Overgangsalder - føler du dig frisat ?

Jeg føler mig FRISAT.  Lad mig prøve at forklare, hvad jeg mener.

Jeg føler mig FRISAT i mine tanker omkring den evig søgen efter…….. et eller andet..og faktisk også FRISAT omkring mit udseende. Misforstå mig ikke – ikke ligeglad – men FRISAT i mine og andres forventninger omkring, hvordan jeg ser ud og hvordan JEG når mit mål om en smuk hud.  Jeg ældes – hvor er jeg heldig.

Og nu, hvor jeg er så heldig, vil jeg ældes med respekt for mit udseende – for helt egen skyld og fordi overgangsalderen nu også er kommet til mig. 

Jeg føler mig FRISAT til at vælge lige netop den behandling, som vil behage MIG, når jeg ser på mig selv i spejlet, med en dyb accept af min alder. Uden påvirkninger eller rettere, notits fra mit erhverv alle medie påvirkningerne til must do – must have – must Look Like.

Og hvor er det BEFRIENDE.

Føler du også en solid ro, en livsvisdom og en rummelighed, som langsomt og solidt har plantet sig i dig igennem eget liv af udfordringer, succeser, problemer, glæde og kærlighed OG, for mit vedkommende kære dig, vores samtaler på klinikken igennem årene.

Det håber jeg for så har du hele pakken.

Sæt dig fri fra ræset om at forsøge at bevare den unge spændstige hud og istedet nu vendt fokus mod at skabe en velplejet og lækker moden hud med respekt for din alder. Og vi hjælper dig gerne.

Læs med her på siden om overgangsalder og hvordan du skaber et smukt modent udseende  - God fornøjelse / Kærlig hilsen Marianne 

Overgangsalder - hvad nu?


At komme i overgangsalder er noget virkelig underligt noget - vi er ikke unge - ikke gammle - vi er midt imellem. Faktisk i din bedste alder, og den kan vendes positivt ved at sige, at du er frisat!

At du er sat fri betyder ikke, at du nu skal lade dig falme og syne hen, men at du kan skabe din egen skønhed, en skønhed, der giver velbehag ved synet af dit eget spejlbillede og fremhæver det unikke ved dig selv med bløde smile rynker, som viser, du har levet første del af dit skønne liv. Uden længere at søge den ensartede forskønnelse, som præger dem, der er yngre.

Med alderen bliver huden angrebet af alderstegn – og tricket er at holde linjerne bløde, gevæksterne væk og pigmentpletterne for døren, som forhindrer din hud i at fremstå ensartet og smuk - så huden stadig kan shine og være smuk i din nye alder.

Læs med her på siden og bliv meget klogere på dig selv, din hud og dine muligheder.

Huden og overgangsalderen

Lad mig med det samme sige - der findes ikke nogen "one size fits all"- løsning til alle hudtyper i overgangsalderen. Din løsning skal være skræddersyet, for det bedste resultat - og det er der, du skal bruge os.

Vi har ekspertviden, mange års erfaring, er selv i alderen eller på vej. Og så har vi et netværk af gæstebehandlere, som kan løfte din behandling videre.

Vi har sammensat en konsultation, som vi kalder "Hvad kan vi gøre for dig?" konsultation. Her snakker vi om din hud, dine gener, dine ønsker og muligheder for at komme dertil.

Den er gratis og uforpligtende, og du er mere end velkommen.

     KONSULTATION     


Men hvad sker der i huden?


Synderen i denne forandring er, at det kvindelige kønshormon østrogen svigter os. Dette hormon har en stor ære i den sprøde unge hud og påvirker alle hudens funktioner. Faldende østrogen betyder: 

At fibroblastcellen ikke er så aktiv aktiv - det er den, som skaber collagen og elastin, som holder huden spændstig og fyldig.

Mindre talgproduktion og fugtindhold, hvilket betyder mindre glød i huden
og beskyttelse, tør overflade og tendens til rødmen og karsprængninger.

Ligeledes faldende produktion af melanin, der beskytter os mod solens
stråler, som giver os rynker. Og pigmentdannelsen bliver forstyrret, hvilket
betyder brune pletter. Små gevækster og øget aktivitet i hudsygdomme. 

Hårvækst og gevækster får mere plads, da det mandlige kønshormon går
i overtal. Fedtdepoterne omrokerer sig - hule kinder, kalkunhals og manglende fylde.

Begå ikke den klassiske fejl

Der er en fejl, du ikke må begå, nemlig at glemme at booste hudens naturlige funktioner, ellers går huden helt i stå. Botox og filler er ikke en boost behandling.

Når østrogenniveauet falder, forsvinder også hudens evne til selv at producere nyt, spændstigt bindevæv - med mindre det bliver boostet.

Boost behandlinger er følgende og udføres af os eller vores hudlæge :

Yderst effektive, boostende behandlinger, som ikke tillader din hud at gå i stå.

Profhilo, Botox og filler

Botox og filler er fantastiske her og nu behandlinger, med øjeblikkeligt resultat. Det betyder at ´huden ikke selv regenererer under denne behandling - så husk endelig at kombiner med de ovenstående boostbehandlinger. 

Botox bruges til muskler, som er blevet for aktive som tankerynken, tyggemusklen og musklen, som får mundvige til at hænge nedad.  Og bruges for netop at afslappe denne overspændte muskel, så ansigtsudtryk mildnes.

Filler bruges til at løfte en rynke / fylde ud. 

Prohibo - er direkte hudopstram, som ses efter en mdr. Fantastisk behandling til slap hud i ansigtet, under hage og mormorarme samt knæ. 

Kombiner ALTID dine filler og Botox behandlinger med ansigtsbehandlinger, så du holder gang i hudens egen evne til at kick starte din produktion af elastiske fibre i huden.

Hudsygdomme i overgangsalder

Når hormonerne driller i overgangsalderen, oplever vi ofte, at huden ændrer sig. Ikke kun aldersmæssigt , men også i tilstanden. 

Når huden angribes af en hudsygdom, ændres vores indstilling til egen skønhed – mange bliver hæmmet socialt. Meget er prøvet – mange penge spildt og mange forhåbninger bristet. 

Men videnskaben har skabt nogle unikke behandlingsmuligheder til hudtyper, der er blevet udfordret.  

Vi behandler Rosacea, Perioral Dermatitis, Eksem og Acne 

Resultaterne er unikke, holdbare og genskaber glæden ved spejlbilledet for vore kunder - mænd som kvinder.     

     SE FØR OG EFTER BILLEDER     


Den pokkers hårfjerning

Hår er et stort irritationsmoment for mange i overgangsalderen, og hårfjerning bliver pludselig hverdagskost for mange. 

De synes at pible frem overalt – i ansigt og på krop, og ens for alle er, at man søger løsninger, som kan være mere holdbare end en gang barbering. 

Voksning af uønskede hår er en god løsning på kort sigt, men ønskes der ikke behandling hver 6. uge og stubbe, skal der kigges mod de lidt tungere behandlinger med en permanent løsning som nedenstående. 


      KONSULTATION           

Hudpleje og Collagen kosttilskud

Mulighederne er mange - markedet er bredt og der er mange enslydende lovninger i opskriften på den perfekte hud.

Vi har valgt to ting :

Vi har her på klinikken valgt medicinsk udviklet hudpleje, fordi det er rent - kemisk rent og tilfører huden det, den selv er bygget op af. 

Peptider, retinol (A-vit.) , hyaluronesyre og gags. Samt den uundværlige PHA - ikke Aha men Pha, som binder fugten bedre. 

Af kosttilskud anbefaler vi mælkesyre til at fremme tarmens funktion og tætning af denne. Collagentilskud er også at anbefale - læs herom længere nede.. 

Kom gerne til en gratis vejledning i vores udvalg af produkter.
Gevækster - hvad er nu det!

Små gevækster, store knopper, bindevævsknuder, dimser og dutter eller "sådan en" - kært barn har rigtig mange navne. 

Men ens for alle er, at de langsomt kommer snigende og bliver til en gevækst på huden, som ikke kan klemmes ud eller dækkes. Den er bare i vejen og skal væk.

Så er det heldigt, vi kan gøre noget. 

Via samarbjede med hudlæge Emil Henningsen hjælper vi mange af med disse alderstegn, som giver et uens hudbillede.

Emil fjerner disse gevækster og tilbyder også gratis konsultation. Ring til klinikken for at booke tid til dette.

      KONSULTATION                BESTIL TID     Kan jeg spise mig til smuk hud?

Ja, det kan du - hvis du gør det rigtigt - lad os hjælpe.

Du kan med stor fordel booste din hud yderligere med en sund og overvejende antiinflammatoisk kost.

og en anden vigtig del 


Søvn er yderst vigtig

Desværre hænger overgangsalder og dårlig søvn sammen. Sovetimerne bliver færre, og den dybe søvn opnåes ikke hver dag. 

Når du sover, er det ikke kun kroppen, men også huden, som regenererer. Derfor har manglende søvn en meget negativ indflydelse på huden.

Følgende kan måske hjælpe dig til bedre stabil søvn:

  • Mindfullness musik
  • Ingen the, kaffe og alkohol efter kl. 16
  • Ingen skærmlys og dæmpet lys i huset 1 time, før du skal sove
  • Få alle tanker, to do og husketing ned på en blok

Læge Søs Wollesen anbefaler en moden banan, da den fremmer en god søvn. Hun holder faktisk nogle spændende foredrag omkring overgangsalder.

Brune pletter og skjolde

Pigmentpletter og skjolde optræder som brune forandringer i huden efter soldisponering. Disse blegner hen over vinteren, for så at komme retur med dobbeltstyrke til sommeren efter. Derfor er det vigtigt at få fjernet et lag af dem.

De ses typisk i ansigtet, på halsen, bryst og på hænderne i overgangsalderen.

Disse forandringer giver et uroligt hudbillede og giver unødvendig alder på huden.

Der findes forskellige effektive behandlingstyper alt efter hvor de sidder, mængde og farve. 


   LÆS MERE OM PIGMENT BEHANDLING  Hvilket collagen tilskud er bedst 

Vi anbefaler et special collagen tilskud som indeholder Collagen - peptider type 1, Zink, Vit. C og E samt probiotiske bakterier.

Grunden dertil er fordi 75% af hudens tørvægt består af kollagen-peptider og fordi huden har brug for zink til at stimulere vækstlagen i huden.

Ligeledes har C- vit. en meget vigtig rolle i dannelsen af nyt sundt og stærkt bindevæv og E-vit beskytter hudens fedt. Probakterier beskytter hudens barriere mod indtrængen af giftstoffer og inflammation.

Der findes ca. 28 forskellige kollagener og det er især kollagen type 1, som findes i vores hud denne findes også i den udgave vi anbefaler.

Kom ind til en GRATIS " Hvad kan I gøre for mig konsultation " og lad os tage en snak om kollagen stimulering generelt.


Gratis konsultation

Skønhedsbranchen er en broget mængde af lovpriste behandlinger, awards, farvede bloggere og gammel vin på ny flaske.

Så meget, at det selv for os, kan være svært at gennemskue. 

Men skralder man alt det medieskabte syn på skønhed af, så findes der nogle behandlinger, som virkelig gør en forskel - også på længere sigt. 

Kom til en gratis konsultation og lad os hjælpe dig til den rette behandling for dig og dit ønske for egen skønhed, i den alder du har. 

Vi har alle muligheder og vi er skarpe på de effektfulde behandlinger. 


Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Covid 19 nedlukning 23/12 -  ? 

Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2021 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao