Fedtfrysning i Vejle

Sidedeller, også kaldet dansehåndtag og BH-deller, ridebukselår, banandelle under ballen og topmave er velkendte problemområder. Og for mænd dansehåndtag og mandebryster typist efter vægttab. Genstridige fedtdepoter, som, næsten uanset hvilken livsstil man fører, ikke vil væk. Disse nævnte fedtdepoter er typisk genetisk eller hormonelt betingede og forsvinder sjældent ved slankekure og motion.

Her kan vores nyeste maskineinvestering Clatuu fedtfrysning hjælper dig, da den fungerer som figurformer. 

Undgå kirurgisk indgreb

Med Clatuu 360 surround fedtfrysning har du mulighed for at gribe disse fedtdepoter an på en anden måde. Og så endda, mens du kan være liggende, men samtidig aktiv med en PC, bog eller afstresning. Metoden hedder Cryolipolysis og er et ikke-kirurgisk indgreb. Det bliver ofte valgt i stedet for kirurgiske indgreb. Metoden går i korte træk ud på at nedbryde fedtcellerne ved at fryse dem. Resultatetet er varierende efter livsstil, alder, kostvaner og hormoner, men i  gennemsnit fjernes 20-25 % af fedtlaget pr. behandling og området efterlades ikke bulet, men jævnt. 

Behandlingen er kun til genstridige depoter. Det er ikke en slankekur og henvender sig til let overvægtige og normalvægtige. Ved overvægt vil der være nedsat resultat. Men metoden kan være med til at give gejst og kickstarte figurændring og ny livsstil.

Fordele ved Clatuu 360 fedtfryser

 • En stor fordel er, at den har surround køling. Dette betyder, at kulden transporteres rundt, og den køler ned fra alle sider og hjørner i mundstykket og ikke kun fra, som normalt, siderne.

 • De to frostplader fryser ned til minus 9 grader på kun 2-3 min., hvilket giver fuld effekt. Da fedtceller går til grunde allerede ved frysepunktet starter behandlingen næsten, idet vi tænder maskinen, og du får dermed mest muligt udbytte af frysetiden, som er på hele 60 min - 75 min med påsætning.

 • Ved Clatuu bliver der benyttet beskyttelsesmembran mellem mundstykke og håndtag, så huden ikke tager skade – det er kun fedtlag, som bliver behandlet - frysningen kan ikke gå igennem muskler.

 • Kan kombineres med Emsculpting hvor fedtceller effektivt omdannes til muskler.

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er en metode, som hedder Cryolipolysis. En yderst effektiv metode med dokumenteret effekt til at bekæmpe hårdnakkede fedtdepoter på via fryseteknik af fedtceller. 

Op til 80 procent af vores fedtceller er vand! Hvis vi sammenligner med alm. vand, udvider det sig i volumen, når det kommer i nærheden af frysepunktet. Ligesom når du sætter en flaske vand i fryseren, og den revner. Dette sker, fordi vandet har nået frysepunktet.

Så teknikken er at bringe væsken fra fedtcellerne så tæt på frysepunktet, som muligt. Dette gør at væsken i cellen udvider sig, og derefter bryder Cryolipolysis frysning  cellen ned. Når cellen er brudt, kan fedtcellen ikke repareres, og udskilles derfor naturligt med lymfesystemet. Dette foregår kun i det lokale område, du ønsker behandlet.

Der er ikke risiko for skade på det omgivende væv og krop. 

De fedtceller, som er døde under behandlingen, er væk én gang for alle. Så hvis en person har fået en behandling på maven, og efterfølgende tager fem kilo på, vil fedtet ikke sætte sig på samme måde igen, men husk på, at de bagvedliggende fedtceller stadig kan vokse, hvis man øger vægten.


Fedtfrysning i stedet for kirurgi 

Kirurgi vil mange gerne undgå og vælger i stedet fedtfrysning. Selvom der spises sund kost og dyrkes motion, er nogle depoter mere genstridige end andre.

 • Bh-delle
 • Dansehåndtag
 • Topmave
 • Ridebukser
 • Inderlår  
 • Banandelle under ballen                          


BOOK TID

Hvor ofte og hvor lang tid?

Vi kan med denne maskine fryse to områder ad gangen - og selve behandlingen har vi valgt skal være hele 60 min. frys. 

F.eks. to ridebukselår, begge BH-deller eller lave to påsætninger på dansehåndtag eller midt mave. Er du slank med lille depot, benyttes kun et håndtag.

Det er muligt derefter at flytte håndtag til et andet område - hvert område tager 60 min. og prisen er pr. påsætning af 2 håndtag  

Drejer det sig om inderlår, skal du være opmærksom på, at der skal bookes to tider lige efter hinanden, da vi kun kan behandle et inderlår ad gangen, pga. håndtagets størrelse.

Aldersgrænse 18 år, og der er et interval på 6-8 uger mellem behandlingerne. 1-3 behandlinger er typisk nok for et godt resultat.Fedtfrysningsbehandlinger

Kan jeg fortsætte arbejdet lige efter?

Der er ingen ophelingstid efter behandlingen, og du kan du gå tilbage til dit arbejde, lige efter din behandling.

Du skal være opmærksom på, at der kan forekomme blå/røde mærker på det behandlede område. Dette er dog ufarligt, og forsvinder igen. Det er individuelt, hvor længe disse mærker kan forekomme på huden, alt afhængig af hudens tilstand. Dette skyldes fedtet på det udvalgte område, i 60 min. suges ind i et særligt kopformet mundstykke med vakuum. 

Er der garanti for resultat?

Nej - det er der ikke.

I gennemsnit fjernes 20-25 % af fedtlaget pr. behandling hvilket er meget og giver stor tilfredshed hos vores kunder. Så længe vægten holdes konstant, vil resultatet af fedtfrysningen holde. Ikke alle fedtceller kan og må fjernes.

Behandlingen virker på 90 % og dermed vil de fleste få et rigtig godt resultat ud af behandlingen. Cryolipolysis Clautuu 360 er en yderst effektiv behandling til fedttab, og behandlingen giver ensartede resultater. Professionelle undersøgelser har bevist, at Cryolipolysis behandlingen giver synlige og mærkbare resultater, og det endelige resultat ses over en periode på 2-4 måneder efter behandlingen. Det kan dog variere fra person til person.

Yderligere behandlinger af samme område kan ske efter tre måneder efter den første behandling, hvis du ønsker at opnå yderligere reduktion af fedt.

Resultater ses  efter 6-8 uger efter 1. behandling, og området vil stadig arbejde derefter i op til ½ år. Typisk kan man se og mærke ændringen på tøjet, man bærer, ret hurtigt, og at figuren har ændret sig.

Det er individuelt, hvor mange behandlinger man skal have - alt efter omfang af depot, livsstil, væskedepoter og kroppens evne til at nedbryde og transportere fedtceller ud af kroppen. Bevæg dig ekstra meget under behandlingsforløb og spis naturligvis sundt.

Vi understreger, at behandlingen med fedtfrysning ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Vi giver naturligvis ikke penge tilbage på en behandling, da vi er biologisk forskellige og nedbryder fedt forskelligt. Nogle mere effektivt end andre - sådan er det.

Men vi kan garantere at denne maskine Clatuu 360 surround er en af de mest anerkendte - og testvindende maskiner på markedet. 


Fedtsugning Clatuu 360 - se video 

Nogle gange er det rart at se, hvordan en behandling foregår i billeder inden du selv tager beslutningen om at få hjælp mod fedtdepoterne. 

Behandlingen foregår i et helt aflukket rum, hvor kun du og din behandler er. Vi er undervist af vores leverandør og har været heldige at komme i yderligere oplæring hos en stor, meget erfaren Clatuu fedtfrysningsklinik i København med sygeplejersker. 

Hvor mange fedtfrysningsbehandlinger?

Du kan også vælge flere påsætninger - dvs. 2 x 60 min på 2 forskellige områder
(f.eks ridebuks og derefter mave) 
Antal af behandlinger kommer helt an på, hvornår du vil være tilfreds. Typisk er der resultat allerede efter 1. behandling - kroppe reagerer forskelligt på behandlinger, og det er det samme med fedtfrysningsbehandlinger.

Et resultat er også afhængig af gener, hormoner og livsstil, og derfor er det meget svært at sige, hvor mange behandlinger der skal til. 

Vi anbefaler at tage en behandling for at se din krops respons på denne populære behandling. 


Er fedtfrysning sikker?

Ja - Fedtfrysning er en meget avanceret maskinebehandling. Der er ingen bivirkninger ved behandlingen udover  de nævnte. 

Mange får behandlingen i frokostpausen og fortsætter dagens gøremål.

 • Sug af huden efterlader den ikke slap – men mindskelse af fedt på en moden krop giver, som ved vægttab, en slappere hud. Der kan ingen skade ske på vævet, idet vi benytter en membran mellem håndtag og krop, som forhindrer fryseskader på huden. 
 • Det er kun de små nervespidser som kan irriteres og det subcutane fedtvæv som behandles og det er de mest vandholdige fedtceller, som forsvinder andet end fedtcellerne fryses ikke. 
 • Frysningen kan ikke gå igennem musklerne 

Må jeg få behandling hvis ..?

Når du overvejer at få Catuu 360 fedtfrysning, er det vigtigt, at du lige læser kontraindikationerne igennem først, inden du bestiller tid. 

Du må IKKE få behandling hvis du lider af : 

 • Ødemer i kroppen
 • Nedsat nyre- og leverfunktion
 • Hvis dit udrensningssystem ikke fungerer optimalt - lymfe,. lever og nyrer
 • Dårligt hjerte, (hvilket påvirker ødemer i kroppen)
 • Meget lidt fedt, eller meget løs hud
 • Graviditet eller amning
 • Blodfortyndende medicin
 • Personer der tager blodfortyndende medicin
 • Personer med kuldeallergi
 • Personer med fremmedlegemer i kroppen, f.eks. brok net 

Hvorfor fedtfrysning?

Vi hylder her på klinikken det uperfekte. For man kan være noget så smuk og ofte ganske unik, med skævheder, depoter og lidt for meget af dit og lidt for lidt af dat. Nogle gange har man bare noget, som hæmmer en i at være frigjort. 

Det kan være en irriterende BH-delle på ryggen, som ses udenpå blusen. Mormorarme, som gør, at du ikke længere lufter dine yndige sommerkjoler eller lette bluser, eller lidt for store ridebukselår eller noget helt fjerde.

Lige netop i de tilfælde vil vi rigtig gerne hjælpe og selvfølgelig også i alle aldre - for vi bestemmer ikke, hvad du prioriterer først eller har på ønskelisten over ændringer af dit spejlbillede. 

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe? Kom og få en snak med os. 

   KONSULTATION      

Hjælp din krop med slankemad

Selvom du ikke er direkte overvægtig, kan du gøre meget for, at din krop får de bedste betingelser for at gøre sit arbejde bedst muligt. Få ideer til slankemad på nettet.

Det kan f.eks. være at:

 • Skabe blodcirkulation - sport

 • Have god forbrænding (kanel, chilli m.v.) og spise de rigtige fedtsyrer

 • Have velfungerende fordøjelse og mavebalance

 • Spise E-vitaminer, som skaber elastisitet i bindevævet 

 • Spise basisk mad, som holder maven i orden og kroppen nede i vægt.

Hold dig fra kulhydrater - pasta, ris og brød samt sukker

Har du behov for at se på en slankekur med nye øjne eller komme af med din sukkertrang
- så kan vi sende dig til Peter Sivebæk


Sådan foregår fedtfrysning

Selve behandlingen

Vi starter med, at tage billeder af det område, der skal behandles. Disse billeder bruges ingen steder og ligger sikkert i vores journalsystem.

Derefter påføres området en membran, som sikrer, at din hud ikke får frostskader. Denne membran indeholder en gel, som vi bruger til at massere i efterfølgende.

Depotet du ønsker behandlet, suges langsomt op i et stort mundstykke. Herefter begynder afkølingen - allerede efter få min. er fedtcellerne på frysepunktet, og nedbrydning sker med det samme.  Behandlingen må ikke afbrydes, så det er vigtigt at få ordnet toiletbesøg, før behandlingen starter.

De fleste ligger og slapper af med en PC, bog eller musik i ørerne i de 60 min. en maskinepåsætning  typisk varer. 

Når behandlingen er slut, vil huden føles kold, rød og meget hård - dette masseres væk og der går ikke mange minutter, før huden igen ser normal ud og får normal kropstemperatur.  Du kan umiddelbart efter behandlingen fortsætte dine gøremål – også motion. Der kan forkomme smerter, når vi sætter applikatoren på området. Efter ca fem min. er huden kold, og du mærker det ikke længere - som når dine fingre bliver kolde og følelsesløse. 

Fedtfrysning virker på 95 % og fjerner i gennemsnit 20-25 % fedt på det behandlede område på en behandling - firgurformning vil kunne ses. Ganske få mærker ikke effekt. 

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil huden være rød i op til en time. Der er risiko for blå mærker , men det forsvinder igen. Det er forskelligt, hvordan huden reagerer efter behandlingen.  

Nogle oplever blå mærker hævelse, ømhed, prikken og kløe i huden de efterfølgende 10-20 dage. 95 % oplever blot lidt ømhed, snurren og rødmen i hudområdet lige efter behandlingen.  Men det er allerede væk i løbet af 2-7 dage efter

Du kan fryse meget efter behandlinge. Nogle mænd mærker en brænden ved dansehåndtag..

Vi anbefaler dig

•    2. behandling vil føles anderledes, da kroppen husker og smerte centret i
     hjernen genkender. 
•    Indtag 1 l. mere vand end du plejer i 8 uger efter behandlingen. De nedbrudte
     fedtceller skal "skylles" ud af kroppen på naturlig vis.
•    Det er en god ide at massere det behandlede område for at øge
     blodcirkulationen. Det kan gavne det endelige resultat. 
•    Har du et massageapparat med infrarødt lys, kan dette også bruges med
     fordel.
•    Undlad kulhydrater – brød, pasta, ris og sukker og vægtforøgelse. 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao