B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

LÆBEFORSTØRRELSE m/ filler

Mange unge kvinder henvender sig til os med ønske om mere fyldige, voluminøse læber. Det er også superflot – hvis det laves med måde.laebeforstørrelse

Andre ønsker korrektion af læben efter skade på læben, eller hvis der er et mismatch imellem under- og overlæbe.

Og endvidere får vi mange henvendelser fra kunder medio 50, hvor læben begynder at blive indfalden og mere stram i udseendet – det bløde look er væk.

Igen er filler her en god behandling, da det er ml og det trænede behandlerøje, som afgør resultatet – skræddersyet til hvert enkelt ønske og den enkelte persontype.

Det er afgørende at kende og respektere ansigtets anatomi og de æstetiske forhold, og en række forhold gør sig her gældende.

Proportion. Der kan være stor forskel på læberne hos kaukasere (etniske danskere) og personer med mørkere hudtyper. Hos kaukasere betragtes det som æstetisk, at forholdet mellem over- og underlæbe er 1:1,6 – forholdet kaldes “phi”. Hos personer med mørkere hudtyper er læbernes proportion mere ens, og hos afrikanere betragtes det som æstetisk, hvis forholdet er 1:1.

Tuberkler. Læbernes prominerende punkter, benævnt “tuberkler”, bør respekteres og fremhæves, når man injicerer en filler i læberne, da det giver det mest æstetiske udtryk. Overlæben har 3 tuberkler, mens underlæben har 2 tuberkler.

Profil. Det betragtes som æstetisk, hvis overlæben prominerer mere end underlæben, når en person ses fra siden.

Volumen. Det er vigtigt at forstå, at meget små læber ikke kan gøres meget voluminøse. Målet bør være at opnå et mere moderat volumen, hvilket også vil gøre en stor forskel.

Alder. Med alderen mister læberne deres volumen og elasticitet ,og læbekanten bliver mindre defineret. Huden omkring munden bliver ofte rynket. Vores gæstebehandler  kan hjælpe med effektivt at reducere og forebygge rynker omkring munden med fx fraktioneret laserbehandling, Botox/Vistabel eller en tynd filler,. Dette vil give et mere æstetisk resultat ved læbeforstørrelse med filler.

Rynker omkring læben I forbindelse med behandling kan vores gæster handler hjælpe med effektivt at reducere og forebygge rynker omkring munden med fx fraktioneret CO2 laserbehandling, Botox/Vistabel eller ved at injicere en tyndere filler i rynkerne.

 

Som kunde hos os tilbydes du en fast behandler, som sikrer en ensartet, høj kvalitet i behandlingen og stor tilfredshed hos dig som kunde.

Bivirkninger

Ved korrekt behandling er risikoen for bivirkninger meget lille. Filler injiceres med en tynd kanyle, hvilket føles ubehageligt. Man kan påføre huden en lokalbedøvende creme inden fillerbehandlingen, hvilket reducerer smerte og ubehag.

Alle fillere indeholder Lidocain (et lokalbedøvende middel), som yderligere mindsker ubehag. Forbigående hævelse og rødme på indstiksstedet er almindeligt.

Andre bivirkninger er meget sjældne og vil fremgå af den skriftlige information, som tilsendes ifm. Forundersøgelsen.

 

Hvor længe holder læbeforstørrelse?

Effekten af behandling med filler ses med det samme, men det endelige resultat ses først efter et par uger, når filleren er faldet til i huden. Varigheden af resultatet varierer, idet der sker en gradvis nedbrydning af filleren i huden ved en naturlig enzymatisk proces.

Typisk vil du opleve at filler i læberne er forsvundet 3-6 måneder efter første behandling, men varigheden  forlænges ofte ved efterfølgende behandlinger.

Hvem får læbeforstørrelse?

  • Alle aldre
  • Unge for at opnå bløde fyldige læber
  • Hvis der er forskel i læbefylden fra over- til underlæbe
  • Når læben bliver indfalden og smal grundet alder
  • Hvis operation har ændret kurven på læben
  • Dig, som ønsker lidt fylde på midten

 

Hvem behandler?

Vores gæstebehandler team

Hudlæge Emil Henningsen

Sygeplejerske Pia Anicka

vil du møde til behandlingen.

Sygeplejerske Pia Anicha udfører din behandling efter konsultation.

Ønsker du BOTOX skal du først til konsultation ved Emil

Vi behandler ikke med filler/Restylane, hvis du –

  • Er gravid eller ammer
  • Har infektion i huden
  • Har allergi over for indholdsstofferne

Betænkningstid

Styrelsen for Patientsikkerhed har fastsat en betænkningstid på minimum 48 timer mellem forundersøgelse og behandling. Reglen om betænkningstid gælder forud for første behandling  – også selvom du tidligere har fået behandling med Restylane på en anden klinik. Ved efterfølgende behandlinger skal du ikke til en ny forundersøgelse, men du kan booke en tid direkte til behandling med Restylane.

Priser

Restylane 1 mL kr. 2.995,-

Abonnementspriser

1 mL/ 6 mdr. eller 2 mL/ år. kr. 195,- pr. måned
2 mL/ 6 mdr. eller 4 mL/ år. kr. 395,- pr. måned
3 mL/ 6 mdr. eller 6 mL/ år. kr. 595,- pr. måned

Hvor meget filler skal der anvendes til en behandling?

Mængden af filler varierer alt efter ansigtets anatomi og lokalisation. Nedenfor ses vejledende eksempler:

1. Læbeforstørrelse – 1ml er typisk mol.  Max 2 ml.

2. Korrektion af læbers asymmetri – max 1 mL

 

 

Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig