B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

Hvad er microblading?

hvad-er-microblading-imgMicroblading Permanent Makeup er til dig, som mangler fylde i et allerede eksisterende bryn, eller som ønsker anden form på brynet via en let og meget naturlig metode.

Du kan få ændret facon, gøre brynet lidt længere eller gøre det mere fyldigt via ekstra fnuglette og tynde hårstrå – i modsætning til farvelægning af hele brynet, som det kendes fra den traditionelle permanente makeup, Powder Brows.

Microblading er for alle.

Her ser du et bryn, som er formet via microblading – små hårstrå – er tatoveret ind i det allerede eksisterende bryn.

Læg mærke til de små, fine strå øverst – done but not seen!

Der vil altid blive taget højde for brynets naturlige facon og farve. Her et allerede højt og mørkt bryn, som er microbladed med samme tone.

Med Microblading arbejder vi ud fra Phi Brows  metoden fra den anerkendte Branko Babic, og metoden kaldes også 3D. Her arbejder vi lidt ud fra devicen Done – not seen, og du er sikkert gået forbi mange, som har fået foretaget Microblading, uden at bemærke andet, end at brynet hos de pågældende er smukt og naturligt.

Metoden stammer fra Asien og er rullet ind over hele verden med stor succes, da den henvender sig til stort set alle, som interesserer sig for at bevare eller optimere deres eget skønhedspotentiale.

Du kan få ændret facon, gøre brynet lidt længere eller gøre det mere fyldigt ved at tilføje ekstra hårstrå – i modsætning til farvelægning af hele brynet, som det kendes fra den traditionelle permanente makeup.

Tatoveringen, som du kan se på ovenstående video, foregår ved hjælp af et lille, sterilt knivblad,  som med sikker hånd svinges i hårstråenes retning, hvor der mangler brynhår. Farve lægges i disse små, hårstråformede ridser, og fnuglette hårstrå kommer frem – blot tatoverede.

Dette resulterer i et meget naturligt udseende – de tatoverede hårstrå blender ind i dine egne.

Hvis du lider af hårtab (Alopecia) eller har mistet  hår efter kemoterapi, kan du via denne teknik genskabe karakteren i dit udseende.

Farvepigmenterne  er allergitestede og EU-godkendte.
For at opnå det flotteste resultat er det vigtigt, at dine egne brynhår jævnligt bliver farvet, så der skabes en ensartethed.

Semipermanent tatovering

Tatoveringen er semipermanent, hvilket betyder, at den gradvist udjævnes og forsvinder efter 2-5 år. Du skal forvente vedligeholdelse ca. en gang årligt uanset metode.

Vi starter med en konsultation, hvor vi finder ud af, om vi kan indfrie dine forventninger, gennemgår kontraindikationer og du udfylder de nødvendige papirer.

Under selve behandlingen vil vi tale facon, farver og korrigering af dit bryn – Via et helt bestemt opmålingsredskab sikrer vi, at dine bryns facon vil skabe balance i dit ansigt og hverken følge mode eller en fiks ide, men derimod er fastlagt ud fra ansigts- og øjenfacon samt det allerede eksisterende bryn. Dette tager lang tid, og gøres derfor ikke i konsultationen.

Et behandlingsforløb består som minimum ALTID af 2-3 behandlinger, inden resultatet er som ønsket. Efter behandlingen er 60 % af farven overskudsfarve, der vil forsvinde.

Med tiden vil du trække det underliggende pigment op. Dette skyldes jerndioxider. Derfor kan der opstå en rødlig eller blålig tone i huden. Det er helt normalt og kan let korrigeres ved den årlige genopfriskning. Men erfaringer har vist, at det med microblading ikke sker så intenst som med resultater lavet med maskine.

Microblading rider på en bølge af succes og vil ikke være et pludseligt lysglimt i modebilledet.

Microblading er kommet for at blive. Dette skyldes helt klart det naturlige look.

Kig ind til en konsultation – uforpligtende og naturligvis gratis!

Typisk reaktion på nylavede bryn:

hvad-er-microblading-img3

 

VIGTIG INFO

Det er vigtigt, at du har en forståelse for følgende:

  • at farver holder forskelligt på folk.
  • at den lille sårskorpe ved nogle personer heler langsommere end andre
  • at der skal 1-2 touch-ups til, for at det færdige resultat viser sig
  • at nogle personer nedbryder farvepigment hurtigt og derfor skal have touch-up oftere eller flere gange.

Priser

* Genopfriskinger inkluderer IKKE gratis touch up behandlinger. Hvis der er behov for en ekstra opfriskning, koster det kr. 1000,- pr. behandling inden for 3 måneder.

Andre korrektioner som følge af sygdom eller anden medicinsk indikation udføres efter en konsultation, hvor mulighederne for korrektion og behandling vurderes.

Du skal oplyse, om du har haft herpes/forkølelsessår, og om du er i behandling i form af kemo, laser, samt hvorvidt du er gravid.

Afbestilling af tid skal ske senest 48 timer før behandling. Ved afbud mindre end 24 timer før behandling eller udeblivelse opkræves gebyr på 50 % af behandlingens pris.

Microblading I alt Kr. 5400,-

Beløb kan splittes som nedenstående, hvis
dette ønskes.

1. gang optegning og selve behandlingen Kr. 3.500,-
Touch-up 1. gang

Touch -up 2. gang

(1-2 touch-ups skal du påregne, inden det færdige resultat viser sig)

Kr. 1500,-

Kr.  400,-

Genopfriskning på færdiglavede bryn – inden for 2 år Kr. 2500,-/3000
Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig