden, dens funktioner og dens opbygning på celleniveau for at opnå de fremragende resultater, klinikken står for.

Derudover har vi den nødvendige basisviden for at vurdere hudtype, tilstand og kontraindikationer samt en stor viden om hygiejne, mikroorganismer, smitsomme vira etc. Din behandler ved, hvordan dette kan undgås i behandlinger med Permanent Makeup.

Bestil til til Konsultation

Optegnet læbekant

Læbekanten bliver med alderen indfalden og mere utydelig. 

Den bløde læbe forsvinder og munden får et mere stramt udtryk.

Men ganske lidt hyaluronesyre ( filler ) i læben og en blød permenent optegning af læbekanten vil du opnå et naturlig boost af ungdommelige vingesus omkring dit udseende - med respekt for din alder og dit skønhedsbehov. 

En done - not seen behandling. Dermed mener jeg en behandling, som ikke kan ses , men bare bliver misundt eller registreret som velplejet. 

Du kan også vælge at få skraveret læben, hvis du er glad for at gå med læbestift. 

Kontakt os for en konsultation hos Pia til filler og Bente til permanent optegning af læbekant. 

Hvad opnår jeg på mine bryn?

Mange kvinder ønsker at have et bryn, som understreger karakteren i ansigtet. Med Permanent Makeup kan man opnå en naturlig forskønnelse og samtidig få ændret og korrigeret på det, som fra naturens hånd måske ikke er helt optimalt. Eksempelvis ved tatovering af bryn. Og så er det tidsbesparende, hvis du bruger tid hver morgen på optegning.

Almindelig makeup kan ofte ikke opfylde kravet om at se godt ud i alle situationer, da traditionel makeup hurtigt kan blive udtværet eller blot forsvinde gradvist i løbet af dagen.

Permanent Makeup er derfor en fordel i mange forskellige scenarier; eksempelvis ved sport og træning, når du træder op af swimmingpoolen, når du vågner op om morgenen, når du går gennem regn- eller stormvejr, og selv, når du kniber en tåre under en romantisk film.

Mistet bryn ved sygdom

Har du mistet dine bryn helt eller delvis? Så er microblading din redning. Fnuglette streger tatoveres ind på huden og ligner små hårstrå. 

En teknik, som kræver øvelse, en sikker hånd og sans for detaljer at kunne udføre.

Behandlingen består i en 1. gangs optegning, hvor facon vurderes ud fra ansigtsfacon, øjne og tidligeres bryns placering.

Årsag til mistede brynhår kan bl.a. være

 • Alopecia / Tricotillomani

 • Stofskiftesygdom

 • Kræftbehandling

Permanent eyeliner

Når du får lavet permanent eyeliner, har du mulighed for at få lavet


 • Både øvre og nedre eyeliner - altså indramning hele vejen rundt om øjet.
 • Øvre med design og fylde
 • Eller blot en tynd streg som tætning af vipper


Farvevalg og facon skabes i samråd med din behandler og du vil blive creme bedøvet først. 

Bente har et erfarent fast håndlag.


En erfaren behandler

Bente Jensen, har lavet permanent make-up i over 25 år. En yderst erfaren behandler, som du vil finde ro og tillid til med det samme. 

Bente udfører :

 • Eyeliner - for mere fyldig vippekant
 • Læbelinje - for genskabelse af mere markeret læbe
 • Bryn - hair strokes og shading af hele brynet

Hun er specialist i rekonstruktion af

 • Bryn før/ efter / i kemoforløb
 • Bryn med ar, som giver asymetri
 • Brystvorter efter fjernelse af bryst.

Vi er alle forskellige

Det er vigtigt, at du har en forståelse for følgende:


 • At den lille sårskorpe ved nogle klienter heler langsommere end andre.

 • At der skal 1-2 touch up´s til, for at det færdige resultat viser sig.

 • At der er nogle mennesker, som nedbryder farvepigment hurtigt og derfor skal have touch-up oftere eller flere.

 • At farver holder forskelligt på folk.

Vigtigt inden din behandling

Når du har booket tid til en behandling, er der nogle vigtige forholdsregler, du skal følge, for at sikre, at du responderer bedst muligt på behandlingen.

Du skal undgå følgende, 3 dage op til behandling:

Indtagelse af blodfortyndende medicin
Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK-olie, Udos Choice etc.)
Indtagelse af stærke krydderier
Indtagelse af stærk antibiotika
Du skal undgå følgende, 24 timer op til behandling:

Alkohol
Smertestillende midler (med undtagelse af Panodil)
* Ved behandling af læber og tendens til herpes (forkølelsessår) skal du til egen læge 1 uge før og have en forbyggende kur mod dette. Ved hyppige udbrud af herpes frarådes det helt at få Permanent Makeup på læber.

VIGTIG INFO omkring holdbarhed

Det er vigtigt, at du har en forståelse for følgende:


 • at farver holder forskelligt på folk.

 • at den lille sårskorpe ved nogle personer heler langsommere end andre

 • at der skal 1-2 touch-ups til, for at det færdige resultat viser sig

 • at nogle personer nedbryder farvepigment hurtigt og derfor skal have touch-up oftere eller flere gange.Oftest stillede spørgsmål 


Gør det ondt?

Graden af smerte ved en procedure inden for Permanent Makeup afhænger af flere faktorer. Det afhænger bl.a. af kundens individuelle smertetærskel, området hvorpå der behandles, hvilken bedøvelse der benyttes, samt din behandlers tekniske færdigheder. Det vil sige, at nogle vil opfatte en procedure i et gívet område som værende mindre smertefuld, hvor andre vil opleve den selvsamme behandling som værende decideret smertefuld.

Størstedelen af specialister inden for Permanent Makeup er enige om, at proceduren på øjenbryn er den behandling, der vækker mindst ubehag. Proceduren ved eyeliner handler ofte om angst på grund af behandlingsområdet, mere end den faktuelle smerte forbundet med behandlingen. Behandlingsproceduren på læber er den behandling, der umiddelbart vækker mest ubehag. Vi er dog forsynet med bedøvelsesmidler, som mindsker ubehaget betragteligt.


Hvis jeg nu ikke kan lide resultatet?

Når du vælger at modtage denne type behandling, er det afgørende, at beslutningen er velovervejet, og at du har sat dig grundigt ind i proceduren samt undersøgt markedet for at finde den rette behandler for dig. En professionel behandler vil have en konsultation med dig, inden den aktuelle behandling går i gang. Det er vigtigt, at du og din specialist er enige om, hvad der er æstetisk korrekt og smukt, samt at dine forventninger til denne procedure er realistiske.

Permanent Makeup er en blivende behandling, som du skal leve med i mange år efter, og af samme årsag vil en professionel behandler aldrig pigmentere, før optegningen er godkendt af dig som kunde. Derfor må det naturligvis forventes, at du er tilfreds med det, du har godkendt, og at du har sat dig ordentligt ind i alle de informationer, du modtager af din specialist. Såfremt du ombestemmer dig vedr. den form, du har godkendt, kan din behandler ikke klandres for dette.


Kan jeg vælge farven selv?

Nej. Permanent Makeup og farveteori er meget kompliceret, og man kan ikke vælge farver på samme måde, som man gør med almindelig makeup. Der skal tages højde for din egen hudtone og hvilken behandlingsteknik, der skal benyttes. Din  behandler har modtaget grundig undervisning i farveteori og kan give dig en sagkyndig rådgivning omkring, hvilke farver der passer dig bedst, og vil I sidste ende også udvælge den rigtige farve til dig. Der er et udvalg på mere end 66 farver, dækkende alle hudtyper, og det er endda muligt at blande en farve, der er skræddersyet til din hudtone.


Kan jeg stadig anvende almindelig makeup?

Absolut. Permanent Makeup er ikke påtænkt som en erstatning for eksempelvis en aftenmakeup. Permanent Makeup tjener især det formål at skulle fremhæve. Du kan altid benytte ekstra makeup oven på, når først din Permanent Makeup er helet.


Kan jeg komme direkte ind fra gaden til en behandling?

Før en Permanent Makeup behandling vil der altid finde en konsultation sted. Under denne konsultation kan du drøfte dine behov med din behandler. Du kan udspecificere dine ønsker med hensyn til form og farve, og sammen finder I ud af, hvordan Permanent Makeup kan være med til at imødekomme dem.

Selvfølgelig vil din specialist give dig en fornuftig rådgivning i forhold til, hvordan de bedste og smukkeste resultater med Permanent Makeup kan opnås. Principielt kan man derfor godt komme direkte ind fra gaden til en behandling, hvor denne er slået sammen med en konsultation. Men beslutningen om at få udført Permanent Makeup bør altid være en velovervejet handling og ikke en pludselig indskydelse!


Hvor lang tid tager behandlingen?

Det afhænger af den valgte behandling og din specialists færdigheder. Men generelt vil det tage 1 1/2–2 1/2 timer, inklusiv konsultation, bedøvelse, optegning af formen, farvevalg og pigmenteringsprocedure.


Er der nogen særlig efterbehandling?

For at sikre, at din Permanente Makeup bliver optimal, vil din behandler give dig nogle retningslinjer for, hvordan du skal behandle din Permanente Makeup samt en udførlig aftercarevejledning på skrift. Efterbehandlingen har meget stor betydning for udfaldet af din behandling og dermed også for det endelige resultat. Det er derfor vigtigt, at du følger de angivne retningslinjer nøje.

Er slutresultatet synligt umiddelbart efter behandlingen?

Nej. Den første uge efter behandlingen er pigmenteringen betydeligt mørkere end det endelige resultat. I løbet af den første uge vil intensiteten af farven aftage omkring 30-60 % og derfor blive meget blødere. På grund af den naturlige cellefornyelse vil slutresultatet af pigmentering først være synligt efter en periode på cirka 3 til 5 uger, når huden er helt fornyet. Et færdigt resultat kan først forventes efter minimum 2 behandlinger. Det er derfor vigtigt, at man ikke antager, at slutresultatet er synligt efter kun 1 behandling.


Er Permanent Makeup sikkert?

Umiddelbart ja! Men det afhænger af følgende faktorer: Din specialists viden og færdigheder, at du er sandfærdig omkring dit fysiske og psykiske helbred, og at udstyret, der benyttes, er sikkert. Alt dette kan vi garantere er på plads her på klinikken. 


For det beløb, jeg bruger på Permanent Makeup, kan jeg købe en masse blyanter og makeup!

Korrekt. Men er der også en makeup artist, der styler dine øjenbryn, tegner en eyeliner for dig eller korrigerer formen på dine læber hver morgen, når du står op? Følger denne makeup artist dig også på dine ferier for at rette din makeup, når du kommer op fra en tur i havet eller fra swimmingpoolen? Permanent Makeup medfører en bekvemmelighed, du kan nyde hver eneste dag i årevis. Og denne form for bekvemmelighed og ekspertise koster naturligvis.


Er Permanent Makeup det samme som en tatovering?

I princippet er de lig hinanden. Med begge procedurer deponeres pigment i huden med nåle. Men det er så også den eneste lighed. Udstyret, dybden, pigmentet placeres i, teknikkerne og sammensætningen af pigmenterne er helt anderledes. Derfor vil en permanent make-up blegne allerede efter 1 år og der kræves opfyldning.

Hvad er Permanent Makeup? 


Permanent Makeup er en procedure, hvor man ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr deponerer pigment øverst i hudlaget. Det foregår, som når man laver en tatovering – blot med den store forskel, at en Permanent Makeup skal friskes op igen og ikke er stationær som en rigtig tatovering. Den skal vedligeholdes i takt med, at dit ansigtsudtryk ændrer sig.


Ingen mågebryn her

Permanent Makeup har undergået en stor udvikling de sidste 10 år. Vi kender vist alle skrækeksemplerne på forkert tatoverede bryn – den tynde, ”overraskede” måge eller bryn, som er tatoveret for højt, med forkert eller for megen farve eller i forkert facon.

Meget har ændret sig. I dag er der opmåling, farvetjek og helt præcise former at gå efter. Og der findes nu forskellige grader af tatoverede bryn – Powder Brows, Powder Brows Fashion og Hairstroke 3D.


Vi har valgt en sikker metode

Vi har valgt Phi Brows metoden, fordi deres metode bliver rost, stort set hvor vi kigger hen, og fordi vi netop kan lide disse valgmuligheder.


Metoden er let og elegant og er det, de fleste drømmer om, hvis de skal have tatoveret bryn. En tætning af brynene, et løft, en lidt mere markant bue eller et knæk, en retablering af længden eller noget helt andet, som skal se naturligt ud til alle typer og ikke mindst alle aldre.

Vi går efter devisen: “Done, but not seen”, og du er sikkert gået forbi mange, som har fået frisket deres bryn op, uden at du bemærkede, at det var Permanent Makeup, som gav dem den flotte karakter.


Vigtigt at overveje længe

At vælge Permanent Makeup er noget, der langsomt skal komme som et brændende ønske. Det må ikke laves efter en pludselig indskydelse.

Derfor skal du møde op til en konsultation, hvor vi snakker om ønsker og forventninger. Sammen vurderer vi, om du er egnet, og er du klar, sætter vi en tid af nogle dage/uger efter.

På grund af den overfladiske placering af pigmentet vil farven i brynene gradvist falme over tid, og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, såfremt man ønsker at bevare sin Permanent Makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi vil informere dig om, både mundtligt og på skrift.


Selvbehandling

På selve behandlingsdagen skal du udfylde og underskrive nogle formularer vedr. dit helbred og alt, hvad der ellers kan have indflydelse på behandlingen. Her er det af hensyn til sikkerheden ved din behandling afgørende, at du opgiver de fuldstændigt korrekte oplysninger til behandleren.


Selve behandlingen foregår således:


 • Spritter området

 • Finder facon og optegner området i samråd med dig

 • 1. skravering

 • Bedøvelse

 • 2. skravering

 • Den valgte farve på området


Behandlingen påbegyndes først, når du og behandleren er enige om, at det er den rette form til dig, med din ansigtsform og knoglestruktur taget i betragtning.


Efter behandlingen

Efter behandlingen vil du højst sandsynligt være mere eller mindre hævet og rød i området, og farven vil oftest fremstå mørk og markant. Hævelsen fortager sig i løbet af 1-2 dage og rødmen ligeså. Farven vil dog blive yderligere markant i dagene efter. Dette skyldes ganske enkelt helingsprocessen og oxidering af farven, samt at der dannes en sårskorpe på området.

Af disse årsager kan man heller ikke vurdere det endelige resultat på dette tidspunkt. Man er således nødsaget til at væbne sig med tålmodighed, undlade at “panikke” over den mørke farve og blot lade helingsprocessen ske i det tempo, som er naturligt.

Farven vil typisk falme 20-60 %, afhængig af behandlingsområdet og den teknik, der er benyttet. Din behandler vil give dig et kvalificeret bud på, hvor meget farven forventes at falme i det enkelte tilfælde.

Efter ca. 4-10 dage vil sårskorpen gradvist falde af i små flager, og farven kan på dette tidspunkt se en smule transparent og lys ud. Nogle tror fejlagtigt, at der ingen farve er tilbage på dette stadie af helingsprocessen. Dette skyldes, som regel, at huden er helt ny og derfor en smule lyserød.

Huden skal herefter have tid til at “bygge sig op” til normal tykkelse igen, nøjagtig ligesom når et almindeligt sår heler, og skorpen falder af. I dette tilfælde antager huden også en anden farve (lyserød), indtil huden er helt færdig med at hele.

Ligesom ved almindelige sår er det også ved Permanent Makeup vigtigt, at man ikke piller i det og/eller hiver sårflagerne af, da dette kan resultere i, at man hiver farven med ud. I værste fald kan man være uheldig, at der dannes arvæv.

Den komplette heling af huden tager ca. 28-45 dage – afhængig af hudtype, helbred, livsstil og alder. Først herefter vil den endelige farve være synlig. Det er samtidig også først her, man kan vurdere, hvor man har mistet farve, hvor meget farve der er forsvundet, og hvor der skal fyldes mere farve på. Det er af afgørende betydning, at du som kunde forstår, at en behandling med Permanent Makeup ALTID er en proces, som kræver minimum 2 behandlinger, og det er derfor påkrævet, at man får foretaget en efterfølgende behandling 4-6 uger efter den oprindelige behandling.


Din sikkerhed

Permanent Makeup hos Klinik Marianne Bisgaard udføres ved brug af Nouveau Contour maskiner og andet udstyr fra samme brand, og din behandler er certificeret.

Nouveau Contour er et af verdens førende mærker, når det gælder tekniske innovationer og nyskabelser inden for Permanent Makeup. Nouveau Contours maskiner er af den højeste kvalitet. Vi anvender såvel digitale og computerstyrede maskiner som manuelle redskaber, hvilket sikrer en nøjagtighed på brøkdele af en millimeter, så vi kan levere de absolut bedste resultater.

Computeren kan styre nålens frekvens og nøjagtighed til 0,01 sekunder. I overensstemmelse med de strenge regler i EU benyttes der naturligvis altid en ny og steril nål til hver kunde, og nålemodulet vil altid blive kasseret og destrueret efter behandlingen. Du kan derfor være fuldstændig tryg ved, at din behandling hos os altid foregår professionelt og er helt og aldeles hygiejnisk og sikker.

Din behandlers uddannelse er også vigtig. Bente er en af Danmarks mest erfarne behandlere indenfor permanent make-up og lavet i hundredevis. Hun underviser på sygehusene i rekonstruktion og naturligvis gennemgået de fornødne kurser og opdaterer sin uddannelse konstant.  


Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

Kalkbrænderivej 5

7100 Vejle

CVR-nr. 45203956 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag      09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 17.00

Lørdag       Efter aftale

Søndag      LUKKET

Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 20.00


Copyright © 2019 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao