HIFU konsultation slap hud og fedt depoter krop

Opstram af løs hud og fedt

Der kan være mange årsager til fedtdepoter og slap hud. Ændring af kostvaner, medicin eller når østrogenindholdet i huden falder, bliver vores hud slap og tynd og vi ønsker opstram af den løse hud og fedt depoter reduceret. Fedt er pludselig sværere at komme af med og sætter sig andre steder end hidtil.
 

En ansigtsbehandling og kropsbehandling

Rynker og løs/slap hud med en hamsterkind ( fedt depot under kæbe og hage )  skyldes træthed i muskellaget og mangel på fibroblastceller i bindevævet. Fedt skyldes et opstået depot – begge dele kan behandles yderst effektivt i både ansigt og på krop.
 

Hvad er HIFU

HIFU (High intensity focused ultrasound) er en metode til non-kirurgisk ansigtsløft af slap hud og mod fedtdepoter. 
Hifu er ultralyd og gør ingen skade på hudens overflade, men trænger dybt ind under huden og arbejder ved høj temperatur. Ultralyden går ind i det såkaldte SMAS-lag i huden (vævslaget under huden) og rammer præcis i det lag, hvor huden begynder sin ældning. Ved Hifu-behandling genereres varmeenergi hvilket gør, at slap og hængende væv trækker sig sammen og giver en opstrammende og løftende effekt, samtidig med, at fedtcellerne opvarmes.
 

Rynker og slap hud

Mormor arme og krabbet hud på brystet, over knæ, på maveskind efter fødsel m.v er rigtig gode steder hvor vi med stor succes kan behandle. Vi kan ikke behandle på stærkt overvægtige.


Fedtsugning  eller HIFU

HIFU behandlingen har nogle væsentlige fordele frem for fedtsugning udover at skabe resultat alene. En ultralydsbehandling, stimulerer nemlig vævet så meget, at det kickstarter hudens naturlige genopbyggende funktioner, som har ligget i dvale i nogle år. Kirurgi efterlader huden ustimuleret, og derfor ældes huden med samme fart, hvis du vælger f. eks fedtsugning som din behandling. 
 

Resultat med HIFU

Resultat ses med det samme efter 1. behandling. Resultaterne varierer fra middel til store, da det kommer helt an på, hvor mange kræfter der skal til for at vække vævet til live. Huden er præget af livsstil, gener og generel "kondition" af huden. Derfor ser vi også at nogen ikke reagerer på behandlingen før behandling nr. to – og nogen sjældent ikke kan se effekt.
 
 
 
 

HIFU konsultation slap hud og fedt depoter krop
Pris  kr. 0,-
Bestil tid

Hvor mange behandlinger?

Vi anbefaler op til 3 behandlinger med 1 mdr. mellemrum. Derefter anbefaler fabrikanten at vente 2 år og starte forfra. Vi har dog erfaring med, at en enkeltstående behandling 1 år efter og fremadrettet er den bedste måde at vedligeholde resultatet på. 
 

Gratis konsultation

Til denne konsultation vil vi gennemgå dine behov og ønsker for behandling. Måske vil det bedste til dig være en kombination af andre behandlinger, sammen med din HIFU behandling. Måske har du en hudoverflade, som er lidt grovporret og med små gevækster og en Co2 laser derfor vil være rigtig god at tage bagefter en HIFU.


VIGTIGT - Må jeg få behandling ?

Der er nogle sygdomme som er en kontraindikation for at få behandling. Du finder skemaet her og det er vigtigt du læser dette igennem inden du booket tid 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

Kalkbrænderivej 5

7100 Vejle

CVR-nr. 45203956 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag      09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 17.00

Lørdag       Efter aftale

Søndag      LUKKET

Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 20.00


Copyright © 2020 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao