B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

Epilering med Du Lac metoden

Du-Lac-Epilering
Uønsket hårvækst generer mange mennesker – mænd som kvinder. Årsagerne kan være mange, alt fra arvelige faktorer, kost, medicin, graviditet eller hormonelle ubalancer.

Epilering er den eneste effektive måde at reducere vækst af lyse hår, som ikke kan tages med laser. Vi anbefaler at kombinere behandlingen med Release peeling.

Hvad kan behandles?
Vi behandler kun små områder med enkelte hår – f.eks på hage, overlæbe hår omkring brystvorte eller fra navle og ned. Har du store områder, er IPL at anbefale. Du finder link til IPL-behandling i menufeltet til venstre.

Hvordan foregår Du Lac epilering?
Behandlingen foregår ved, at en meget fin nål bliver ført ind i hårsækken. Når nålen er ved hårroden, udsendes en svag strøm, som destruerer hårroden og skubber de fine kapillærer længere ned i huden. Via denne metode får håret ikke længere næring og vil ikke blive gendannet.

Marianne EpiInden behandlingen
3-4 uger inden behandlingen skal du stoppe med at vokse eller fjerne hårene med pincet. Du må gerne skrabe dem. De skal dog være min. 3 mm ved behandlingens start.

Efter behandlingen
Huden skal plejes 5 gange om dagen med Hair Reduce og Rose Defence. Undgå klorvand og sol i de første 24 timer samt brug af syre i hudpleje samme dag som du er blevet behandlet.

Hvor ofte?
Håret vokser i 3 forskellige faser, og det er derfor individuelt, hvor ofte du skal komme. I starten skal du have behandling 1 gang i ugen. Dine hår vil blive finere og lysere, for hver gang du bliver epileret, og til sidst er de helt væk.

Er behandlingsresultatet permanent?

De flest bliver helt hårfri, men nogle oplever, at de efter en årrække skal have nogle få vedligeholdelsesbehandlinger til nyopståede hår. Denne proces er umulig at stoppe. Vi er biologiske mennesker og reagerer derfor også meget forskelligt

Du kan have kraftig påvirkning fra dine gener, lide af PCO eller få medicin, som øger din hårvækst og gør det sværere at opnå et helt hårfrit resultat. Disse hår kan vi først behandle, når de er dannet og kommer ud.

Epilering er den eneste effektive måde at reducere vækst af lyse hår, som ikke kan tages med laser. Vi anbefaler, at I kombinerer behandlingen med Release peeling.

Har du dunhår og stride hår på f.eks overlæben, vil en kombination af Du Lac epilering og Release Peel ligeledes være at anbefale.

Du skal påregne at skulle anvende specialcremer til hjemmebrug.

Epilering – 10 minutter 250,00 kr.
Epilering – 20 minutter 495,00 kr.
Epilering – 30 minutter 625,00 kr.
Kombinationsbehandling: Du Lac epilering 20 minutter + Release overlæbe 498,00 kr.
Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig