B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

HudpleJE – hvad skal man vælge

Valg af hudpleje kan være meget svært og beror tit på en tillidssag mellem sælger og køber.

Mange vurderer produktet ud fra, om huden bliver blød i overfladen, samt på duft og konsistens.

Dette kan du opnå med den billigste creme på markedet.

Jeg vil gerne bede dig kræve mere end det!

For det handler nemlig ikke om at arbejde på overfladen – men i dybden af huden ved de aktive celler, som skal skabe resultatet.

Skal du i dybden, kræver det kvalitetsingredienser. Ligesom chokolade ikke bare er chokolade, er hyaluronesyre heller ikke bare hyaluronesyre! Her på klinikken har vi valgt to produktlinjer – ikke flere.

Det begrunder vi med, at vi ønsker fuldt kendskab til ingredienserne i hvert enkelt produkt. Samt en produktlinje, som kan rense og genopbygge hudens egen kemi med dybdevirkende, aktive kvalitetsingredienser.

Vores valg er faldet på pHformula, Mesoestetic og Exuviance, som skaber resultaterne ved hudsygdomme.

Exuviance er ikke det produkt, vi bruger i vore behandlinger, men ofte det, vi anbefaler til hjemmebrug. Produktet er lavet af verdens førende forskningscenter. Exuviance kan bryste sig med ikke mindre end 5 patenter på aktive ingredienser og har netop modtaget prisen “Discovery Honorary Award of the Dermatology Foundation” for deres enestående forskning og ingredienskvalitet.

VIGTIGT: Exuviance bliver i øjeblikket solgt til spotpriser i strøgbutikker. Du skal være OBS på datomærkning/udløbsdato på disse produkter.

VIGTIGT: LÆS HER.

pHformula er en lille men yderst præcis produktlinje af det, man kalder medicinsk hudpleje. En serie, som er skabt til at skabe balance i huden, og som arbejder modsat alle andre produkter – nemlig indefra og ud. Hvilket skaber holdbare resultater på bl.a. acne og anden hud i ubalance.

Mesoestetic er leverandør af vores yderst populære pigmentbehandlinger og kraftige anti-age behandlinger. En produktlinje med meget stabile syresammensætninger og en opsætning, som gør det muligt for os at holde os på en pH værdi på 3 – uden at miste resultater. Og det er via deres klinikprodukter (ikke hjemmeplejen alene) det, som kan regulere en hudsygdom.

En helt igennem fantastisk hudplejeserie, der har den nyeste teknologi og ingrediensliste, som kun de kan prale af.

Ph formula, Exuviance og Mesoestetic er vigtigst af alt et behandlingsprodukt på klinikken. Det er her, resultaterne starter – og det er et hjemmeplejeprodukt til vedligeholdelse.

Behandlinger på klinikken med pHformula, Exuviance eller Mesoestetic er  yderst vigtig for at opnå de store resultater, som disse produkter kan give for din hud.

Vi kan via PHA/AHA og sukkerarter genopbygge din huds kemi. Huden er bygget op som en motor. Bliver den ikke sat i gear med jævne mellemrum, og får den ikke den rigtige benzin fyldt på i hjemmeplejen, kører den ikke fremad. Klinikbehandling og hjemmebehandling – så kører det.

Derfor er det MEGET vigtigt at få dette gjort via en ansigtsbehandling, som renser hudens kemi, booster kollagendannelsen og fjerner inaktive celler hver 2. måned. I den mellemliggende periode bruger du naturligvis Exuviance eller Mesoestetic derhjemme.

Book tid til en gratis hudanalyse. Her har vi mulighed for at sammensætte det helt rigtige program til dig.

Et program, du ikke kun vil finde behageligt, men også effektfuldt. Parabener er ikke noget, som skræmmer dette forskningssted, men af respekt for kundernes ønsker ligger Exuviance og Mesoestetic nu under grænseværdien for parabener, og i alle deres nyheder er der slet ingen parabener.

meseos-button
Exuviance-button
Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig