Co2 Laser forfiner overfladen på din hud

En helt fantastisk behandling til at få overfladen på huden forfinet. 

Yderst velegnet til: 

 • Rynker

 • Dybere rynker

 • Grovporet hud

 • Grå og livløs hud

 • Karsprængninger

 • Pigmentpletter

 • Små ujævnheder

 • Små overfladear og strækmærker

Hudlæge Emil Henningsen

Din behandler til Co2 Laser er hudlæge Emil Henningsen. 

Emil er specialist i laserbehandlinger og arbejder til dagligt med disse på Privathospitalet H. C Andersen Klinikken i Odense og som gæstebehandler hos os i Vejle. 

Vores kunders høje tilfredshed med Emil skyldes ikke kun hans store erfaring og flotte resultater, men i lige så høj grad hans store ro og empati. 

Du kan finde ham her på klinikken i Vejle hver onsdag i lige uger, og du er meget velkommen til en forundersøgelse ved ham. Den er naturligvis gratis.


     KONSULTATION               BESTIL TID      


Co2 Laser ikke kun mod rynker

Denne fraktionerede Co2 laser er ikke alene velegnet mod rynker, men også til


 • Små gevækster
 • Karsprængninger - små fine
 • Pigmentpletter
 • Grove porer
 • Små, overfladiske ar
 • Strækmærker


     KONSULTATION                BESTIL TID      


Kombiner rynke behandlinger

Lad os sammensætte et effektivt program mod rynke og slap hud 

     KONSULTATION      
     KONSULTATION      


Færre rynker uden kirurgi og kort downtid

Sådan foregår Co2 laserbehandlingen

Vi foretrækker, at du møder op til behandlingen uden makeup. I stedet afrenses huden, der påføres en lokalbedøvende creme, som skal virke i 1-2 timer inden laserbehandlingen. Selve behandlingen af ansigtet tager ca. 30 minutter, mens behandling af ansigt plus hals tager ca. 45 minutter. Under laserbehandlingen kan du anvende sikkerhedsbriller.


Resultat af en laserbehandling

Resultatet vil vise sig gradvist efter de respektive behandlinger. De opnåede resultater vil afhænge af flere faktorer - nemlig din hudtype, din huds evne til efter behandlingen at reparere sig selv, det valgte energiniveau samt den anvendte behandlingsteknik.

Det endelige resultat kan forventes efter 6-12 måneder. Rynker omkring munden kan kræve en kraftigere laserbehandling eller flere behandlinger. I princippet kan effekten af en Co2 laserbehandling betragtes som permanent. Den løbende aldringsproces skal dog tages med i billedet, og derfor kan man på et senere tidspunkt med fordel gentage behandlingen.


Bivirkninger og forholdsregler

Under selve behandlingen er det almindeligt at opleve svie eller smerter. Lige efter behandlingen ses en overgang mellem behandlet og ikke-behandlet hud. Denne overgang udjævnes efter få uger. Infektioner, ar og pigmentændringer i huden er yderst sjældent forekommende.

Hvis du har tendens til at danne tykke ar (keloid), vil laserbehandling ikke være egnet for dig. Det er vigtigt, at du efter behandlingen anvender solcreme med SPF 30+ 1 for at reducere risikoen for pigmentændringer. Hvis du har infektion i huden, kan du ikke behandles.

Før behandlingen

Vi vurderer din hud ved en forundersøgelse, hvor vi samtidig fastslår, hvilken behandling der er den bedste for dig.  I den forbindelse vil du have mulighed for at stille spørgsmål, og du kan medbringe din mand , veninde eller anden person.

Under denne konsultation aftaler vi samtidig, hvilke efterbehandlingssalver du skal anskaffe dig i forbindelse med behandlingen. Recepten hertil udskrives af hudlægen. Husk at afhente din medicin forud for laserbehandlingen - den vil først ligge klar til dig dagen før.

Vi anbefaler, at du 1 time før behandlingen indtager 1 gram Paracetamol(Panodil/Pamol/Pinex) og 400 mg Ibuprofen.
Såfremt du i forbindelse med forundersøgelsen har modtaget en recept på tabletter mod herpes, skal du påbegynde denne behandling om morgenen på behandlingsdagen.

Co2 laserbehandling må ved behandling af hudsygdomme som eksempelvis pigment og ar udføres uden betænkningstid. Derimod skal der ved behandling af rynker (kosmetisk indikation) gå mindst to dage, før du vil kunne give samtykke til behandlingen.


Med venlig hilsen
Emil Henningsen Speciallæge i dermatologi

Vejledningen er revideret april 2017. Næste opdatering april 2019.Hjemmebehandling af laserbehandlet hud

Lige efter laserbehandlingen

Den brændende fornemmelse efter laserbehandlingen vil normalt aftage inden for et par timer. Når du kommer hjem efter behandlingen, er det en god ide at afkøle huden med en ispose placeret under et rent viskestykke. Det vil være usædvanligt hvis du skulle opleve tiltagende smerter efter CO2 laserbehandlingen. I givet tilfælde bør det vurderes af den læge, der har behandlet dig.

Umiddelbart efter behandlingen vil du kunne konstatere små, hvide prikker på huden, der samtidig rødmer og hæver. Huden vil også kunne væske i det første døgns tid, hvilket er helt normal. Efter ca. 2 dage vil huden danne en hinde. Den vil løsne sig inden for den første uge.

Det er vigtigt, at du ikke piller eller kradser i huden, da der ellers vil kunne opstå betændelse og ardannelse. Og træk ikke i hudflager.

Vi anbefaler, at du fra behandlingstidspunktet og tre dage frem behandler huden med eddikevand både morgen og aften. Det vil beskytte huden mod infektion og fremmer samtidig helingen. Fremstil eddikevand af 0,5 liter kogt, afkølet vand, som du tilsætter et hættemål almindelig lagereddike. Herefter fugter du rene bomuldsklude i eddikevandet. Kludene lægges på huden 2 gange dagligt i 10 minutter. Endvidere påsmøres Fucidinsalve 2-3 gange dagligt - gældende fra behandlingstidspunktet og 5 dage frem.

Den væskende hud duppes med rene papirservietter, hvorefter du smører efter med Fucidinsalven. 

5 dage efter

Den opståede rødmen i forbindelse med behandlingen vil forsvinde gradvist efter få uger.

Når sårhinden er forsvundet, typisk efter 5 dage, kræver huden fugt. Her anbefaler vi en mild og intensivt fugtende creme, fx pH formula resurfacing eller POST, som egner sig godt til laserbehandlet hud. Disse køber du hos Klinik Marianne Bisgaard.

Undlad dog syreholdige produkter - kun fugtholdige de første 14 dage.

Du vil også kunne bære makeup.

Det vil dog altid være klogt at søge vejledning hos Marianne Bisgaard - da det er vigtigt, at resultatet med din hud skal holdes ved lige med de rigtige ingredienser.

Solcreme skal benyttes på det behandlede hudområde både for at holde resultatet og for at undgå pigmentpletter fremadrettet. Vi anbefaler en SPF 30-50 

Kontakt os endelig for spørgsmål, du måtte have i forbindelse med den korte ophelingstid. 

Gratis konsultation

En konsultation er naturligvis gratis og kan bestilles ved henvendelse til Klinik Marianne Bisgaard.

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

Kalkbrænderivej 5

7100 Vejle

CVR-nr. 45203956 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag      09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 17.00

Lørdag       Efter aftale

Søndag      LUKKET

Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 20.00


Copyright © 2019 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao