Lift-off i stedet for kirurgi

Vi har to Lift-off behandlinger, som er vores kunders favoritbehandlinger - specielt i efteråret og foråret. Må vi præsentere Retinol Peel og Mesoeclat.

Grunden dertil er, at der er resultat med det samme, OG at hudens egen genopbygningsevne aktiveres igen efter måske flere år i dvale. 

Mange begår den store fejl, at de får kirurgi eller andre Quick Fix behandlinger på en doven hud. Så udnyttes hudens eget potentiale ikke, og der vil opstå ringe effekt. 

Efter Mesoéclat eller Retinol behandlingen kan man tage Quick Fix behandlinger som vores populære filler eller Botox - men få hjulene i gang først i din hud og undlad plastikkirurgi. 

Mesoéclat og Retinol Peel er perfekt til ansigt, hals, decolte og hænder. 

  Konsultation                    Bestil tid 

Rynker og poser under øjne

Poser under øjnene og slap hud er et must at kickstarte med Mesoeclat eller Retinol peel inden hvilken som helst anden behandling.

Kur i hele ansigtet med tre behandlinger eller kun omkring øjne eller mund. Tre behandlinger er at foretrække for bedste  resultat, og ofte er vore kunder så tilfredse, at det ikke er nødvendigt med anden behandling.

Huden omkring øjnene er porøs og nem at påvirke med vædskedannelser og generel løs hud. Her er Mesoéclat perfekt til at dræne og opstramme. 

Huden omkring munden rynker ofte mere end andre steder, og den kræver specialbehandling. Mørke rande udlignes med filler.


Hvor ofte behandling?

Vi anbefaler 2-3 behandlinger med 7-14 dages interval og af 20-60 min. varighed. 

Hjemmeplejen skal stemme overens med behandlingen, da det er vigtigt at stimulere på alle fronter. Fugt og peptider. 

Huden vil afskalle mere eller mindre to dage efter behandlingen, hvilket er et yderst positivt tegn. Det er døde, inaktive hudceller, som skubbes af, og huden tvinges til at starte den naturlige cellefornyelse igen, når der forsvinder hud fra overfladen. 

Efter få dage vil huden genvinde fugten. Langsomt vil du se, at huden ved 3. behandling ikke har ret mange flere hudceller at smide, og at huden er mere spændstig.

En spændende process at følge, hvor man sagtens kan passe job samtidig.


Forskel på de to behandlinger

Mesoeclat er en af de mest effektive kosmetiske anti-age behandlinger, du kan få. Rigtig god til grå og trist hud 

Behandling i klinikken:

  • Konsultation, hudanalyse og billede
  • Huden renses
  • Peeling og ampul påføres - huden vil prikke, brænde og stikke, og vifte bruges
  • Varme 5 min. – ikke længere ubehag
  • Skøn, stærk fugtbindende maske påføres, og du slapper af
  • Solblock SPF 50

Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre makeup 12 timer efter behandlingen.

Effektiv peeling og ampul

Peelingen er en opløsning, der indeholder flere peelinger, som i kombinationen har en yderst fugtighedsgivende og regenererende effekt på cellerne. Denne peel sørger for, at de øverste inaktive hudceller bliver løsnet fra hudoverfladen. Dermed bliver huden mindre grov, porerne bliver mindre, og rynkerne løftes.

Brugen af dette produkt gør, at ampullernes indholdsstoffer bliver optaget meget mere effektivt.

Derefter benyttes en chokterapi for huden. Denne ampul indeholder aktive stoffer med en meget stærkt regenererende, antioxidativ, opstrammende virkning.

Efter brugen af ampullen føles huden øjeblikkeligt spændstig og fast. Fuld af vitalitet og energi. Den reparerer skader i bindevævet og forstærker hudens struktur, så et holdbart resultat dannes. 

Resultatet er værd at vente på ...

Det skal være skidt, før det bliver godt. På billedet her godt - nemlig resultatet. Meningen med Mesoéclat behandlingen er, at huden skal smide nogle hudceller - jo flere, desto bedre - på en kontrolleret måde. 

For netop det, at huden smider hudceller, gør, at huden selv starter sine naturlige processer - nemlig øget produktion af nye, friske og spændstige hudceller.

Derfor er dit resultat af denne behandling/kurforløb det, din egen hud skaber. Hvilken kvalitet af bindevævsceller, du danner, kommer helt an på gener, livsstil, soldyrkelse i fortiden og ikke mindst, hvor doven din hud er. 

Alle kan dog se en friskhed og udglatning af rynker allerede efter 1 behandling. 

Som skrevet er det forskelligt. Afskalning ses fra 1-7 dage i mere eller mindre grad og typisk mest efter 1. eller 2. behandling. 

Førbillede og midt i afskalning ....

..skal huden have ro til at "skifte ham". Den vil blive MEGET stram, skalle meget og kan være lidt rød. De fleste får behandlingen på onsdage, og de skaller så mest i weekenden. Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Dette skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med. Pigmentpletter kan blive mere brune under afskalningen, hvilket blot betyder, at du som sidegevinst får dem lysnet.

Hvis du får en let hudafskrabning på hudoverfladen, skal du ikke blive bange – dette KAN forekomme og vil hele op i løbet af ganske få dage. HUSK også at påføre Fast Skin Repair og solcreme hen over hudafskrabningen – UNDLAD Mesoéclat cremen, hvis dette opstår.

Hvis du ikke har ovenstående reaktioner, skal du ikke fortvivle. Det vil komme til næste gang. Dette kan skyldes, at huden er sat godt til med døde hudceller, som lige skal løsnes, eller modsat, at din cellefornyelse er perfekt i forvejen.

Retinol Peel anti-age lift-off


Exuviance Retinol Peel er en højeffektiv retinolpeeling til professionel brug på klinik. Den avancerede sammensætning med retinol og patenteret CitraFill virker eksfolierende samt forbedrer hudens struktur, klarhed, spændstighed og hudtone. Vi anbefaler et par stykker efter hinanden kr. 1200,- pr. behandling

EGENSKABER:
Retinolpeelingen er egnet til alle hudtyper, som har brug for fornyelse. Den intensive behandling er hensigtsmæssig til at arbejde med forskellige hudtilstande, f.eks. linjer og rynker, ujævn pigmentering og mistet spændstighed. Retinol giver også gode resultater på hud, som er tilbøjelig til at udvikle acne. Peelingen minimerer synligheden af acne-ar og pigmentering.

FORSIGTIGHEDSREGLER:
• Gravide frarådes oral indtagelse af A-vitamin. Der er ikke dokumenteret nogen form for påvirkning i forbindelse med hudpleje, men af forsigtighedshensyn bør produkter og behandlinger med retinol undgås under graviditet og amning.

Hvordan foregår Retinol-behandling?


Peelingen påføres på klinikken, og når du forlader klinikken, sidder peelingen stadig og arbejder i huden. Du mærker ikke meget til peelingen i forbindelse med påføringen.

Efter ca. 8 timer skal du selv afvaske peelingen (efter 3 timer med følsom hud). Der ses normalt en afskalning af huden ca. 2-4 dage efter påføringen, og denne effekt kan vare ved i op til ca. 2-5 dage. Afskalningen kan have forskellig intensitet fra person til person.

I ugen efter retinolbehandlingen skal der anvendes milde produkter med PHA. Der anbefales et intervalmellem behandlingerne på 4-6 uger. 

Hvad kan jeg gøre?

Uanset hvilken Peel off behandling du vælger, er det blot en afskalning, som er i gang, og vi ønsker et resultat.

Brug ikke nogen form for syreholdig peeling for at fremskynde afskalningen eller for at få hudcellerne af.

Brug de udleverede cremer og hav tålmodighed – der sker nyt for hver dag.

Du kan bruge en varm, blød vaskeklud efter 4-5 dage for at rubbe lidt af hudcellerne forsigtigt af, men træk ikke i dem.

Nogen skaller mest første gang, andre mest 2. gang – ingen regel på dette punkt. Kom evt. ind efter en speciel ampul, som giver lidt fedtstof til huden (75 ,-).


Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao