KVINDER - Bryn - Voksbehandling

 

Velrettede bryn

Kleopatra var ikke hårforskrækket. Det var deres måde at vise forskel mellem køn. Altid har bryn været i fokus. Man ser smalle bryn, brede, buskede bryn og alm. volumebryn på modepodierne, og typisk er, at moden med bryn holder 3-4 år. Man skal overveje meget, om moden er værd at følge, for der er ingen, der siger, at den vil klæde lige netop dig. Bryn har en megen central placering i ansigtet og er med til, at skabe et afbalanceret og karakterfyldt ansigt, og det er vigtigt at tænke klædelighed i stedet for mode. Vi husker alle de år, hvor brynene skulle være helt tynde, som to måger over øjnene. Fere år gik med at få bare lidt af de plukkede hår tilbage, da moden skiftede.

 

Korrekt formet bryn af en kosmetolog

Et korrekt formet bryn laves efter længde mellem øjenene, placering i ansigtet og forskelle udstråler kvindelighed og glæde ved at gå op i eget udseende.

Vi kan som din kosmetolog tilbyde at forme dit bryn så det virker naturligt eller skarpt lukket efter din smag.

 

Flere hårfjerningsmetoder

Man kan vælge at få sine bryn vokset, plukket med pincet, permanent fjernet med laser eller trådet. Vi benytter voks og pincet og tilbyder også permanent hårfjerning. Dog kan denne behandlingsform ikke lave skarp kant og er derfor bedst egnet til sammengroede hår eller meget hår under brynet.

 

Permanent hårfjerning

Denne behandling tilbyder vi til de kraftige hår mellem bryn og i hårgrænsen. Permanent hårfjerning udføres af vores gæstebehandlere  - se under ydelsen.

 

Øjenbrynsfarve

Det er muligt at få farvet dine øjenbryn under denne behandling. Dette bruges til at markere brynet lidt eller meget eller til at give en smuk ensartethed i brynet. Øjenbrynsfarve findes i flere nuancer. Manglende bryn afhjælpes med Microblading

Mange oplever desværre at miste deres bryn. Dette kan skyldes alopecia, hvor man pludselig mister al behåring, trikitillimani, hvor man selv plukker hårene ud som en tvangstanke eller efter kemo. Ofte kan man ved ændring i stofskifte også få ændret bryn. Her går det ud over længden og fylden. Alder har også betydning, idet bryn bliver kraftigere og mere buskede med tiden, da de mandlige kønshormoner får mere magt, når mængden af det kvindelige kønshormon er dalende. Microblading er her løsningen på et smukt og helt og naturligt bryn.

KVINDER - Bryn - Voksbehandling
Pris  kr. 110,-
Bestil tid

Tilbudskombinationer på bryn: 

 
Farvning af vipper og bryn inkl. retning 275,-
Farvning af vipper og bryn 110,-
Farvning af vipper og bryn
inkl. retning og fugtøjenkur
350,-
Farvning og retning af bryn 195,-
Farvning af vipper og retning af bryn 210,-
 

Længde på brynene

Brynene skal være 3-5 mm lange for bedst holdbart resultat, da roden skal med ud. 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao