B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

logo dame fra jubilæumsavisfolderVelkommen til overgangsalderen

I takt med, at østrogenniveauet falder i menopausen – som typisk indtræder fra medio 40-årsalderen og opefter – ændrer din hudstruktur sig også.

Og det er ok i det store hele – syntes mange – inkl. mig selv.

Vi er her heldigvis – og det er en del af livet at ældes. MEN hvor mange af os har ikke stået foran spejlet og trukket ud i en linje, sat en klemme i nakken eller løftet øjenbrynene, når der skal lægges makeup.

Det handler ikke om ikke at ville være sig selv bekendt med de ændringer i udseendet, vi nu engang har fået  – det handler om, at du stadig i en alder af 50 – 60 eller 70  vil fremstå som en velplejede kvinde – som sørger for at se godt ud i den alder, du nu engang har.

At få løftet de nedadgående mundvige – udlignet bekymringsrynken – få huden til at danne collagen igen, som øger spændstigheden, eller at få løftet den slappe hud. Det er da en forkælelse og selvtilfredsstillelse,  vi fortjener.

Fordi vi igen, glade og tilfredse, vil kunne nyde vores spejlbillede i kombination med tidens spor.

Stadig en smuk udgave af os selv – bare med erfaring, livsmod og patina.

Du kan gøre meget for at imødegå ændringerne/forbedre huden, men det er vigtigt at vælge rigtigt.

 

Kom til en hudanalyse og lad os sammen sammensætte et program. Vi kigger meget på dine gener, livsstil og hudens kondition.

Hvad sker der i min alder?

Det lave østrogenniveau ændrer på hudens fysiologi. Derfor skal du passe ekstra godt på din hud nu – på overfladen og nede, hvor hudcellerne ældes. Fedt- og væskedepoterne er dalende, og det resulterer i mindre støttende fedt under huden.

 

Opgrader din ansigtsbehandling og hudpleje

I din alder er det på tide at få andet end alm. ansigtsbehandlinger, men i stedet de behandlinger, som skubber til hudens egen evne til at genopbygge.

Ganske enkelt – vi skal have sparket dine bindevævsceller i gang igen – for jo flere, du har af dem, desto smukkere fremstår din hud – længere er den ikke.

Dertil er der flere muligheder, som du kan opgradere dine alm. ansigtsbehandlinger med.

Din hudpleje skal efter vores mening ikke længere være kosmetisk, men derimod medicinsk udviklet. Dermed hæver du hudens genopbygningsevne til et højere niveau. Lad os vejlede dig i ingredienser, som passer til dit behov og din huds fremtid.

 

Behandlingerne til dig, som ønsker forbedringer:

Dermaroller
Photo Rejuvenating 
Lysbehandling
Mesoéclat

Filler

 

Behandlinger til dig, som ønsker store ændringer:

CO2 Laserbehandling

Fibro Blast/PlexR

 

 

 

 

HVAD SKAL JEG VÆLGE ….?

Kom til vores  ” Hvad kan I gøre for mig?”  konsultation. Denne kan du udføre online her

Vi glæder os til at se dig!

 

Kostråd

Sol, stress, rygning og forurening giver huden en masse frie radikaler. Disse skal nedbrydes via antioxidanter, som vi finder  i A-, E- og C-vitaminholdig kost.

Det vil i praksis sige orange og grønne grøntsager – gulerødder, abrikoser, peberfrugter, sød kartoffel, kål, asparges, karse m.v samt i citrusfrugter, bær, kød og æg.

Fedtstof er også vigtigt, da A- og E- vitamin er fedtopløselige vitaminer. Det rette fedtstof finder du bl.a. i mandler, avokado, olier, hørfrø m.v.

Se mere i rubrikken Anti-age på forsiden.

Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig