Fedtfrysning - CLATUU 360

Fedtfrysning - en populær behandling

Fedtfrysning er en højteknologisk behandling, som bliver brugt af begge køn, alle aldre og af forskellige årsager. Den henvender sig til de depoter, som er svære at træne væk eller aldrig forsvinder under en slankekur. En højteknologisk maskinel behandling - og vi er stolte af, at kunne tilbyde dig en af de absolut tunge drenge i klassen. 

 

Hvad er fedtfrysning?

Metoden fungerer ved, at fedtcellerne fryses ned til -9º, hvorved de krystalliseres, går til grunde og udskilles naturligt via kroppens lymfesystem. Fedtcellerne består primært af vand, og dette gør, at de er meget påvirkelige af metodens frysning. Afkølingen sker meget kontrolleret og præcist med denne metode. Resultatet bliver naturligt og ensartet, og behandlingen går endda hurtigere end ved andre metoder på markedet. Denne fedtfrysningsbehandlingen sætter ind så lokalt og præcist, at resten af kroppen skånes fuldstændig, og derfor har kroppen heller ikke brug for megen restituering, hvilket gør behandlingen nem at passe ind i hverdagen.


Hvor ofte skal jeg have behandling?

Med CLATUU 360°-teknologien opnår du resultater i meget høj kvalitet uden overhovedet at gøre brug af kirurgi, og behandlingen foretages gradvist over flere måneder. Der skal gå 8 uger til næste behandling - du du først vil kunne se resultat der. 
 

Fedtfrysning er ikke en slankekur

Fedtfrysnin CLATUU 360°-behandlingerne kan ikke medføre vægttab, men i kombination med en sund livsstil og regelmæssig motion kan den udgøre lige den prik over i’et, som gør dig tilfreds og glad med din krop eller fjerner de sidste irritationsmomenter ved en slank trænet krop  .Denne metode er egnet til begge køn og yderst effektiv mod dansehåndtag, topmave, BH-dellen på ryggen, banandellen under ballen, inderlår og andre steder med depoter. Er du overvægtig, vil resultatet blive nedsat, men det er muligt at få behandling og også effekt, og mange bruger behandlingen til at blive motiveret til et vægttab. Depoter behandles med størst og mest holdbare resultat.


Fedtfrysning frem for kirurgi

Denne metode har mange fordele frem for kirurgi. Den efterladet et ensartet resultat og efterlader ingen ar eller voldsomt ubehag bagefter. Fedtfrysning henvender sig til dig, som har nogle stridige fedtdepoter, som ikke vil trænes væk eller ikke bliver mindsket af kostændringer.

Læs meget mere her

Fedtfrysning - CLATUU 360
Pris  kr. 2495,-
Bestil tid

Vores priser

Vi holder prisen rimelig, som du kan se. Den anbefalede pris er i kategori A - det er for High End behandlinger og burde ligge fra 5000,- pr. behandling og op. 

Vi ønsker dog at gøre denne behandling mulig for de fleste ved at sænke prisen

1 behandling 2495,-
2 behandlinger 4495,- ( spar 495,- )   ved køb af klippekort
3 behandlinger 5995,- ( spar 1500,- ) ved køb af klippe kort

 

 

Hvilken forskel er der på fedtfrysningsmaskiner?

Fedtfrysningsmaskiner er ens i teknik, men der er forskellige fordele og forskellige udfald af resultater.

Og så svinger priserne meget på markedet. Ublu priser til mere afstemte priser, hvor vi ligger. 

Vi har valgt en af de tunge drenge nemlig Clatuu 360 surround, som er en sikker og en af de mest effektive maskiner på markedet.
 

  • En stor fordel er, at den har surround køling. Dette betyder, at kulden transporteres rundt  og den køler ned fra alle sider -og hjørner i mundstykket og ikke kun fra, som normalt, siderne.

  • De to frostplader fryser ned til – 9 grader på 2-3 min., hvilket giver fuld effekt allerede efter 2 min., da fedtceller går til grunde allerede ved frysepunktet og dermed mest mulig udbytte af behandlingstiden

  • Ved Clatuu bliver der benyttet beskyttelsespads mellem mundstykke og håndtag, så huden ikke tager skade – det er kun fedtlag, som bliver behandlet.

  • Ved Clatuu 360 fryses der i hele 60 min., da man har fundet ud af, at det giver det mest holdbare resultat.      

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao