Update Reset

Fedtstof til huden og kroppen

Vil du bestå af sunde eller dårlige celler?

Vidste du, at vores cellers sundhed har meget stor betydning for vores egen generelle sundhed og meget stor betydning for din hud.

En celle har bl.a. til opgave at sende signaler til andre celler. Spiser du dårlige fedtstoffer, bliver dine celler bygget op af disse, og signalværdien bliver dårlig, og dermed skabes endnu flere svage celler. 

Rundt om en celle er en menbran. Cellemenbran er faktisk en chef - og du bestemmer selv, hvor dygtig hun skal være til at kommunikere/give arbejdsopgaver til de andre celler.

For at en chef skal kunne kommunikere ordentligt skal hun bygges op af god information fra topledelsen. 

Cellens dobbeltmembran består af fedt. Det er meget vigtigt for cellens modstandsdygtighed, at membranen består af den rigtige type fedt, nemlig fedtstoffer af høj kvalitet (god information), for at den kan klare sin specifikke arbejdsopgave i ect. hudvævet.

Cellen bruger cellemembranen til at sende signaler til de andre celler (en arbejdsgiver). Hvis du spiser dårlige fedtstoffer igennem kosten, bliver signalet dårligt, og cellerne (de ansatte) gør arbejdet forkert, fordi signalværdien (kommunikationen) var forkert.

Altså .... Vores cellemembran indeholder de olier, du spiser, og du er dybt afhængig af kvaliteten af den signalværdi, dine celler giver til kroppen.

Din huds sundhed er dybt afhængig af  produktionen af stærke og sunde hudceller.

Kosttilskud

Hvad skal jeg vælge af kosttilskud?

Et kæmpe, total ugennemskueligt, marked. 

Jeg har opgivet at følge med i kosttilskud, som konstant ruller ind på markedet. 

Og jeg ønsker heller ikke at have dem på mine hylder i butikken. Ikke fordi jeg ikke kan, men jeg mener kosttilskud skal komme fra fabrikanten selv, hvor man sikrer god håndtering og opbevaring. 


Dagligt bliver jeg spurgt, hvad jeg selv tager, og til det kan jeg svare 

 • Jeg får mine vitaminer fra Superfoods
 • Kollagen m/ c-vit - mørtel og byggesten, det giver mening. 
 • Fiskeolie m/ d- vit. på marinebasis

Og jeg får denne pakke med Fiskeolie og kollage leveret hver måned friskt og aldrig den mindste smag af fisk i fiskeolien. Jeg drikker kollagen i vand og spiser fiskeolien på salat eller på min yoghurt om morgenen og så kan jeg godt lide, at det er muligt at få taget en anonym blodprøvetest, for at finde ens niveau af Omega 3 i kroppen. 

Du kan købe den direkte ved producenten i Norge ved at bruge 

EQ ID nr. 4850383 når du opretter dig som ny kunde.Lyt med on-line

Onlineforedrag fiskeolie og kollagen

Dette online oplæg afholdes af Fysioterapeut & Sundhedsrådgiver Karina Kingo.

Boost din sundhed indefra og ud med antiinflammatoriske livsstilsprincipper,
og bliv klogere på hvilken effekt Omega 3 og Kollagen har på krop og udfordret hud, samt hvorledes de antiinflammatoriske principper kan bidrage med, ift at øge sundheden i led, knogler, brusk og i hudoverfladen.

Bliv klogere på hvilken brik du måske mangler i puslespillet, til at få en sundere og stærkere krop og hud i bedre balance."

Mange andre lytter med og der er ingen tilmelding - hop bare på. 


Tirsdag d. 14. marts 2023 kl. 19.30

Torsdag d. 23 marts 2023 kl. 19.30


Du downloader og bruger Zoom således 

Download det gerne en dag før, så du kan blive dus med det.

Zoom ID  ( https://us02web.zoom.us/j/87601132878 )

Meeting ID: 876 0113 2878

Passcode: 367063

Hop på og af som du vil - med eller uden kamera. Det , som er vigtigst for os er, at du kender til disse nødvendige kvalitets produkter.


Fiskeolie med omega-3
fra Eqology

- vores varmeste anbefaling

Vi anbefaler på det varmeste denne Pure Arctic olie, med en perfekt balance af fedtsyrer, som kan bidrage til at mindske inflammation i hud/kroppen og til at smørre led og hjerne.

Denne olie er rig på DHA, som er hjernefedt og EPA mod inflammationer i hud og krop. 

Pure Arctic Oil indeholder ren omega-3 olie fra torsk, fanget i de nærende arktiske farvande ud for den norske kyst.

 • Indeholder ingen tilføjede fiskeolier f.eks GLA eller syntetiske tilsætningsstoffer.
 • En afbalanceret olie for et optimalt forhold mellem mængden af omega-6 og omega-3.
 • Fiskeolien er MSC og CoC certificeret, og stammer fra norsk bæredygtig fiskeindustri.
 • Udnyttet ALT fra fisken: skind, filet og ben – så ingen rovdrift.
 • Har 6 timers produktionstid fra fangst til udvundet olie for at undgå et harsk produkt.
 • Tilføjet polyphenoler fra koldpresset højkvalitets biologisk olivenolie, vitamin D3 og samt en tilføjet frisk appelsin- eller citronsmag.
 • 100% naturlig og smager godt og du får ikke "fiskebøvser".
 • Kun i flydende form (puttes ikke i kapsler, da oliens virkning forringes pga. varmebehandling i forbindelse med kapselproduktion).
 • Blodprøve-test før og midt i det 6 måneder lange sundhedsforløb.


Mod ubalancer i hud og led

Olie og kollagen -   ledsmerter og hud

Omega-3 fedtsyrerne indbygger sig i cellemembranernene i kroppen. Herfra regulerer de en række underprocesser, ligesom de gør cellerne mere elastiske, dæmper inflammation og påvirker vores tarmflora. Det er påvist, at den er medvirkende til at være blodtrykssænkende.

Dette gør fiskeolie oplagt til at være med til at nedsætte inflammatoiske hudtilstande, som eksem, skæleksem og psoriasis samt akne.

Resultatet for helbredet er derudover, at fiskeolie kan være med til at de normale funktioner af hjernen understøttes og at den dermed kan bidrage til at forebygger demens og hukommelsestab grundet det høje indhold af DHA fedtsyren. 

Lider du af ledsmerter er Omega 3 yderst vigtigt at overveje, da det viser sig, at den kan have effekt på den inflammatoriske tilstand der ligger i feks. gigttilstande.

Eqology anbefaler at du gennemgår et sundheds-forløb. Forløbet varer 6 måneder med indtagelse af Eqologys fiskeolie og evt. kollagen, hvilket vi også på det kraftigste vil anbefale.

Ønsker du ikke at følge dette program med olie og evt. kollagen fra Eqology, anbefaler vi, at du vælger en anden fiskeolie, for at gå ordentligt ind i dit ønske om at optimere din sundhed - hvilket kræver 6 måneder for fuld effekt.


Ledsmerter og Cryo

Cryo er 3 min. kuldeterapi som kan bidrage til at nedbringer hævelse og inflammation i led, muskler, sener og i huden og dermed smertelindre.

Læs mere her


Har jeg brug for omega-3?

Blodprøvetest før og midt i forløbet

De fleste af os ligger lavt på omega-3 olie, og mange har derfor et stort behov for at kigge nærmere på fedtsyrebalancen.

Om den olie du tager giver nok eller om du er i underskud af omega-3 fedtsyren har firmaet Eqology besluttet sig for at hjælpe dig med at finde ud af, hvis du køber deres olie.

Eqology samarbejder med et uvildigt laboratorium, som tester dit blod for omega-3 fedtindhold. Testen analyseres helt anonymt og laboratoriet kan på ingen måde se resultat af tidligere blodprøver, da du ingen persondata sender ind.


 • Før du starter på omega-3 olien tager du blodprøvetest – prøven sendes 100% anonymt til et uafhængig laboratorium i Norge.
 • Så starter du på olien, mens du afventer testresultatet. Den første måned tages dobbelt dosis af olien: 2 x 10 ml for boosteffekt.
 • 5 måneder inde i forløbet laver du en ny blodprøve og sender ind (denne test fik du ved 1. produktlevering eller får den automatisk tilsendt med 5. produktlevering).


Abonnementet er bindende i dit sundhedsforløb på de 6 måneder, men hvis din blodprøve viser, at du slet ikke har behov for omega-3, kan dit abonnement på olien naturligvis opsiges efter første levering.

Få taget blodprøven på klinikken

Vi kan hjælpe dig med en gratis blodprøvetest, når du bestiller olien på klinikken eller du kan få den tilsendt for 30,- kr.  eller købe testen på Eqologys hjemmeside. 


Kollagen til huden

- Det vigtige tilskud hvis huden skal holdes
???????ung og knogler og brusk skal styrkes.


Kollagen er et proteinstof og en af hudens byggesten. Ikke kun eftertragtet, fordi  stoffet forskønner vores hudoverflade men også livsnødvendigt, da huden er kroppens største organ. Derudover bidrager kollagen til genopbygning af brusk og knogler i kroppen.

Kollagen skaber fylde og spændstighed i vævet og sammen med elastin binder det væsken til huden. Det giver den mere fyldig hudstruktur, som vi alle ønsker at bevare, og den styrker derudover huden mod inflammation. 

Marine Collagen Premium+ er et førsteklasses kosttilskud med hydrolyseret kollagen i en specialudviklet produktsammensætning baseret på sporbart og bæredygtigt fangede vildtlevende fisk i Ishavet. Tilsat mild citronsmag.

Marine Collagen Premium+ indeholder en specialblanding af ingredienser til at styrke kroppens produktion af kollagen i brusk og knogler, det reducerer synligheden af fine linjer og rynker og det styrker hudens evne til at holde sammen og fremstå stærk. Desuden bidrager det til at mindske træthed og udmattelse samt til at opretholde et normalt fedtstofskifte.

 • Kan øge hudens elasticitet, gøre neglene stærkere og øge hårvækst.
 • Vigtig til genopbygning af knogler og brusk
 • Det optages 1,5 gange mere effektivt i kroppen end andre typer af kollagen.
 • Har et højere indhold af C-vitamin til at optimere kroppens produktion af kollagen.
 • MSC-certificeret og fremstillet i Norge fra skind af torsk.
 • Nemt opløseligt i både varme og kolde drikke samt smoothies.
 • 100% naturligt.

Køb her 

Shake - i stedet for et måltid

Pure Vegan Health - kosttilskud med ris- og ærteprotein

Pure Vegan Shake er det ultimative sunde kosttilskud, som indeholder 100% planteprotein. En ret unik formel, som indeholder ærteproteinisolat blandet med risprotein, quinoamel og Baobab-pulver.

Denne blanding er perfekt suppleret med naturlig vaniljesmag. Hver pose indeholder 500 g som giver 12 sunde måltider (hver portion indeholder 40 g).

Hvorfor er det godt:

 • Helt naturligt: skabt med henblik på veganere og vegetarer.
 • Hver portion indeholder mere end 51% protein.
 • Uden tilsat sukker: sødet med steviaplanten.
 • Kun 128 kcal pr. portion vil hjælpe dig med at opnå ethvert træningsmål.
 • Proteinet bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse.

Pure Vegan Shake er fremstillet udelukkende af plantekilder. Både ærte- og risproteiner er velkendte for deres store fordele, indeholdende alle de essentielle aminosyrer, som vores krop behøver. Quinoa er også rig på protein, calcium og jern. Disse frø har en høj vandabsorptionskapacitet. Baobab-ekstrakt er en ægte superfood og en kilde til kalium, magnesium, kostfiber og for det meste vitamin C.

Denne blanding er en perfekt kombination til dem, der forsøger at forbedre vægten, opbygge kropsskulptur eller som vil tabe et par kilo.

Whats not to like?


Køb her


Bestilling af kollagen og olie

Du skal blot vælge

 • hvilken smag du ønsker i Pure Arctic Oil og
 • om du ønsker selv at tage blodprøven / have den tilsendt/ taget af os
 • Du kan også selv bestille den på siden / undlade den.

Skal vi tage blodprøven for dig/ sende en til dig, kræver det at du allerede har bestilt varerne under EQ ID nr. 4850383 


HVIS DU SELV ØNSKER AT TAGE BLODPRØVE TEST:

Dette 6 mnd. abonnement indeholder 2 Omega-3 Test (leveret ved din 1. og automatisk igen ved din. 5. abonnementsmåned) 

Sampak med Marine Kollagen og Pure Actic oli m/ D3 vitamin:

Omega olien med citronsmag og Kollagen Køb her

Omega olien med appelsinsmag og Kollagen Køb her

Husk benyt EQ ID 4850383 når du opretter dig som ny kunde

__________________________


HVIS DU ØNSKER AT VI TAGER BLODPRØVE TEST 

Dette 6 mnd. abonnement indeholder 1 Omega-3 Test (leveret automatisk ved din. 5. abonnementsmåned - 1. test tager vi på klinikken eller du får den tilsendt  

Sampak med Marine Kollagen og Pure Actic oli m/ D3 vitamin:

Omega 3 olien med appelsinsmag  og Kollagen Køb her

Omega 3 olien med citronsmag  og Kollagen  Køb her

Husk benyt EQ ID 4850383 når du opretter dig som ny kunde                                                        _______________________


HVIS DU KUN ØNSKER EN AF DELENE:

Pure Actic oli m/ D3 vitamin

Omega 3 olien med citronsmag og blodprøvetest Køb her

Omega 3 olien med appelsinsmag og blodprøvetest Køb her

Kollagen

Kollagen pulver med måleske køb her 

Shake

Shake måltidserstatning - vælg 1-3 eller 6 mdr. abbonement køb her

Husk benyt EQ ID 4850383 når du opretter

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao