B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Indkøbskurv - 0,00 DKK

Dig over de 40

I takt med, at østrogenniveauet falder i menopausen – som indtræder fra omkring 40 års-alderen og opefter – ændrer din hudstruktur sig også. Du kan gøre meget for at imødegå ændringerne/forbedre huden, men det er vigtigt at få et overblik over, hvilke symptomer din menopause har givet dig. Uden dette overblik kan vi ikke vejlede dig ordentligt. Kom til en hudanalyse, og lad os sammen sammensætte et program.

Det lave østrogenniveau ændrer på hudens fysiologi. Derfor skal du passe ekstra godt på din hud nu – på overfladen og nede, hvor hudcellerne ældes. Fedt- og væskedepoterne er dalende, og det resulterer i mindre støttende fedt under huden. I denne alder er en creme ikke bare en creme – det er på tide at bevæge sig væk fra kosmetisk hudpleje og over i medicinsk højteknologisk pleje som Mesoestetic, Exuviance m.v.

Og så skal vi have sparket dine bindevævsceller i gang igen, via Beauty Angel lys behandlingen efter en ansigtsbehandling.

digover40

Udsætter du din hud for UV-bestråling uden daglig beskyttelse, nedsætter du dannelsen og genopbygningen af de fibre, som holder huden sammen.

Oveni kan der opstå farveforskelle som pigmentfejl, karsprængninger og leverpletter, der gør hudbilledet ældre, end det er. Vi kan vejlede dig med specifikke kostråd, hvor vi anbefaler madvarer, der bl.a. indeholder mange antioxidanter. Desuden kan vi skræddersy en hudpleje, så du får de rette ingredienser, som skal være i din creme for at bibeholde din hudstruktur eller for at opnå de ønskede ændringer.

Start med det vigtigste af alt – ansigtsbehandling. Helst en i hvert kvartal – ikke en almindelig ansigtsbehandling, men en klinisk ansigtsbehandling.

HVAD SKAL JEG VÆLGE ….?

En grå, uplejet hud med mange døde hudceller, måske medicinpåvirket hud og måske tør: Book tid til Mesoeclat behandlingen – den giver din hud en ny start! Læs mere her

En slap hud, som trænger til et løft, eller trænger til at få sat uret lidt i stå: Book tid til TMT indslusning anti-age, pigment, slap hud. Læs mere her

Pigmentpletter eller leverpletter: Book tid til Cosmalan. Læs mere her

Tør hud, lidt glemt hud, som trænger til et boost: Book tid til Boost up luksusampul kur. Læs mere her

Hud, som trænger til det hele. Book tid til Ansigtsbehandling DEEP

Alle behandlingerne tager rundt regnet en time – booker du tid til den forkerte, ændrer vi bare behandlingen, hvis vi finder en anden og bedre egnet behandling til dig.

Vi glæder os til at se dig!

TIPS

Østrogenniveauet er faldende og hudcellerne, mister gradvis deres evne til at udføre deres funktioner korrekt. Den naturlige foryngelsesproces i cellen mindskes, og det er derfor vigtigt at bevare dit bindevæv smidigt.

Dette gøres via en home Dermaroller og ordentlig hjemmepleje med biomedicinske produkter, som er de absolut bedste på markedet og dem, som giver effekt. Retinol, hyaluronesyre, stamceller, DNA og/ eller peptider er et must.

Få det ensartede hudbillede tilbage via en Cosmelan-behandling, som effektivt fjerner pigmentpletter og kom ellers jævnligt til Lift off og Mesotherapy.

Kostråd

Sol, stress, rygning og forurening giver huden en masse frie radikaler. Disse skal nedbrydes via antioxidanter, som vi finder  i A-, E- og C-vitaminholdig kost.

Det vil i praksis sige orange og grønne grøntsager – gulerødder, abrikoser, peberfrugter, sød kartoffel, kål, asparges, karse m.v samt i citrusfrugter, bær, kød og æg.

Fedtstof er også vigtigt, da A- og E- vitamin er fedtopløselige vitaminer – det rette fedtstof finder du bl.a. i mandler, avokado, olier, hørfrø m.v.

Mobile version: Enabled