B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

Huden & KOSTEN NYHED FEB´18

orange_mbisHvis du vil ændre på din huds tilstand, skal du overveje to ting.

For det første skal du være klar over, at det er ingredienslisten bag på din creme, der er vigtig, Meget vigtigere end produktets navn, pris, duft og hvad reklamerne prøver at fortælle dig! For det andet skal du tænke over, hvad du spiser, da du også gennem kosten kan forbedre din hud væsentligt.

Vi har taget kostpilotuddannelsen, der gør os i stand til at kunne vejlede i Superfood, Rawfood og almindelige kostgrupper, som kan hjælpe til at forbedre hudens struktur. Regnbuemad, anti inflammatorisk kost , RAWfood og hvilke fedtsyretyper og hvilket form for magnesium eller A- vit skal jeg indtage  ?

Naturen og den rette sammensætning af olier, vitaminer og mineraler samt kostgrupper, som er stilet direkte mod dit problem er et kæmpe medicinskab og et sandt boost for huden. Disse specifikke tilskud og  fødevarer bør være en naturlig ting at indtage hver dag, ligesom det er naturligt at pleje huden.

Eksem, uren hud samt rynket og slap hud kan hjælpes via en skræddersyet biomedicinsk hudpleje og specifikke tilvalg af kost og ved at foretage fravalg af nogle af de ting, som forværrer hudtilstanden. Vidste du, at tomater skal opvarmes for at fremkalde stoffet Lycopen, som er oplagt til sart og karsprængt hud? Eller at du skal undgå Omega 6 fedtsyren i en inflammatorisk hud – men at Omega 3 og 9 er fine.

Vi kalder det en helhedsbehandling – hvad mener du?

Er det ved at være tid?

Vores gæstebehandler Margrethe Tang er uddannet

Zoneterapeut

Sundhedscoach

Kostvejleder

 

Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig