Hårfjerning Epilering/Release Peel

Når hår enten mangler farve eller er for tynde  til at kunne fjernes permanent skal der vælges andre metoder. Voks vil altid være en mulighed, men det er bestemt ikke altid det vi anbefaler når det handler om ansigtet, da det ikke er en permanent løsning og  kan give milde gener, som små knopper og rødmen i dagene efter.

Release Peel og Epilering er andre hårfjerningsmetoder, som mange vælger, når hårene er for tynde eller ikke mørke nok til permanent hårfjerning. 

Relaese Peel 

  • Mod dunhår i hele ansigtet og mindre områder på kroppen

Epilering - Permanent Hårfjerning

  • Mod stride, kraftige hår på små områder i ansigtet - uanset farve på håret


Release Peel - Dunhår og Rynker

Release Peel er til de fine lyse eller mørke dunhår i hele ansigtet eller blot på overlæbe, hage eller bakkenbart. En peeling, med sidegevinst som fjerner døde hudceller og anti-age-behandler huden..

Peelingen arbejder sig ned i hårsækken, opløser håret og hårvæksten reduceres gradvist. Kan også bruges på mindre områder på kroppen.

Release Peel er til dig, som ikke kan tåle voks, eller som ikke har tålmodighed til at vente på, at håret vokser ud til en længde, hvor vi med en voksbehandling vil kunne få fat i det.

Behandlingen er helt smertefri. Der kan forekomme efterfølgende rødmen og lidt tørhed i huden. Dette aftager dog I løbet af få dage og skyldes den effektive peelingfunktion, du får som sidegevinst. Release Peeling er en basisk peeling, som er baseret på alger og enzymer.

 BESTIL TID         KONSULTATION  


Release Peel - hvor ofte?

For opnåelse af bedste resultat skal første og anden behandling laves med 5-7 dages mellemrum. Typisk vil der herefter gå 4 - 6 uger mellem behandlingerne.

Hårene vokser langsommere frem og bliver tyndere, lysere og reducerede.

Jo flere behandlinger du får, desto længere trænger peelingen ned i hårsækken, og dermed forlænges også holdbarheden af behandlingen.

For at kunne modtage denne behandling er det nødvendigt at købe en beroligende creme, som skal bruges 2 x dagligt i 7 dage efter behandlingen. Efter de 7 dage kan du skifte over til din almindelige hudpleje.

Hvis du ønsker at forstærke den hårreducerende effekt, anbefaler vi dig Hair Reducer Serum, som skal bruges 2 x dagligt i 14 dage.

Har du dunhår og stride hår på f.eks. overlæben, vil en kombination af Du Lac Epilering og Release Peel være at anbefale.

Epilering - selve behandlingen

Inden behandlingen:

3-4 uger inden behandlingen skal du stoppe med at vokse eller fjerne hårene med pincet. Du må gerne skrabe dem. De skal dog være min. 3 mm ved behandlingens start.

Efter behandlingen
Huden skal plejes fem gange om dagen med Hair Reduce og Rose Defence. Undgå klorvand og sol i de første 24 timer samt brug af syre i hudpleje samme dag, du er blevet behandlet.

Hvor ofte?
Håret vokser i tre forskellige faser, og det er derfor individuelt, hvor ofte du skal komme. I starten skal du have behandling 1 gang om ugen. Dine hår vil blive finere og lysere, for hver gang du bliver epileret, og til sidst er de helt væk.

En det permanente løsninger?

De flest bliver helt hårfri efter epilering og hårreduceret efter Release Peel, men nogle oplever, at de efter en årrække skal have nogle få vedligeholdelsesbehandlinger til nyopståede hår. Denne proces er umulig at stoppe. Vi er biologiske mennesker og reagerer derfor også meget forskelligt

Du kan have kraftig påvirkning fra dine gener, lide af PCO eller få medicin, som øger din hårvækst og gør det sværere at opnå et helt hårfrit resultat. Disse hår kan vi først behandle, når de er dannet og kommer ud.

Epilering er den eneste effektive måde at reducere vækst af stride, lyse hår, som ikke kan tages med laser. Vi anbefaler, at du kombinerer behandlingen med Release Peeling.

Du skal påregne at skulle anvende specialcremer til hjemmebrug og må IKKE benytte pincet, hvis du får epilering.

.

Gratis konsultation eller book tid

Er du træt af dine hår og bruger for meget tid på at forsøge at holde dem væk fra overfladen? Så kom i gang - du vil blive så glad for ikke at være hæmmet af dem. 

Er du i tvivl om, hvilken behandling der passer til dig?

Så book en gratis konsultation.

Ellers book til behandling med det samme til:

Epilering

  • Mod få stride, kraftige hår, uanset farve

Release Peel

  • Mod tynde dunhår uanset farve


Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao