HIFU til Slap Hud på Krop og Slankning

Hvad er HIFU ?

Hifu (High intensity focused ultrasound) er en metode til non-kirurgisk løft af slap hud. 

Slankebehandling og mod slap hud

Løs/slap hud skyldes træthed i muskellaget og mangel på fibroblastceller i bindevævet. Hifu er ultralyd og gør ingen skade på hudens overflade, men trænger dybt ind under huden og arbejder ved høj temperatur. Ultralyden går ind i det såkaldte SMAS-lag i huden (vævslaget under huden) og rammer præcis i det lag, hvor huden begynder sin ældning. Hifu arbejder i samme vævslag som botox, med en dybde på ca 4,5 mm. 
 

Appelsinhud og fedtdepoter

Fedtdepoter skyldes hormon ændringer og naturligvis valg af kost og livsstil. Vi kan ikke behandle stærkt overvægtige men kun depoter og deller som 

 
• Mormorarme slap/ depot af fedt
• Nedre mave
• Bh dellen
• Inderlår
• Cellulite ( Appelsinhud )


Ved Hifu-behandling genereres varmeenergi (termisk) ved fokuspunktet, der laves en termisk koagulationszone på SMAS-laget uden at hudens overflade beskadiges hvilket gør, at slap og hængende væv trækker sig sammen og giver en opstrammende og løftende effekt.
 

Er det bedre end plastik kirurgi / kirurgi

Med alderen mister vores kollagen i huden sin spændstighed, hvilket medfører rynker og slap hud. Ultralyden fremkalder øget blodcirkulation og en øget elastin og kollagenproduktion samt en sammentrækning af løst væv grundet varmebehandling. Det betyder, at du ved denne HIFU behandling opnår et kickstart af din huds egne genopbygningsprocesser - det opnår du ikke ved plastik kirurgi / kirurgi.
 

Resultat med det samme

Der opnåes allerede resultat efter én behandling. Resultatet varierer fra person til person, det afhænger af den enkeltes hud og alder (sygdom, arvelige/genetiske faktorer, soldyrkning, stress) er huden meget skadet, vil evnen til at regenerere være nedsat, vi kan derfor ikke garantere dig dit ønskede resultat.
 

Hvor mange HIFU behandlinger ?

Det er individuelt, hvor mange behandlinger man skal have, men oftest 3-4 behandlinger for få optimalt resultat, herefter
vedligeholdes resultatet med ca. én behandling hver 8-12 måned.

 

HIFU til Slap Hud på Krop og Slankning
Pris fra  kr. 4500,-
Bestil tid

Kontraindikationer

Behandlingen kan laves hele året. Behandlingen tager fra 30 -90 min, afhængigt af behandlingsområdet.
Behandlingen føles som en prikkende varme, man kan evt tage smertestillende medicin før behandling.
Der er kontraindukationer, som er vigtige at vide inden behandlingen.
 

Risiko og komplikationer

Hifu er en meget simpel og sikker behandling, og man vil umiddelbart efter behandlingen, kunne vende tilbage til sine hverdagsgøremål. Man kan dog opleve hævelse og ømhed i huden de første dage efter behandlingen, dette signalerer, at ”der arbejdes” i hudens dybe lag.
Hævelsen er væk i løbet af et par dage, men ømheden kan vare ved i op til en måned. Få kan opleve, at der kommer blå mærker/ misfarvninger under huden, hvilket skyldes, at nogle blodkar er bristet i underhuden, dette forsvinder igen. Bliver du lidt rød og hævet, så undgå meget varme bade og sauna et par dage og rødmen kan dækkes med make-up. Jo stærkere/aggressiv behandlingen er, jo større er denne risiko. 

Yderst sjældent kan der opstå små overfladiske sår, disse vil hele indenfor en uge og efterlader ikke ar, sålænge du ikke ”piller” i sårene. Hvis du har fillers i behandlingsområdet,
kan dette forsvinde hurtigere end normalt. Få HIFU behandling én uge inden næste filler behandling.
 


 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

Kalkbrænderivej 5

7100 Vejle

CVR-nr. 45203956 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag      09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 17.00

Lørdag       Efter aftale

Søndag      LUKKET

Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 20.00


Copyright © 2020 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao