Fedtfrysning Clatuu 360 GRATIS KONSULTATION

Fedtfrysning i Vejle

Denne behandlings teknik er blevet yderst populær - og det forstår vi godt. Vi tilbyder en af markedets mest sikre og effektive fedtfrysnings behandlinger i Vejle og behandlingen blev fra dag 1 yderst populær.

 

Hvad er fedtfrysning

Fedtfrysning er en metode, som hedder Cryolipolysis. En yderst effektiv metode med dokumenteret effekt til at bekæmpe hårdnakkede fedtdepoter på via fryseteknik af fedtceller. 
Op til 80 procent af en vores fedtcelle er vand! Hvis vi sammenligner med alm. vand, så udvider det sig i volumen, når det kommer i nærheden af frysepunktet. Lige som når du sætter en flaske vand i fryseren, og den revner. Dette sker fordi vandet har nået frysepunktet.
Så teknikken er at bringe væsken fra fedtcellerne så tæt på frysepunktet, som muligt. Dette gør at væsken i cellen udvider sig, og derefter bryder Cryolipolysis frysning  cellen ned. Når cellen er brudt, kan fedtcellen ikke repareres, og udskilles derfor naturligt med lymfesystemet. Dette foregår kun i det lokale område du ønsker behandlet.


Fedtfrysning i stedet for kirurgi 

Kirurgi vil mange gerne undgå og vælger i stedet fedtfrysning. Selvom der spises sund kost og dyrkes motion så er nogle depoter mere genstridige end andre.

 • Bh delle

 • Dansehåndtag

 • Topmave

 • Ridebukser

 • Inderlår  

 • Banandelle under ballen  

 • Manboobs                             

 • Fedtfrysning er en sikker og effektiv måde at komme genstridige fedtdepoter til livs på. 


Kom til en gratis konsultation og hør om det er noget for dig


 
Fedtfrysning Clatuu 360 GRATIS KONSULTATION
Pris  kr. 0,-
Bestil tid

Hvilken forskel er der på maskiner ?

Fedtfrysnings maskiner er ens i teknik, men der er forskellige fordele og forskellige udfald af resultater.
Vi har valgt en af de tunge drenge nemlig Clatuu 360 surround, som er en sikker og en af de mest effektive maskine på markedet.
 • En stor fordel er, at den har surround køling. Dette betyder at kulden transporteres rundt  og den køler ned fra alle sider –-og hjørner i mundstykket og ikke kun fra, som normalt, siderne.
 • De to frostplader fryser ned til – 9 grader på 2-3 min hvilket giver fuld effekt allerede efter 2 min. da fedtceller går til grunde allerede ved frysepunktet og dermed mest mulig udbytte af behandlingstiden.
 • Ved Clatuu bliver der benyttet beskyttelses pads mellem mundstykke og håndtag, så huden ikke tager skade – det er kun fedtlag som bliver behandlet.

 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00
Copyright © 2020 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao