Din behandler

 Hudlæge Emil Henningsen eller læge Ulrik Knap varetager din behandling med  

Emil har behandlet med filler i en årerække og har en helt unik måde at se ansigtets minik og korrekturer på. De er begge ekspert i done not seen behandlinger i f.eks. tankerynken, volume i kinderne og er ligeledes dygtig til sænkning af tandkødssmil og behandling med Botox mod hovedpine og spændte tykkemuskler. 

Du vil strakt få en fornemmelse af, at de ser DIG og ikke bare behandler ens uden respekt for alder og behov. Vi har et ansvar med BOTOX

Det er din behandlers opgave, at fastholde dig i dit oprindelige ønske om forbedring af dit udseende. Dette for at det ikke løber løbsk, og for at du efter endt forløb ikke bare vender fokus mod et nyt ønske.

Vi siger NEJ til det ekstreme og ønsker at lave behandlinger, hvor du selv og andre kan se forbedring – men ingen ved noget … "done not seen" behandlinger.

Vi har et stort ansvar over for de unge piger, som desværre søger en form for skønhed og ensartethed, så deres personlighed forsvinder.

Derfor er vi helt klare i vores signaler til dem og tillader ikke overforbrug.

Aldersgrænsen er 18 år, men vi forbeholder os retten til at afvise enhver person, uanset alder.

Dette for at bevare vores naturlige resultater, som vi brænder for.

Botox bliver misforstået

Og det er fordi mange ikke ved, hvad den egentlig bruges til. Vi bruger Botox til at få en for stram muskel til at slappe af ved overdreven sammentrækning. 

  • Skærer tænder, bliver din tyggemuskel for stor og giver en firkantet ansigtsform.

  • Hvis du trækker pandemusklen sammen, får du en dyb bekymringsrynke.

  • Trækker musklerne sammen i nakke og dermed får hovedpine. 

  • Hvis din læbemuskel bliver for stram, og du dermed viser meget tandkød.

  • Eller musklen trækker mundvige nedad.

OBS inden Botox behandling

De fleste får disse behandlinger i frokostpausen eller til eller fra et gøremål. Men har du tendens til hævelse eller blå mærker, skal du være obs på følgende 

Tag ikke følgende kosttilskud 3 uger før behandling

  • Ingefær
  • Fiskeolie
  • Gurkemeje

OBS

  • Blodfortyndende medicin, skal du ikke stoppe med, men vær blot klar over at der kan forekomme små blå mærker i en meget tidsbegrænset periode. 

 

Vistabel - mod muskelspænding


Har du en uønsket muskelsammentrækning i ansigtet, som giver en bekymringsrynke mellem bryn, i panden eller nedadgående mundvige, så er  det ikke filler, som skal til men vistabel.

Vistabel er en kosmetisk behandling udviklet til midlertidigt at afslappe ansigtets muskler og reducere ansigtets linjer og rynker. Og er et ganske enkelt fantastisk produkt, hvis din behandler forstår at holde måde – og det gør vores gæstebehandlere.

Vistabel afslapper forbigående ansigtets muskler ved at blokere forbindelsen fra nerve til muskelfiber, så musklen i det behandlede område trækker mindre i huden og rynkerne udglattes. Vistabel mindsker synligt ansigtets dynamiske rynker og forebygger dannelse af nye.

Virkningen ses typisk inden for 1 uge og aftager gradvist efter 3-4 måneder. Ved at gentage behandling med Vistabel med 3-4 måneders mellemrum kan effekten gradvist øges, og mange oplever på sigt, at virkningsvarigheden forlænges. Det skyldes, at de behandlede muskler mister deres styrke, når behandlingen holdes ved lige, og mange vænner sig til ikke at rynke i de behandlede hudområder.

Vistabel anvendes i lægevidenskaben også til andre formål, blandt andet til behandling af øget svedtendens i armhuler og hænder (hyperhidrose), mod fortykket kæbemuskel og mod hovedpine, grundet spændinger  hvilket vi også tilbyder behandling mod.

Regler omkring konsultation

Ønsker du Botox, skal du først igennem vores hudlæge Emil Henningsen . Først derefter kan du 48 timer efter få behandling af vores sygeplejerske Pia Anicka.

Når du har gennemlæst de nedenstående skriftlige information, vil du modtage yderligere mundtlig information om behandlingen ved en konsultation. Her vil der også blive mulighed for at stille spørgsmål. Efter den mundtlige information kræves min. 2 dages betænkningstid, inden du giver dit endelige samtykke til behandlingen

Vi følger alle regler udstedt af SST - Sundhedsstyrelsen

Gratis konsultation

En konsultation hos Emil er naturligvis gratis og kan bestilles ved henvendelse til Klinik Marianne BisgaardGenerel konsultation

Nogle gange er der bare alt for mange muligheder, og man vil gerne vælge det rigtige, når der skal bruges tid og penge på det.

Har du behov for en snak omkring hvilken behandling, som vil egne sig bedst til dig, er du meget velkommen til en gratis konsultation omkring Botox og de andre muligheder vi tilbyder. 

Denne er naturligvis gratis og kan bookes her

Yderligere information

Selve behandlingen

Før, under og efter behandlingen
Botulinum toksin

Botulinum toksin forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket forårsager en afslapning af musklen. Stoffet er oprenset fra bakterier og har igennem 25 år været benyttet til behandling af bl.a. spastiske lammelser, patienter med udtalt svedtendens og til kosmetiske behandlinger.


Botulinum toksin til dynamiske rynker

Med botulinum toksin kan man behandle de såkaldte dynamiske rynker, dvs. rynker, der fremkommer ved muskelsammentrækninger i huden. Efter injektion med botulinum toksin bliver de muskler, som folder huden – fx i pande, omkring øjne eller mellem øjenbryn – forhindret i at trække sig sammen, og huden glattes ud. Følesansen i det behandlede område bevares uændret. Det er muligt at kombinere behandling med botulinum toksin med ikke permanente fillere, laser eller andre hudforyngende behandlinger.


Behandlingen

Ved behandlingen indsprøjtes med en tynd kanyle små mængder botulinum toksin i musklen på udvalgte steder. Effekten indtræder efter 3-8 dage og forsvinder igen efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages.


Efter behandling

Efter behandlingen er det vigtigt ikke at massere eller trykke på det behandlede område de første 4 timer, så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.


Effekt

Bivirkninger

Der kan optræde forbigående, mindre gener i relation til injektionerne, såsom let rødme, hævelse, blå mærker og kløe. Øvrige bivirkninger er sjældne. Nogle få oplever hovedpine de første par dage og meget sjældent ses kortvarigt lette influenzalignende symptomer. Alvorlige allergiske reaktioner i form af anafylaktisk chok ses uhyre sjældent og kræver hurtig behandling. Der er ikke rapporteret nogen kendte senfølger.

For intensiv brug af botulinum toksin i flere områder af ansigtet kan medføre en fattig mimik og frarådes. Ved behandling af rynker i panden lige over øjenbrynene er der i få tilfælde hos kvinder set hængende øjenlåg, der oftest svinder over få uger, og de sværeste tilfælde kan behandles med iopidine – øjendråber.

Ved behandling i underansigtet kan de mimiske muskler omkring munden lammes, således at man ikke kan fløjte eller drikke med sugerør, og intensiv behandling i panden kan sænke i forvejen lavtsiddende øjenbryn. Da virkningen af botulinum toksin aftager i løbet af 3 til 6 måneder, vil de ovenfor nævnte bivirkninger svinde før eller siden inden for denne periode.


Effekt af behandlingen

Oftest giver behandlingen en god og tydelig reduktion i de dynamiske rynker. Effekten kan dog variere fra person til person. Nogle skal have større mængder toksin end andre for effekt. Der vil være nogle få personer, som ikke er modtagelige for behandlingen, formentlig fordi de har antistoffer, der neutraliserer toksinets effekt.

Vigtigt 

Forsigtighedsregler

Behandlingen gives ikke til gravide, ammende, ved kendt allergi over for indholdstoffer i opløsningen (botulinum toksin, humant albumin, laktose, natrium succinate), eller hvis man har visse sjældne neuromuskulære sygdomme (fx myasteni). Hvis man indtager medicin af typerne aminoglykosider (mod visse infektioner), penicillamin (mod visse bindevævssygdomme), quinine (mod uro i benene eller malaria) eller kalciumblokkere (fx mod forhøjet blodtryk, hjertesmerter eller hjerterytmeforstyrrelser), kan effekten af botulinum toksin forstærkes.


Gratis konsultation

Efter at have gennemlæst denne skriftlige information skal man have mundtlig information om behandlingen og mulighed for at stille spørgsmål. 

Denne mundtlige konsultation hos Emil Henningsen bestiller du igennem Klinik Marianne Bisgaard, og den foregår, som selve behandlingen også på klinikken.

Efter den mundtlige information skal der være mindst 2 dages betænkningstid, før man giver sit samtykke til behandlingen.


Botox bruges disse steder 

Muskelsammentrækninger
Panderynker
Rynker overlæbe
Nedadvendte mundvige
Sved i håndflader
Spændinger i nakken
Fortykket tykkemuskel
Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00
Copyright © 2020 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao