B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

Fibro Blast/plexr – opstrAmning af løs hud

Et populært alternativ til operativt indgreb udført af hudlæge Emil Henningsen på Klinik Marianne Bisgaard

Fibro blast øje fotoshop (1)Fibro Blast/PlexR behandlingen er et spændende og yderst godt alternativ til operative indgreb.

Behandlingen strammer løse hudoverflader op og fremmer de naturlige genopbygningsprocesser i huden – og så har den mange rigtigt positive fordele.

 • Den er billigere
 • Mere naturlig
 • Den efterlader intet ar
 • Den stimulerer hudens bindevævsceller, som dermed fornyes. Hvilket betyder, at den efterlader en hud, som ældes langsommere.

Hvordan er det muligt at gøre det naturligt?

Hudens overfladestruktur afhænger  af, hvor mange bindevævsceller du har.

Jo flere du har – desto mere stram og ungdommelig hud har du.
Det betyder, at man laver en kontrolleret ” skade” på overfladen af huden og på den måde sætter gang i hudens egen naturlige produktion af nye bindevævsceller. Det at huden kickstartes og begynder at producere collagen og elastin, giver et glattere og mere opstrammet væv. En metode, som tiltaler mange af os, i stedet for at skulle sprøjte noget ind i huden. Fibro Blast/PlexR arbejder efter det populære og meget brugte princip ” bryd ned og genopbyg” – en metode, som også kendes ved syre-, laser- og Dermaroller-behandlinger .

Hvad sker der under en Fibro Blast/PlexR behandling?

Denne behandlingsform er blevet vores mest populære behandling til opstram af huden og udføres her på klinikken af vores gæstebehandler, hudlæge Emil Henningsen, fra Skønhedsklinikken.

Metoden er ikke laser og har ikke samme bivirkninger. Ingen brug af skalpel eller nåle og ingen blødning, hverken under eller efter behandlingen.

Den fjerner ikke overskydende hud, men løfter den markant.

Derfor kan tyngdefornemmelsen stadig være på det behandlede område, til trods for et markant løft

Håndstykket, som benyttes, danner i forbindelse med hudens fugt et lille såkaldt plasmalys, der minder om en lille gnist. Dette lys ledes fra spidsen af applikatoren til huden og efterlader huden fordampet med et lille punkt på størrelse med et knappenålshoved.

Måden, som disse punkter placeres på, gør, at huden, rynker, og fine linjer gives et øjeblikkeligt løft, og sammentrækning og regenereringen af bindevævsceller er i gang. Denne fordampning efterlader huden med små brune mærker i de døde hudceller – disse er ganske uskadelige og efterlader ikke ar, hvis de får lov at hele op af sig selv og behandles som anvist.

Hvornår ser jeg et resultat?

Umiddelbart efter behandlingen vil du kunne se et opstram. Små, sædvanligvis ikke-blødende, skorpeformede, brune prikker, viser sig. Rødmen og evt. hævelse i dagene efter kan forekomme.

Selve genopbygningen i huden kommer løbende over de næste 3 måneder, og nogle hudtyper er langsommere end andre. Hvilken kvalitet af ny hud, du kan skabe, kommer an på hudens kondition, gener, livsstil samt alder. Nogle får et meget stort løft andre mindre. Vi kan naturligvis intet garantere, da vi er fysiologisk forskellige.

Ønsker du en konsultation til tjek, udføres den først efter 2 måneder. Dette tjek laves af kosmetologen.
fibro blast uden ramme (2)

Antal behandlinger

For at opnå et optimalt resultat er flere behandlinger normalt nødvendigt. Jo løsere hudintensiteten er, desto flere behandlinger, da antallet af behandlinger afhænger af selve problemet samt alder på kunden.

Normalt er 1 behandling nok – behandling nr. 2 til meget tunge øjenlåg eller til finpudsning efter 1. behandling. Ganske få skal have 3 behandlinger – hvis mere ønskes, men efter 1 behandling er et ganske synligt øjeløft opstået. Der skal gå minimum 8 uger mellem behandlingerne.

Denne efterbehandling er den vigtigste del i behandlingen og skal følges nøje.

Det er vigtigt, at de små  skorper/brune pletter ikke fjernes. (Aldrig kradse eller vaske på dem – da ar så kan forekomme).

 • To gange dagligt desinficeres huden med octeniseptspray ved forsigtigt at duppe med en ren, fnugfri klud, ikke vat eller spray, direkte på.
 • Herefter påføres den særlige after care creme og solcreme i dagtimerne.
 • marianne-fibro-4Efter afskalning af skorper ca. 7-10 dage vil en ny, lyserød hud fremkomme.
  Sport, svømning og sauna må først udføres igen, når alle skorper er faldet af.
 • Der vil komme hævelse omkring øjet – typisk på 2. dagen og et par dage frem. Denne varierer meget fra person til person og kan være fra meget lidt til et bokserøje – MEN det er kun hævelse – intet andet, og den lægger sig efter få dage. Tag 1 kapsel antihistamin af mærket Alnok, som holder 24 timer, allerede på dagen for behandlingen og fortsæt 1 uge frem.

Rygere kan opleve en øget risiko for, at healingen varer længere. Bemærk, at efter skorper er tabt, kan en let rødmen forblive i de følgende uger til måneder. Det tager normalt 3 uger (sjældent længere), inden huden igen har nået sin normale farve.

HUSK BRUG AF SOLCREME minimum SPF 30 i efterår/vinterperioden SPF 50 i foråret og sommeren flere gange dagligt i mindst 3 måneder efter behandlingen – ellers opstår der pigmentfejl! 

Er der en risiko?

Samlet set er FIBROBLAST en særlig lavkomplikations- og vævsstyrkende behandling. Efter indledende rødmen vil en lyserød hud fremkomme. Udslæt på huden er sjældne. Vigtigt adfærd er en konsekvent solbeskyttelse: i mindst 3 måneder ingen solbadning og intet solarium. Ophold i solen (strøgtur m.v.) skal være med SPF 50 – Vigtigt at overholde. Ellers kan pigmentforandring af huden forekomme.

Meget sjældent er der rapporteret overfølsomhedsreaktioner eller allergiske reaktioner på lokalbedøvelse, sårheling problemer, hudinfektioner, ardannelse,  rødme, prikken, forekomst af herpes simplex (forkølelsessår). Pigmentfejl opstår, hvis der ikke benyttes solcreme flere gange dagligt/ en tilstrækkelig høj faktor/for gammel solcreme.

Hvis en af disse uønskede kontraindikationer opstår, kan de normalt korrigeres ved efterbehandling. Oplys venligst hurtigt, hvis der evt. opstår tegn på en infektion såsom overdreven rødme, pus, blærer eller tyk, gul skorpedannelse eller andre uønskede eller uventede reaktioner under og efter efterbehandlingen.

Du er i gode, professionelle hænder, og vi vil altid være der for spørgsmål og vejledning.

 

Hvor kan Fibro Blast/PlexR bruges?

 • Løse øjenlåg og under øje
 • Løs, krebbet hud på kinder og  lave løft på “hamsterkinder”
 • Opstramme løs hud på halsen og tage noget af “kalkunhalsen”
 • Opstramme Decolté
 • Reducere rynker på f.eks. overlæbe, smilerynker og tankerynke

 

Jeg ønsker behandling

 • Er du interesseret i en Fibro Blast behandling, skal du gå til Kontakt Klinik Marianne Bisgaard  udfylde kontraindikationsskema og uploade et billede. Du kan også henvende dig på klinikken.
 • Derefter skal du rette henvendelse til klinikken og få svar på alle dine spørgsmål.
 • En kort konsultation ved hudlæge Emil Henningsen, og 48 timer efter er du klar til selve behandlingen.

Hvad sker der før, under og efter en behandling?

 • Når du ankommer, mødes du af en kosmetolog, som vil rådgive dig og besvare spørgsmål. Vi er uddannet i metoden og har udført utallige behandlinger, blot med en mindre udgave af den maskine, vi har nu.
 • Vi tager billede af det hudområde, du ønsker behandlet
 • Huden desinficeres, og en antihistamin tilbydes (høfeberpill)  for at mindske hævelser – fortsæt derhjemme
 • Derefter lægges en bedøvende creme på, og tynd plastik lægges over i 45 min
 • Hudlægen henter dig, og den egentlige behandling tager for f.eks. øjelågsløft 30 min.
 • Kosmetologen tager imod dig efter endt behandling og lægger is på, hvis du har langt hjem.
 • Vejledning i den efterfølgende plejerutine
 • Vi ringer dig efterfølgende op for at besvare eventuelle spørgsmål.

Antal behandlinger

Jo løsere hudintensiteten er, desto flere behandlinger, da antallet af behandlinger afhænger af selve problemet samt din alder.

Normalt er 1 behandling nok – behandling nr. 2 til meget tunge øjenlåg eller til finpudsning efter 1. behandling. Ganske få skal have 3 behandlinger – hvis mere ønskes, men efter 1 behandling er et ganske synligt øjeløft opstået. Der skal gå minimum 8 uger mellem behandlingerne.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Behandlingen tager 1½ time i alt for f.eks. øjenlågsløft – længere tid ved større områder.

45 min. til bedøvelse
30 min. selve behandlingen (begge øjenlåg)
15 min. med is på det behandlede område

De små brune pletter og lidt hævelse skal forventes i op til 7-10 dage. De fleste passer job imens – en god ide er at få behandlingen om tirsdag/onsdag – så opleves den værste hævelse typisk i weekenden. Rødmen på hudoverfladen vil være der i op til flere uger og kan, når de brune mærker er væk, dækkes med et tyndt lag makeup.

Er jeg egnet til behandlingen?

Kontraindikationsskema SKAL udfyldes inden booking af tid til selve behandlingen.

Du kan vælge at komme ind på klinikken eller gøre dette online.

Dette online kontraindikationskema finder du HER.

Det er vigtigt, at du uploader et tydeligt billede af området, du ønsker behandlet. Kig ligeud, når du tager billedet,  løft ikke hagen og tag det i et godt lys – ingen skygger – og husk at markere på skærmen for et tydeligt billede – utydelige billeder vil IKKE blive besvaret.

OBS: Ring endelig ved spørgsmål eller skriv dem i kommentarfeltet.

Hvordan skal du forberede dig til behandlingen?

 • Fugt huden, du ønsker at få behandlet, godt op med en creme uden syre
 • Undlad at bruge syreholdige og A vit. /retinol på det behandlede hudområde 48 timer før behandlingen
 • Lægeordineret A-vit/retinol i cremeform må ikke bruges 1 måned inden behandlingen.
 • Hav en løs, ikke for fyldt, pose lavet af ris eller ærter klar i fryseren derhjemme eller køb en ispose med hjem.
 • Køb antihistamin, som er høfebertabletter, på apoteket inden behandlingen. Tag evt. en tablet inden for at mindske hævelse.
 • Hav solcreme uden farve og parfume på lager – vi har en, vi bestemt vil anbefale og det er strengt nødvendigt at bruge denne efter behandlingen flere gange dagligt.
 • Lad være med at planlægge en stor fest 7-10 dage efter behandlingen – men du kan sagtens passe job.
 • Begræns dit indtag af koffein, smertestillende og stærk krydret mad i 24 timer op til din behandling og spis ikke fiskeolie i 48 timer op til din behandling.

PRISER

Små områder

Overlæbe
Smilerynker
Begge fuger fra næse til mund
Marionetlinjen (nedadgående rynker ved begge mundvige

 

Pr. område: 3995,-

Store områder

Øvre øjenlågsløft (begge øjne)
Nedre løft under øjnene
Omkring mund
Hamsterkinder (område fra mundvige og 3 cm ud på kinderne
Kalkunhals (område lige under hagen

Pr. område: 6995,-

TILBUD til og med december: 5.995,-

Flere områder
samme dag

2 områder: – 25 %

3 områder – 50 %

———————————————————————–


HALS

 

fibro-blast
———————————————————————–

ØJNEMobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig