Update Reset

Fiskeolie med omega-3
fra Eqology

- vores varmeste anbefaling

Vi anbefaler på det varmeste denne Pure Arctic olie, med en perfekt balance til genopbygning af kroppens fedtbalance  til at mindske inflammation i hud/kroppen og til at smørre led og hjerne - spørger du os, er den et MUST HAVE sammen med kollagenet og så smager den godt!

Denne olie er rig på DHA, som er hjernefedt og EPA mod inflammationer i hud og krop. Det er smørrelse til din led, muskler og til din hud. 

Pure Arctic Oil indeholder ren omega-3 olie fra torsk, fanget i de nærende arktiske farvande ud for den norske kyst.

 • Indeholder ingen tilføjede fiskeolier f.eks GLA eller syntetiske tilsætningsstoffer.
 • En afbalanceret olie for et optimalt forhold mellem mængden af omega-6 og omega-3.
 • Fiskeolien er MSC og CoC certificeret, og stammer fra norsk bæredygtig fiskeindustri.
 • Udnyttet ALT fra fisken: skind, filet og ben – så ingen rovdrift.
 • Har 6 timers produktionstid fra fangst til udvundet olie for at undgå et harsk produkt.
 • Tilføjet polyphenoler fra koldpresset højkvalitets biologisk olivenolie, vitamin D3 og samt en tilføjet frisk appelsin- eller citronsmag.
 • 100% naturlig og smager godt og du får ikke "fiskebøvser".
 • Kun i flydende form (puttes ikke i kapsler, da oliens virkning forringes pga. varmebehandling i forbindelse med kapselproduktion).
 • Blodprøve-test før og midt i det 6 måneder lange sundhedsforløb.


Hvorfor tage denne fiskeolie?

Det er der mange livsvigtige grunde til:


 • Denne omega-3 har et højt indehold af DHA, som er hjernefedt - derfor god mod hukommelse og forebyggelse af demens.
 • Mod inflammatoiske tilstande i huden (hudsygdomme) og i led (f.eks. gigt)
 • Smertelindrende
 • Styrker immunforsvaret
 • Stress og styrker øjet
 • Styrker tarmfloraen


Specifik mod hud og ledsmerter

Omega-3 fedtsyrerne indbygger sig i cellemembranernene i kroppen. Herfra regulerer de en række underprocesser, ligesom de gør cellerne mere elastiske, dæmper inflammation og påvirker vores tarmflora.

Dette gør denne olie oplagt til inflammatoiske hudtilstande som eksem, skæleksem og psoriasis

Resultatet for helbredet er derudover, at de normale funktioner af hjernen understøttes og at du forebygger demens og hukommelsestab grundet det høje indhold af DHA fedtsyren. 

For at få fedtsyrebalancen på plads anbefaler vi, at du gennemgå et sundheds-forløb. Forløbet varer 6 måneder med indtagelse af Eqologys fiskeolie og evt. kollagen, hvilket vi også på det kraftigste vil anbefale.

Ønsker du ikke at følge dette program med olie og evt. kollagen fra Eqology, anbefaler vi, at du vælger en anden fiskeolie, for at gå ordentligt ind i dit ønske om at optimere din sundhed - hvilket kræver 6 måneder for fuld effekt.

Køb olien - se nederst på siden

Læs meget mere og få spændende viden om vigtigheden af en sund cellemembran.

Har jeg brug for omega-3?

Blodprøvetest før og midt i forløbet

De fleste af os ligger lavt på omega-3 olie, og mange har derfor et stort behov for at kigge nærmere på fedtsyrebalancen.

Om den olie du tager giver nok eller om du er i underskud af omega-3 fedtsyren har firmaet Eqology besluttet sig for at hjælpe dig med at finde ud af, hvis du køber deres olie.

Eqology samarbejder med et uvildigt laboratorium, som tester dit blod for omega-3 fedtindhold. Testen analyseres helt anonymt og laboratoriet kan på ingen måde se resultat af tidligere blodprøver, da du ingen persondata sender ind.


 • Før du starter på omega-3 olien tager du blodprøvetest – prøven sendes 100% anonymt til et uafhængig laboratorium i Norge.
 • Så starter du på olien, mens du afventer testresultatet. Den første måned tages dobbelt dosis af olien: 2 x 10 ml for boosteffekt.
 • 5 måneder inde i forløbet laver du en ny blodprøve og sender ind (denne test fik du ved 1. produktlevering eller får den automatisk tilsendt med 5. produktlevering).


Abonnementet er bindende i dit sundhedsforløb på de 6 måneder, men hvis din blodprøve viser, at du slet ikke har behov for omega-3, kan dit abonnement på olien naturligvis opsiges efter første levering.

Få taget blodprøven på klinikken

Vi kan hjælpe dig med en gratis blodprøvetest, når du bestiller olien på klinikken eller du kan få den tilsendt for 30,- kr.  eller købe testen på Eqologys hjemmeside. 


Kollagen til huden

- Det vigtige tilskud hvis huden skal holdes ung og knogler og brusk skal styrkes.


Kollagen er et proteinstof og en af hudens byggesten. Ikke kun eftertragtet, fordi  stoffet forskønner vores hudoverflade men også livsnødvendigt, da huden er kroppens største organ. Derudover bidrager kollagen til genopbygning af brusk og knogler i kroppen.

Kollagen skaber fylde og spændstighed i vævet og sammen med elastin binder det væsken til huden. Det giver den mere fyldig hudstruktur, som vi alle ønsker at bevare, og den styrker derudover huden mod inflammation. 

Marine Collagen Premium+ er et førsteklasses kosttilskud med hydrolyseret kollagen i en specialudviklet produktsammensætning baseret på sporbart og bæredygtigt fangede vildtlevende fisk i Ishavet. Tilsat mild citronsmag.

Marine Collagen Premium+ indeholder en specialblanding af ingredienser til at styrke kroppens produktion af kollagen i brusk og knogler, det reducerer synligheden af fine linjer og rynker og det styrker hudens evne til at holde sammen og fremstå stærk. Desuden bidrager det til at mindske træthed og udmattelse samt til at opretholde et normalt fedtstofskifte.

 • Kan øge hudens elasticitet, gøre neglene stærkere og øge hårvækst.
 • Vigtig til genopbygning af knogler og brusk
 • Det optages 1,5 gange mere effektivt i kroppen end andre typer af kollagen.
 • Har et højere indhold af C-vitamin til at optimere kroppens produktion af kollagen.
 • MSC-certificeret og fremstillet i Norge fra skind af torsk.
 • Nemt opløseligt i både varme og kolde drikke samt smoothies.
 • 100% naturligt.

Køb her 

Shake - i stedet for et måltid

Pure Vegan Health - kosttilskud med ris- og ærteprotein

Pure Vegan Shake er det ultimative sunde kosttilskud, som indeholder 100% planteprotein. En ret unik formel, som indeholder ærteproteinisolat blandet med risprotein, quinoamel og Baobab-pulver.

Denne blanding er perfekt suppleret med naturlig vaniljesmag. Hver pose indeholder 500 g som giver 12 sunde måltider (hver portion indeholder 40 g).

Hvorfor er det godt:

 • Helt naturligt: skabt med henblik på veganere og vegetarer.
 • Hver portion indeholder mere end 51% protein.
 • Uden tilsat sukker: sødet med steviaplanten.
 • Kun 128 kcal pr. portion vil hjælpe dig med at opnå ethvert træningsmål.
 • Proteinet bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse.

Pure Vegan Shake er fremstillet udelukkende af plantekilder. Både ærte- og risproteiner er velkendte for deres store fordele, indeholdende alle de essentielle aminosyrer, som vores krop behøver. Quinoa er også rig på protein, calcium og jern. Disse frø har en høj vandabsorptionskapacitet. Baobab-ekstrakt er en ægte superfood og en kilde til kalium, magnesium, kostfiber og for det meste vitamin C.

Denne blanding er en perfekt kombination til dem, der forsøger at forbedre vægten, opbygge kropsskulptur eller som vil tabe et par kilo.

Whats not to like?


Køb her


Bestilling af kollagen og olie

Du skal blot vælge

 • hvilken smag du ønsker i Pure Arctic Oil og
 • om du ønsker selv at tage blodprøven / have den tilsendt/ taget af os
 • Du kan også selv bestille den på siden / undlade den.

Skal vi tage blodprøven for dig/ sende en til dig, kræver det at du allerede har bestilt varerne under EQ ID nr. 4850383 

Bestil varerne :

HVIS DU SELV ØNSKER AT TAGE BLODPRØVE TEST:

Dette 6 mnd. abonnement indeholder 2 Omega-3 Test (leveret ved din 1. og automatisk igen ved din. 5. abonnementsmåned) 

Sampak med Marine Kollagen og Pure Actic oli m/ D3 vitamin:

Omega olien med citronsmag og Kollagen Køb her

Omega olien med appelsinsmag og Kollagen Køb her

Husk benyt EQ ID 4850383 når du opretter dig som ny kunde

__________________________


HVIS DU ØNSKER VI TAGER BLODPRØVE TEST / ELLER HAVE DEN TILSENDT GRATIS ( OPLYS BESTILLINGSNUMMER):

Dette 6 mnd. abonnement indeholder 1 Omega-3 Test (leveret automatisk ved din. 5. abonnementsmåned - 1. test tager vi på klinikken eller du får den tilsendt  

Sampak med Marine Kollagen og Pure Actic oli m/ D3 vitamin:

Omega 3 olien med appelsinsmag  og Kollagen Køb her

Omega 3 olien med citronsmag  og Kollagen  Køb her

Husk benyt EQ ID 4850383 når du opretter dig som ny kunde                                                        _______________________


HVIS DU KUN ØNSKER EN AF DELENE:

Pure Actic oli m/ D3 vitamin

Omega 3 olien med citronsmag og blodprøvetest Køb her

Omega 3 olien med appelsinsmag og blodprøvetest Køb her

Kollagen

Kollagen pulver med måleske køb her 

Shake

Shake måltidserstatning - vælg 1-3 eller 6 mdr. abbonement køb her

Husk benyt EQ ID 4850383 når du opretter

Design selv

Cras tellus ipsum, euismod et rutrum nec, mollis et lectus. Donec quis turpis nisl. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vivamus gravida nibh sem, ac auctor massa feugiat eget. Vestibulum mollis ipsum a elit imperdiet congue. Donec rutrum purus quis condimentum ultricies. Aliquam erat volutpat. Nulla vitae justo dignissim, luctus odio quis, tempus ligula. Suspendisse potenti. Nunc porta lorem sed nulla gravida, consectetur volutpat enim commodo. Maecenas non diam et risus consectetur efficitur id posuere mi. Nullam fringilla lacus volutpat sem condimentum, eu commodo ex placerat. Nullam vitae mauris venenatis, venenatis leo non, molestie lectus.

Quisque posuere, dolor sed tempor lacinia, felis odio dictum magna, ut sollicitudin risus leo in diam. Cras hendrerit rutrum metus, a porta nisi lacinia nec. Morbi dapibus vulputate dolor et sagittis. Donec interdum euismod nisl, sit amet lacinia massa hendrerit vel.

Nulla faucibus dui ex, quis porttitor mi dictum ut. Cras malesuada nec elit non sagittis. Suspendisse quis iaculis mauris. Aliquam feugiat at velit sit amet ornare. Pellentesque aliquam cursus ipsum. Donec malesuada eget odio eget euismod. Nunc tincidunt ex pretium elit finibus, sed bibendum libero dictum. Duis dapibus nulla id mauris auctor, aliquet consectetur enim placerat. Nulla sed urna at tortor pretium maximus. Duis tempus sagittis dui, ut tempor erat lobortis id. Donec suscipit, ipsum nec congue convallis, leo mauris ultricies erat, eu finibus est diam mattis metus. Suspendisse vulputate diam vel laoreet lobortis. Mauris aliquam augue id blandit malesuada. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Fusce vestibulum enim lacus, vitae convallis augue porta a. Pellentesque ut maximus magna. Morbi bibendum, nunc non fermentum aliquam, tellus justo venenatis velit, sed commodo magna est a libero. Nam imperdiet ligula eget rhoncus mattis. Donec quis quam at urna pellentesque lacinia condimentum eget mi. Nulla imperdiet enim malesuada aliquet viverra. Ut consequat velit mi, eu varius lacus rutrum a. Duis in lorem metus. Nulla sed magna vitae nisl molestie ullamcorper. Cras porttitor purus a malesuada scelerisque.

Design selv

Cras tellus ipsum, euismod et rutrum nec, mollis et lectus. Donec quis turpis nisl. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vivamus gravida nibh sem, ac auctor massa feugiat eget. Vestibulum mollis ipsum a elit imperdiet congue. Donec rutrum purus quis condimentum ultricies. Aliquam erat volutpat. Nulla vitae justo dignissim, luctus odio quis, tempus ligula. Suspendisse potenti. Nunc porta lorem sed nulla gravida, consectetur volutpat enim commodo. Maecenas non diam et risus consectetur efficitur id posuere mi. Nullam fringilla lacus volutpat sem condimentum, eu commodo ex placerat. Nullam vitae mauris venenatis, venenatis leo non, molestie lectus.

Quisque posuere, dolor sed tempor lacinia, felis odio dictum magna, ut sollicitudin risus leo in diam. Cras hendrerit rutrum metus, a porta nisi lacinia nec. Morbi dapibus vulputate dolor et sagittis. Donec interdum euismod nisl, sit amet lacinia massa hendrerit vel.

Nulla faucibus dui ex, quis porttitor mi dictum ut. Cras malesuada nec elit non sagittis. Suspendisse quis iaculis mauris. Aliquam feugiat at velit sit amet ornare. Pellentesque aliquam cursus ipsum. Donec malesuada eget odio eget euismod. Nunc tincidunt ex pretium elit finibus, sed bibendum libero dictum. Duis dapibus nulla id mauris auctor, aliquet consectetur enim placerat. Nulla sed urna at tortor pretium maximus. Duis tempus sagittis dui, ut tempor erat lobortis id. Donec suscipit, ipsum nec congue convallis, leo mauris ultricies erat, eu finibus est diam mattis metus. Suspendisse vulputate diam vel laoreet lobortis. Mauris aliquam augue id blandit malesuada. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Fusce vestibulum enim lacus, vitae convallis augue porta a. Pellentesque ut maximus magna. Morbi bibendum, nunc non fermentum aliquam, tellus justo venenatis velit, sed commodo magna est a libero. Nam imperdiet ligula eget rhoncus mattis. Donec quis quam at urna pellentesque lacinia condimentum eget mi. Nulla imperdiet enim malesuada aliquet viverra. Ut consequat velit mi, eu varius lacus rutrum a. Duis in lorem metus. Nulla sed magna vitae nisl molestie ullamcorper. Cras porttitor purus a malesuada scelerisque.

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2022 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao