Marianne Bisgaard

Jeg er født i 1968 og har rundet det skarpe hjørne. Min indstilling til egen skønhed er derfor nu i forandring - og det gør ikke spor. Hver en rynke er med historie - jeg sørger bare for at holde dem bløde og elastiske.

Fordi jeg vil skabe den bedste udgave af min alder.

Jeg holder af at lægge en plan for min kundes hud, som jeg gør for min egen - en fremtidsplan, så vi forhindrer uønskede tilstande i at opstå.

Hudsygdomme er min meget store passion - da jeg selv for 15 år siden blev ramt af rosacea. Vi har på klinikken fundet en måde at behandle huden på, som dagligt skaber sikre og stabile resultater - ikke kun på min egen, men også på mine klienters hud.

I dag er klinikken blevet kendt i hele Danmark og i udlandet for vores exceptionelle resultater, og jeg er stolt som en pave.

Mit hjerte banker for hele min klinik og mine medarbejdere. Jeg elsker mit fag  og arbejder dagligt sammen med det bedste, mest erfarne team af kosmetologer, kosmetikere, sygeplejersker og hudlæger.

Hver eneste dag møder jeg glad ind, og hver eneste dag er givende for mig,  både fagligt, og udviklingsmæssigt som person, igennem de dybe dialoger med mine kunder omkring deres situation eller om livet generelt.

Min klinik er, sammen med min familie,  mit liv.

Og det vil du kunne mærke, når du møder mig.


Lidt om mit privatliv


Min familie Privat er jeg gift med jordens dejligste mand Jesper, som er grafisk trykker. Vi har sammen 3 skønne voksne drenge, Magnus, Lasse og Jonas. 

Mine livsværdier er at leve hvert eneste minut fuldt ud samt at have empati og omsorg for andre.

Mine svagheder er at jeg ingen tålmodighed har, at jeg elsker chokolade, og at jeg efter en lang dag kan være frygtelig doven. 

Mine styrker er at jeg er lidt af en perfektionist - intet gøres halvt. Jeg er iderig, har overblik og er en ildsjæl.   

Mine ferier er altid aktive. Specielt vores vandre- og  skiferier booster mig total med udfordringer og latter, men jeg elsker også vores storbysferier. 

Jeg elsker en god bog eller en god film med ordentlig handling og dybe signaler.

Mit bedste skønhedstip er: Livet er for kort til ikke at holde af sit spejlbillede - gør noget ved det. Og husk derefter, at tilfredshed er en kvindes bedste pudder. 

Mit speciale på klinikken er hudsygdomme og generelt hudforbedrende behandlinger 

Min bedste oplevelse på klinikken: Det er, når jeg modtager tilkendegivelser og knus for det resultat, jeg har opnået på en kunde. Det gør mig så glad at se, hvordan selvværdet er røget i top og det at kunne gøre en forskel. Mit 30-års jubilæum var også en rigtig stor dag for mig - hold da op, alle de tilkendegivelser fra jer kunder - det var fantastisk!Mange dejlige tilkendegivelser for mit arbejdet er kommet ind i løbet af årene - du får her nogle af dem:


"Efter en længere periode med meget stress blev jeg ramt af voldsom acne, som ikke forsvandt med mine vanlige renseprodukter. Hos Marianne opstartede jeg i et intensivt forløb med ansigtsbehandlinger hver 14. dag og Beauty Angel lys. Samtidig blev jeg vejledt i kosttilskud, der passede til min hudtype. Behandlingerne havde hurtigt en positiv effekt og min acne er nu væk. Det betyder, at jeg i dag bruger langt mindre makeup og ikke længere er flov over min hud. Som ekstra gevinst er min hud som helhed blevet meget flottere og mine begyndende rynker er blevet mindre."

Kristina Due, Vejle


"Hos hudlægen fik jeg diagnosticeret perioral dermatitis, og jeg fik en recept på en langvarig antibiotikakur. Hudlægen fortalte, at man har erfaring med, at antibiotika kan hjælpe, selvom perioral dermatitis ikke skyldes bakterier, men at der er bivirkninger.

Af en dyrlægekollega og en fysioterapeutveninde fik jeg anbefalet at prøve Marianne Bisgaards behandling mod perioral dermatitis, inden jeg begyndte på antibiotikakuren. Før jeg fik perioral dermatitis havde jeg kun få urenheder i forbindelse med ægløsning og menstruation.

Allerede efter første behandling hos Marianne og 2 uger med hjemmebehandling kunne jeg se en forskel, og det er efterfølgende gået stærkt. Min hud er ved at komme i balance, og jeg behøver ikke antibiotikakuren. Jeg vil anbefale alle at give Marianne Bisgaards behandling mod perioral dermatitis en chance."

Lotte N. Holbæk, Vejle "Jeg har i flere år fået behandling hos Marianne Bisgaard og været rigtig godt tilfreds med de behandlinger, jeg har fået.

Nu synes jeg, der skulle gøres noget mere (jeg er 69 år), og jeg havde ikke lyst til, at der skulle skæres i min hud, Marianne fortalte mig om Mesoeclat og TMT behandlingerne. Jeg har fået 2 behandlinger af hver, og jeg må sige, at der absolut er synlige resultater allerede, især omkring mundvigen, mindre rynket og huden mindre grov, og huden har fået helt nyt liv generelt.

Jeg vil helt sikkert gøre behandlingen færdig og efterfølgende følge op på behandlingerne.
Jeg kan varmt anbefale kuren."

Tove Jensen, 69 år Vejle“Da jeg startede hos Marianne Bisgaard for ca. 4 mdr. siden, havde jeg meget eksem i ansigtet. Dette er på 4 behandlinger næsten forsvundet.

Man får rigtig god og sød vejledning i, hvordan man passer sin hud bedst.

Supergod klinik”

Lis Juul Hansen, 64 år – VejleMarianne Juler Kristensen


"Jeg kan helt sikkert anbefale Marianne Bisgaard til behandling af rosaceahud. Jeg har opnået et så godt resultat, så jeg ikke bemærker min hudsygdom længere.

Marianne kommer til vedligeholdelsesbehandling med ca. 12 ugers interval.

Marianne Juler Kristensen

Professionelt CV

Jeg tog efter afsluttet Handelsskole beslutningen om at ville være kosmetolog. 

1987 færdiguddannet kosmetolog på Syddansk Kosmetologskole


1990 Spa manicure og pedicure hos CND


1994 Uddannet Negletekniker hos Backscratchers


1998 Kursus i body wrap og lymfemassage hos Wiedermeyer 


2000 Uddannet Dybdemassør hos Kirsten Wiesmann


2004 Uddannet Kostvejleder hos Lene Hansson
2004 Kursus i New York hos Neo Starata biomedicinsk hudpleje


2005 Kurser i New York hos Neo Strata biomedicinsk hudpleje


2009 Kursus Dermalogica avanceret hudpleje


2010 Kostpilotuddannelsen hos Kost Academiet


2011 Kurser i ingrediens og sammensætninger i medicinsk hudpleje


2014 Kursus i Tandblegning


2015 Kursus i Cosmelan pigment og lift-off behandling


2016 Kursus i Lysbehandling


2016 Kursus i Fibro Blast øjenlågsløft


Løbende kurser i dygtiggørelse inden for medicinsk hudpleje og nyheder. 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao