B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

FILLER & VISTABEL

Dit bedste udseende – i alle aldre

Videnskaben har skabt mange quick fix løsninger – til Hollywoodfruerne og til os, mænd som kvinder, som bare ønsker at få et uønsket ansigtsudtryk væk.

Og lad os holde fast ved det sidste.

For er du skrækslagen for at komme til at ligne en udtryksløs Hollywoodfrue? Så er du kommet det rette sted – for det er vi også!

Vi er os her på Klinik Marianne Bisgaard og vores to dygtige og erfarne gæstebehandlere:

Hudlæge Emil Henningsen og sygeplejerske Pia Anicka

som bestemt mener, at de har et ansvar.

 

Pia

Et ansvar i at holde dig fast i dit oprindelige ønske. Så dit fokuspunkt ikke blot stryger til et nyt to do punkt.

Vi er med på at lave hudforskønnende behandlinger og at kombinere de forskellige behandlinger som f.eks. Co2 Laser med Filler for at opnå det bedste resultat.

Men vi kan også sige nej.

Dette er også grunden til, at behandlerne udelukkende anvender ikke-permanente fillere, der består af hyaluronsyre, som gradvist nedbrydes i huden. Over tid vil ansigtet ændre karakter, og derfor vil en permanent filler ikke være en æstetisk løsning på sigt.

Omkring 25-årsalderen begynder de første alderstegn at blive synlige i ansigtet, ofte i form af fine linjer.

Senere i livet, medio 40, bliver disse linjer mere grove, og i 50´erne trækker tyngdekraften den begyndende slappe hud nedad. Selv om du passer godt på din hud, vil vejr og vind, gener, sygdom og medicin samt livsstil og alder sætte sine spor.

At få en fillerbehandling handler ikke om, at man ikke vil være sin alder bekendt – det handler om at få fjernet et uønsket ansigtsudtryk, som hver eneste dag forstyrrer spejlbilledet og at skabe det bedste udseende i hvert alderstrin, vi kommer i.

Med filler, som er hyaluronsyre, kan du reducere alderstegn og fremhæve det bedste i dit udseende – også efter de 50. Den udglatter, øger volumen og forstærker konturer og  kan hjælpe dig med at få et friskere og oplagt udseende her og nu.

Filler 

Filler er en gel med hyaluronsyre, der injiceres under huden med en tynd nål. Gelen udfylder linjer og rynker, forstærker konturer eller giver en diskret ekstra volumen. Hyaluronsyreen i gelen hjælper med at bevare og genoprette hudens fugtighed. Gelen indeholder også det lokalbedøvende middel lidokain, der gør behandlingen mere behagelig. Hvor længe resultatet holder, afhænger i stor grad af, hvilket dele af ansigtet der injiceres, samt hvilket produkt der anvendes. Men normalt holder resultatet i op til et år.

Vistabel

Har du en uønsket muskelsammentrækning, som giver en bekymringsrynke mellem bryn eller i panden så er  det ikke filler, som skal til.

Vistabel er en kosmetisk behandling udviklet til midlertidigt at afslappe ansigtets muskler og reducere ansigtets linjer og rynker. Og er et ganske enkelt fantastisk produkt, hvis din behandler forstår at holde måde – og det gør vores.

Vistabel afslapper forbigående ansigtets muskler ved at blokere forbindelsen fra nerve til muskelfiber, så musklen i det behandlede område trækker mindre i huden og rynkerne udglattes. Vistabel mindsker synligt ansigtets dynamiske rynker og forebygger dannelse af nye.

Virkningen ses typisk inden for 1 uge og aftager gradvist efter 3-4 måneder. Ved at gentage behandling med Vistabel med 3-4 måneders mellemrum kan effekten gradvist øges, og mange oplever på sigt, at virkningsvarigheden forlænges. Det skyldes, at de behandlede muskler mister deres styrke, når behandlingen holdes ved lige, og mange vænner sig til ikke at rynke i de behandlede hudområder.

Vistabel anvendes i lægevidenskaben også til andre formål, blandt andet til behandling af øget svedtendens i armhuler og hænder (hyperhidrose), hvilket vi også tilbyder.

Booking & yderligere info:

For at booke tid skal du først udfylde formularen her

og derefter have en konsultation ved hudlægen.

Denne bestiller du igennem klinikken via mobilopkald 60242711

Yderligere oplysninger

Før, under og efter behandlingen

Botulinum toksin

Botulinum toksin forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket forårsager en afslapning af musklen. Stoffet er oprenset fra bakterier og har igennem 25 år været benyttet til behandling af bl.a. spastiske lammelser, patienter med udtalt svedtendens og til kosmetiske behandlinger.

Botulinum toksin til dynamiske rynker

Læs mere

GRATIS Konsultation

Styrelsen for Patientsikkerhed har fastsat en betænkningstid på minimum 48 timer mellem forundersøgelse og behandling.

Reglen om betænkningstid gælder forud for første behandling her på klinikken – også selvom du tidligere har fået behandling med Restylane/Filler på en anden klinik. Ved efterfølgende behandlinger skal du ikke til en ny forundersøgelse, men du kan booke en tid direkte til behandling. Dette betyder, at du tidligst kan få behandling 48 timer efter konsultationen.

En konsultation SKAL iht. regler fra Sundhedsstyrelsen foretages af læge. Dette kan dog foregå via Facetime eller Skype med vores hudlæge, som til dagligt sidder i Odense. (Vi kan hjælpe dig dermed, hvis du er usikker på det). Skype- og Facetimekonsultation er GRATIS.

Udfyld blot formularen her

Filler bruges til:

 • Indfaldne kinder med tabt volume
 • Panderynker
 • Rynke mellem bryn
 • Furer under øjne
 • Rynker på overlæben
 • Rynker mellem bryn
 • Næsekorrektion
 • Kindforstørrelse
 • Smilerynker
 • Furer fra næse til mundvige
 • Næserynker
 • Nedadvendte mundvige
 • Indfaldne/smalle læber
 • Tandkødssmil

Prise Filler:

GRATIS forundersøgelse

Filler 1 ml  kr. 3000,-

Mænd og personer med kraftige mimiske rynker anbefales behandling med 20 % højere dosis af Vistabel, hvilket koster kr. 100,- ekstra/område.

Kontrol 2 uger efter behandling er gratis. Ved behov for gentagen behandling ifm. kontrol koster dette kr. 100,-/område

 

Priser Vistabel ( muskelafslappende )

Forundersøgelse koster kr. 0,-
Et område koster kr. 1.500,-
Efterfølgende områder koster kr. 750,- pr. område
(gælder ikke armhuler, tyggemuskler og rynker på halsen)

Eksempel: Hvis du vælger område 1 & 3 som vist på modellen koster det kr. 2.250,-

Prisen inkluderer producentens anbefalede dosis af Botox/Vistabel. Ved behandling af 3 områder anvendes 50 enheder (IE) Botox/Vistabel.

Mænd og personer med kraftige mimiske rynker anbefales behandling med 20% højere dosis af Botox/Vistabel, hvilket koster kr. 100,- ekstra / område.

Kontrol 2 uger efter behandling er gratis. Ved behov for gentagen behandling ifm. kontrol koster dette kr. 100,- / område

Botox/Vistabel til armhuler armhuler for sved / hyperhidrose  kr. 4.895,-
Botox/Vistabel i tyggemuskler/rynker på halsen kr. 2.500,-

Styrelsen for Patientsikkerhed har fastsat en betænkningstid på minimum 48 timer mellem forundersøgelse og behandling. Reglen om betænkningstid gælder forud for første behandling i Skønhedsklinikken – også selvom du tidligere har fået behandling med Vistabel på en anden klinik. Ved efterfølgende behandlinger skal du ikke til en ny forundersøgelse, men du kan booke en tid direkte til Vistabel behandling.

Er du i tvivl om du skal have Vistabel ( muskelafslappende ) er det nødvendig med en forundersøgelse ved Emil vores hudlæge.

Sådan ældes huden

Ung hud får fugt fra naturlig hyaluronsyre, der bevarer hudens fugtbalance og gør, at den ser frisk og ungdommelig ud. Når vi ældes, falder mængden af hyaluronsyre i huden, og det fører til øget tørhed og mindre volumen. Rynker og furer begynder at vise sig. Men andre faktorer, både indre og ydre, har også betydning for ældningen. 

Mange fugtcremer indeholder hyaluronsyre, men for at genoprette hudens niveauer i dybden kræves en injektionsbehandling med fillers.

 

Bivirkninger

Ved korrekt behandling er risikoen for bivirkninger meget lille. Filler injiceres med en tynd kanyle, hvilket føles ubehageligt. Man kan påføre huden en lokalbedøvende creme inden behandlingen, hvilket reducerer smerte og ubehag. Alle fillere, som benyttes af Emil og Pia, indeholder Lidocain (et lokalbedøvende middel), som yderligere mindsker ubehaget. Forbigående hævelse og rødmen på indstikstedet er almindeligt. Andre bivirkninger er meget sjældne.

Fillers er en af de mest populære æstetiske behandlinger og har flere millioner brugere i hele verden.

En injektionsbehandling med Filler er et ikke-invasivt indgreb. Helingstiden er kort, og du kan fortsætte med at arbejde og leve som normalt efter behandlingen. En anden fordel ved Juvederm er, at resultatet har vist sig at holde op til et år, i visse tilfælde 18 måneder, afhængigt af, hvilket produkt der er anvendt, og hvilket område der er behandlet

Fillers – Før, under og efter behandlingen

Ikke permanente fillers

Ikke-permanente fillers er en gel, der består af samme type hyaluronsyre, som findes i vores bindevæv. Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, og huden bliver mere slap. Når ikke-permanente fillers indsprøjtes i folder og furer, udfyldes og glattes disse, fordi gelen giver nyt volumen i huden, så den bliver mere spændstig. Fillers bruges også i læberne til at skabe mere volumen og korrigere asymmetri. Filleren integreres med det omgivende væv, og da der er en løbende omsætning af hyaluronsyre i huden, vil effekten aftage efterhånden.

Behandling med ikke-permanente fillers

Læs mere


botox-ansigt-grey-color-2-r

 

 

 

 

1. Panderynker
2. Rynker mellem øjenbryn (Vredesrynker)
3. Smilerynker (Kragetæer)
4. Næserynker (Bunny Lines)
5. Rynker på overlæben (Rygerrynker)
6. Tandkødssmil
7. Nedadvendte mundvige
8. Hagerynker Derudover tilbyder Skønhedsklinikken svedreduktion i begge armhuler og behandling af tyggemuskler og rynker på halsen.


botox-ansigt-grey-color-2-r

 

HVOR MEGET FILLER SKAL DER ANVENDES TIL EN BEHANDLING?

Mængden af filler varierer alt efter ansigtets anatomi og lokalisation. Nedenfor ses vejledende eksempler:

1. Panderynker – 1-2 ml
2. Furer under øjne (tåretrug) – 1-2 ml
3. Rynker mellem bryn – max. 1 ml
4. Næsekorrektion – max. 1 ml
5. Kindforstørrelse – 1-3 ml
6. Smilerynker/furer (nasolabialfurer) – 1-2 ml
7. Nedadvendte mundvige – max. 1 ml
8. Læbeforstørrelse – 1-2 ml
9. Majonetlinjer – 1-2 ml
10. Hage – 1-3 ml


filler-ansigt-r

Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig