Fedtfrysning - CLATUU 360

Fedtfrysning - er en populær beh.

Fedtfrysning er en højteknologisk behandling, som bliver brugt af begge køn, aldre og af forskellige årsager. Den henvender sig til de depoter, som er svære at træner væk eller aldrig forsvinder under en slankekur. En høj teknologisk maskinel behandling - og vi er stolte af, at kunne tilbyde dig en af de absolut tunge drenge i klassen. 

 

Hvad er fedtfrysning ?

Metoden fungerer ved, at fedtcellerne fryses ned til -9º, hvorved de krystalliseres, går til grunde og udskilles naturligt via kroppens lymfesystem. Fedtcellerne består primært af vand, og dette gør, at de er meget påvirkelige af metodens frysning. Afkølingen sker meget kontrolleret og præcist med denne metode, resultatet bliver naturligt og ensartet, og behandlingen går endda hurtigere end ved andre metoder på markedet. Denne fedtfrysningsbehandlingen sætter ind så lokalt og præcist, at resten af kroppen skånes fuldstændig, og derfor har kroppen heller ikke brug for megen restituering, hvilket gør behandlingen nem at passe ind i hverdagen.


Hvor ofte skal jeg have behandling ?

Med CLATUU 360°-teknologien opnår du resultater i meget høj kvalitet uden overhovedet at gøre brug af kirurgi, og behandlingen foretages gradvist måneder. Der skal gå 8 uger til næste behandling - du du først vil kunne se resultat der. 
 

Fedtfrysning er ikke en slankekur

Fedtfrysnin CLATUU 360°-behandlingerne kan ikke medføre vægttab, men i kombination med en sund livsstil og regelmæssig motion kan den udgøre lige den prik over i’et, som gør dig tilfreds og glad med din krop eller fjerner de sidste irritationsmomenter ved en slank trænet krop  .Denne metode er egnet til begge køn og yderst effektiv mod dansehåndtag, topmave, bh dellen på ryggen, banandellen under ballen, inderlår og andre steder med depoter. Er du overvægtig vil resultatet blive nedsat, men det er muligt at få behandling og også effekt og mange bruger behandlingen til at blive motiveret til et vægttab. Depoter behandles med størst og mest holdbare resultat.
 

Fedtfrysning frem for kirurgi

Denne metode har mange fordele frem for kirurgi. Den efterladet et ensartet resultat og efterlader ingen ar eller voldsom ubehag bagefter. Fedtfrysning henvender sig til dig, som har nogle stridige fedt  depoter, som ikke vil trænes væk eller ikke bliver mindsket af kostændringer.

Læs meget mere
her

Fedtfrysning - CLATUU 360
Pris  kr. 2495,-
Bestil tid

TILBUD TIL OG MED 31.12.2020 Tilbudspris kr. 1495,-    Normal pris 1995,- 


Hvilken forskel er der på maskiner ?

Fedtfrysnings maskiner er ens i teknik, men der er forskellige fordele og forskellige udfald af resultater.
Vi har valgt en af de tunge drenge nemlig Clatuu 360 surround, som er en sikker og en af de mest effektive maskine på markedet.
 

  • En stor fordel er, at den har surround køling. Dette betyder at kulden transporteres rundt  og den køler ned fra alle sider –-og hjørner i mundstykket og ikke kun fra, som normalt, siderne.

  • De to frostplader fryser ned til – 9 grader på 2-3 min hvilket giver fuld effekt allerede efter 2 min. da fedtceller går til grunde allerede ved frysepunktet og dermed mest mulig udbytte af behandlingstiden

  • Ved Clatuu bliver der benyttet beskyttelses pads mellem mundstykke og håndtag, så huden ikke tager skade – det er kun fedtlag som bliver behandlet.

  • Ved Clatuu 360 fryses der i hele 60 min da man har fundet ud af at det giver det mest holdbare resultat. 

  • Vi holder prisen rimelig  

     

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00
Copyright © 2020 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao