Konsultation - Botox

Dit bedste udseende – i alle aldre

Videnskaben har skabt mange quick fix-løsninger – til Hollywoodfruerne, som ønsker store ændringer, og til os, mænd som kvinder, som bare ønsker at få et uønsket ansigtsudtryk væk.

Og lad os holde fast ved det sidste.

For er du skrækslagen for at komme til at ligne en udtryksløs Hollywoodfrue? Så er du kommet det rette sted – for det er vi også.

Vi er os her på Klinik Marianne Bisgaard og vores to dygtige og erfarne gæstebehandleresom bestemt mener, at de har et ansvar. Et ansvar for at holde dig fast i dit oprindelige ønske. Så dit fokuspunkt ikke blot stryger til et nyt to do punkt.
 

"Vi er med på at lave hudforskønnende behandlinger og at kombinere de forskellige behandlinger som f.eks. Co2 Laser med Filler for at opnå det bedste resultat.

Men vi kan også sige nej.  Nej til det ekstreme og nej til det, som fjerner menneskets bag og ændrer på den naturlige mimik."


Dette er også grunden til, at de udelukkende anvender ikke-permanente fillere, der består af hyaluronsyre, som gradvist nedbrydes i huden. Over tid vil ansigtet ændre karakter, og derfor vil en permanent filler ikke være en æstetisk løsning på sigt.
 

Skønhed har ingen alder

Omkring 25-årsalderen begynder de første alderstegn at blive synlige i ansigtet, ofte i form af fine linjer.

Senere i livet, medio 40, bliver disse linjer mere grove, og i 50´erne trækker tyngdekraften den begyndende slappe hud nedad. Selv om du passer godt på din hud, vil vejr og vind, gener, sygdom og medicin samt livsstil og alder sætte sine spor.

Med filler, som er hyaluronsyre, kan du reducere alderstegn og fremhæve det bedste i dit udseende – også efter de 50. Den udglatter, øger volumen og forstærker konturer og  kan hjælpe dig med at få et friskere og oplagt udseende her og nu.

At få en Filler- eller Botoxbehandling handler ikke om, at man ikke vil være sin alder bekendt – det handler om at få fjernet et uønsket ansigtsudtryk, som hver eneste dag forstyrrer spejlbilledet, og det handler om at skabe det bedste udseende i hvert alderstrin, vi kommer i.
 

Konsultation - Botox
Pris  kr. 500,-
Bestil tid

Konsultation først påkrævet

Styrelsen for Patientsikkerhed har fastsat en betænkningstid på minimum 48 timer mellem forundersøgelse og behandling.

Reglen om betænkningstid gælder forud for første behandling her på klinikken – også selvom du tidligere har fået behandling med Restylane/Filler på en anden klinik. Ved efterfølgende behandlinger skal du ikke til en ny forundersøgelse, men du kan booke en tid direkte til behandling. Dette betyder, at du tidligst kan få behandling 48 timer efter konsultationen.

En konsultation SKAL iht. regler fra Sundhedsstyrelsen foretages af hudlæge, når det drejer sig om Vistabel Botox, og ved en sygeplejerske når det drejer sig om en Filler-/Restylane-behandling. Denne koster kr. 500,- og vil blive fratrukket i din evt. behandling 48 timer eller senere efter konsultationen.
Den tilknyttede læge hos os er Dermatolog Flemming Andersen og sygeplejerske Nanna Kikkenborg.
 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao