B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Indkøbskurv - 0,00 DKK

Juvederm  FILLER & BOTOX

I samarbejde med sygeplejerske Trine Mau fra Aros Privat Hospital

filler dame 50

Dit bedste udseende – i alle aldre

Vores hud ældes med os, uanset om vi vil det eller ej. Omkring 25-årsalderen begynder de første alderstegn at blive synlige i ansigtet, ofte i form af fine linjer. Selv om du passer godt på din hud, vil vejr og vind, gener, sygdom og livsstil sætte sine spor.

At få en fillerbehandling handler ikke om, at man ikke vil være sin alder bekendt – det handler om at få fjernet et uønsket ansigtsudtryk, som hver eneste dag forstyrrer spejlbilledet.

Med Juvederm kan du reducere alderstegn og fremhæve det bedste i dit udseende – også efter 25. Den udglatter, øger volumen og forstærker konturer.

Behandlingen, som udføres af sygeplejerske Trine Mou fra Aros Privathospital, vil altid tage udgangspunkt i dine ønsker med det mål at fremhæve det bedste af dine træk og dit udseende.

Vi kan ikke stoppe hudens ældning, men Juvederm kan hjælpe dig med at få et friskere og oplagt udseende her og nu.

I samarbejde med AROS Privathospital:

Behandlingen udføres her på klinikken af sygeplejerske Trine Mau, registreret som medhjælper under Ole Momsen, AROS Privathospital, Aarhus.

Konsultation & priser :

Priser vil du kunne få oplyst under din konsultation – denne er altid GRATIS.

Her vil Trine kunne vurdere, om du er egnet til behandling, og om hun kan indfri dine ønsker.

Konsultationen skal foretages 48 timer inden selve behandlingen iflg. regler fra Sundhedsstyrelsen.

Millioner tilfredse brugere

Fillers er en af de mest populære æstetiske behandlinger, og millioner brugere i hele verden anvender Juvederm til at modvirke alderstegn og forbedre deres udseende.

En injektionsbehandling med Juvederm er et ikke-invasivt indgreb. Helingstiden er kort, og du kan fortsætte med at arbejde og leve som normalt efter behandlingen. En anden fordel ved Juvederm er, at resultatet har vist sig at holde op til et år, i visse tilfælde 18 måneder, afhængigt af, hvilket produkt der er anvendt, og hvilket område, der er behandlet.

Juvederm fremstilles af det globale lægemiddelselskab Allergan, der har banet vejen for udviklingen af medicinsk æstetiske behandlinger i tre årtier.

Juvederm er en verdensledende filler, der er fremstillet med en innovativ og avanceret teknik (VYCROSS), som giver et naturligt resultat, der holder længe. Produktet er FDA-godkendt, hvilket betyder, at du kan stole på Juvederm.

Sådan ældes huden

Ung hud får fugt fra naturlig hyaluronsyre, der bevarer hudens fugtbalance og gør, at den ser frisk og ungdommelig ud. Når vi ældes, falder mængden af hyaluronsyre i huden, og det fører til øget tørhed og mindre volumen. Rynker og furer begynder at vise sig. Men andre faktorer, både indre og ydre, har også betydning for ældningen.

Sådan virker Juvederm

Juvederm er en gel med hyaluronsyre, der injiceres under huden med en tynd nål. Gelen udfylder linjer og rynker, forstærker konturer eller giver en diskret ekstra volumen. Hyaluronsyreen i gelen hjælper med at bevare og genoprette hudens fugtighed. Gelen indeholder også det lokalbedøvende middel lidokain, der gør behandlingen mere behagelig. Hvor længe resultatet holder, afhænger i stor grad af, hvilket dele af ansigtet der injiceres, samt hvilket produkt der anvendes, men normalt holder resultatet i op til et år. En Juvederm-behandling udførwa altid af læge eller sygeplejerske.

Mange fugtcremer indeholder hyaluronsyre, men for at genoprette hudens niveauer i dybden kræves en injektionsbehandling med fillers som Juvederm.

Juvederm behandler alle dele af ansigtet

Juvederm kan anvendes på tre forskellige måder til at skabe eller genskabe et fyldigere, glattere og mere ungdommeligt udseende.

  1. Reducerer eller udglatter linjer, rynker og furer

Juvederm reducerer eller udglatter linjer, rynker og furer og giver et friskere, mere oplagt og udhvilet udseende.

  1. Forstærker læberne eller ansigtets konturer

Du kan give dine læbere flottere konturer eller forstærke andre dele af ansigtet. Uanset din alder kan du skabe bedre proportioner, forbedre din profil eller fjerne asymmetri.

  1. Tilføjer mistet volumen i for eksempel kinder og hage

Et ungdommeligt ansigt har runde konturer, høje kindben og en tydelig kæbelinje. Kurven fra kinder til næsetip er blød, uden indsynkninger. Ældning får ansigtets bløde væv til at miste volumen.Desuden bliver huden mindre elastisk og påvirkes mere af tyngdekraften. Huden kommer til at hænge mere, og ansigtstrækkene trækkes nedad.

Behandling omkring øjnene

Huden omkring øjnene er meget tynde, og det er der, manglen på hyaluronsyre ses først. Huden bliver mere tør og mister sin elasticitet, og vi får linjer og rynker. Området i den øverste del af ansigtet ser også ældre ud, fordi vi mister fedt i panden, tindinger og øjenhuler.

Glabellafure/panderynker

De mest almindelige rynker i panden er linjer og furer mellem øjenbrynene (bekymringsrynken) samt de vandrette rynker i panden. Rynkerne/linjerne kan behandles på forskellige måder, hvor et alternativ er fillers.

Mørke rande under øjnene

Behandlingen med Juvederm udfylder huden under øjnene og giver et mere oplagt udseende.

Behandling af den mellemste del af ansigtet

Et ungdommeligt ansigt har runde konturer og høje kindben med bløde kurver fra kinder til næsetip. Med tiden får den faldende mængde af hyaluronsyre ansigtets bløde væv til at miste volumen.

Derudover bliver huden mindre elastisk og påvirkes derfor mere af tyngdekræften. Huden kommer til at hænge mere, og ansigtstrækkene trækkes nedad, hvilket får os til at se ældre og mere trætte ud.

Med Juvederm får dine kinder et løft og en elasticitet, som genskaber en mere ungdommelig fremtoning. Hvis du bekymrer dig om dine nasolabiale linjer, kan din behandlende læge eller sygeplejerske skræddersy behandlingen, så du både tilfører volumen og udjævner denne linje.

Nasolabial linje

Linjen mellen næsetippen og mundvigen kandes nasolabiallinjen. Den opstår på grund af forskellige faktorer, men mest almindeligt er volumentab eller mistet elasticitet i eksempelvis kinder. Behandling sker afhængig af årsagen til linjen.

Behandling af den nederste del af ansigtet

Med alderen mister læberne volumen, bliver tyndere og får en mindre tydelig kontur. Læbelinjen brydes af fine vertikale linjer, der opstår på grund af genetiske og hormonelle faktorer samt ved gentaget muskelaktivitet i området.

Hagen bliver mindre fast, og mundvigene begynder at pege nedad. Juvederm kan give dig en diskret forstærkning af læberne og ansigtets kontur og hjælpe mundvigene med at pege rigtigt igen.

Fyldigere læber

Gør dine tynde læber mere fyldige, samtidig med at den naturlige følelse og form bevares.

Rynker omkring munden

Læbelinjen brydes med fine vertikale linjer, der kan udglattes med Juvederm.

Læbekontur

Med Juvederm kan du få tydeligere konturer, tydeligere amorbue eller korrektion af dine læber for at skabe en bedre harmoni. Det kan også handle om ar forstærke en fin form af læberne.

Sure mundvige/marionetlinjer

Udglat dystert hængende mundvige eller marionetlinjer og giv dit ansigt et gladere og mere positivt udtryk.

Elsket af millioner

Juvederm er fremstillet med høj sikkerhed og den seneste teknik(VYCROSS). Denne teknik gør det muligt for os at skabe et naturligt resultat, der holder længe.

Juvederm er en verdensledende filler, der har mere end 26 millioner behandlinger udført verden over. Produkterne i Juvederm-serien har alle et specifikt formål, uanset om det handler om at udglatte rynker, genoprette volumen eller forbedre ansigtskonturerne.

Vores filosofi er enkel. Vi vil tilbyde dig afprøvede behandlinger af høj kvalitet, som lever op til dine forventninger, og som du kan stole på.

Hvis du ønsker flere informationer om Juvederm, kan du også besøge deres hjemmeside www.juvederm.dk
Booking & yderligere info:

Vi henviser for yderligere information til Unique Ellipse hjemmeside www.uniqueellipse.dk

Booking foretages på www.mariannebisgaard.dk eller på 7584 0011, og behandling udføres her på klinikken.

Vi henviser for yderligere oplysninger til: http://www.juvederm.co.uk/

[/bscolumns]

Mobile version: Enabled