B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

Det siger kunderne:

Et brev fra en kunde – dejligt at modtage, og det er med til at give os et boost. Har du også lyst til at dele dine resultater med andre? Mail til info@mbisgaard.dk. Så sætter vi din e-mail uredigeret ind, og du må gerne være anonym.

Lene Højgård Pedersen – Marts 2017

Jeg var voldsomt angrebet i mit ansigt med rødme og irritation. Havde gennem længere tid prøvet diverse hormoncremer, men intet virkede. Søgte på nettet, og her dukkede Marianne og hendes flotte resultater op. Jeg fik en hastertid, og 5 dage senere var jeg til min første behandling hos Marianne. Bor 1,5 times kørsel derfra, men kører gladeligt turen.

Er supertilfreds og har fået en god behandling. Man kan mærke, at Marianne har styr på det og gerne vil hjælpe én. Positivt resultat og fremgang fra første behandling. Kan varmt anbefale Marianne et besøg.

Hanne Øster – Viborg 2016

Jeg har prøvet rigtig meget forskelligt. En kombination af kurbehandling og hjemmepleje hos Marianne kostændringer og homøopati gjorde, at jeg undgik steoridcremer og tetracyklinpiller fra lægen.

Det er jeg taknemmelig for og har derfor tilladt Marianne at bruge mine billeder.

 

Solvej Emilie Chourac København – April 2016

Jeg har i årevis døjet med udslæt om munden hver vinter, men mens jeg var højgravid, blussede hele mit ansigt op, og lægen udskrev cortison, som gjorde det hele meget værre.

Efter at have prøvet diverse dyre cremer og økologisk hjemmebehandling blev jeg anbefalet at kontakte Marianne Bisgaard. Jeg fik en “nødtid” allerede to dage efter, jeg havde ringet. Efter 1 behandling og produkter, som jeg skulle bruge hjemme, var der en betydelig forskel!

Efter 3. behandling skinnende mit ansigt, og alt udslæt var nu væk.

Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden Mariannes hjælp.

Tøv ikke med at bestille en tid hos Marianne. Hun er superdygtig, professionel og omsorgsfuld – hun fik ikke blot min selvtillid op igen, men også mit selvværd.

– af hjertet tak!

Kærlig hilsen
Solveig Emilie Chourak

 

Pernille Dalsgaard – Vejle – December 2015

En typisk perioral dermatitis på en ung pige – stabil og kommer nu til vedligehold

– Tak for hjælpen – det er en fornøjelse at komme hos jer! Min “historie” lyder sådan her:

Jeg havde efter endt graviditet problemer med min hud og søgte derfor hjælp hos Marianne, der hurtigt konkluderede, at der var tale om perioral dermatitis.

Jeg startede i et kurforløb, og allerede efter 2. behandling kunne jeg se flotte resultater. Jeg er meget tilfreds med forløbet og skylder Marianne og hendes fantastiske personale en kæmpe tak.

Marianne W. – Juni 2015

Igennem mange år har jeg været hård ved min hud med sol og sminke. Pludselig fik jeg et udslæt under næsen. Det så rødt og træls ud, og min læge gav mig diagnosen perioral dermatitis.

Jeg gik på nettet og læste en del om den lidelse. Det så ud, som om jeg måtte leve med den, og jeg forsøgte både lægeordineret tetracyklin og piller. Uden resultat.

Jeg søgte herefter andre muligheder på nettet og fandt Marianne Bisgaards hjemmeside, hvor jeg kunne se, at ligestillede har fået hjælp. Jeg søgte derfor råd i Mariannes klinik, men var skeptisk og bange for at slippe mine lægeordinerede ting.

Jeg valgte dog at stole på Mariannes erfaring og gennemgik 6 behandlinger. Efter 2 behandlinger kunne jeg allerede se en positiv ændring i mit udslæt. Efter sidste behandling var det fuldstændig væk, og hele min hud er nu pænere, end den har været længe.

 


Camilla Bang

Jeg har altid haft en flot hud uden urenheder eller irritationer, men siden november fik jeg et lille udslætlignende område under næsen. Det kunne jeg holde nede med hormoncreme fra lægen. Men siden april blev det værre, og i juni gik det helt galt. Jeg var helt rødspættet rundt om munden, under næsen og på hagen. Min læge foreslog igen hormoncreme og sagde, det var acne.

Jeg tog til Marianne, som konkluderede, at det lignede perioral dermatitis, og at et kurforløb, var det optimale for mig. Allerede efter to behandlinger kunne jeg se effekt. Selvom jeg til dagligt bor i København, har jeg med glæde taget turen til Marianne Bisgaard til behandlingerne, for de virkede jo! Jeg har i dag afsluttet kurforløbet og har fået min flotte hud tilbage.

Læs mere om Dermaroller her

stroke

Hudtilstand: Perioral dermatitis

Hos hudlægen fik jeg diagnosticeret perioral dermatitis, og jeg fik en recept på en langvarig antibiotikakur. Hudlægen fortalte, at man har erfaring med, at antibiotika kan hjælpe, selvom perioral dermatitis ikke skyldes bakterier, men at der er bivirkninger.

Af en dyrlægekollega og en fysioterapeutveninde fik jeg anbefalet at prøve Marianne Bisgaards behandling mod perioral dermatitis, inden jeg begyndte på antibiotikakuren. Før jeg fik perioral dermatitis havde jeg kun få urenheder i forbindelse med ægløsning og menstruation.

Allerede efter første behandling hos Marianne og 2 uger med hjemmebehandling kunne jeg se en forskel, og det er efterfølgende gået stærkt. Min hud er ved at komme i balance, og jeg behøver ikke antibiotikakuren. Jeg vil anbefale alle at give Marianne Bisgaards behandling mod perioral dermatitis en chance.

Lotte N. Holbæk, Vejle d. 1-3-2015

stroke

Hudtilstand: Rynker/ groft hageparti

Jeg følte, før jeg startede, at jeg havde en todelt hud, hvor hagen var grovporret og rynket, og resten rigtig fin i struktur. Dette kurforløb har fået løftet rynkerne og fået forfinet hele overfladen.

Rita Brok, 65 år – Vejle 31.03.14

stroke

Hudtilstand: Rynker/ grove porer
TMT-Mesoeclat

Jeg har i flere år fået behandling hos Marianne Bisgaard og været rigtig godt tilfreds med de behandlinger, jeg har fået.

Nu synes jeg, der skulle gøres noget mere (jeg er 69 år), og jeg havde ikke lyst til, at der skulle skæres i min hud, Marianne fortalte mig om Mesoeclat og TMT behandlingerne. Jeg har fået 2 behandlinger af hver, og jeg må sige, at der absolut er synlige resultater allerede, især omkring mundvigen, mindre rynket og huden mindre grov, og huden har fået helt nyt liv generelt.

Jeg vil helt sikkert gøre behandlingen færdig og efterfølgende følge op på behandlingerne.
Jeg kan varmt anbefale kuren.

Tove Jensen – februar 2014

stroke

Hudtilstand: Acne/rosacea

Jeg har haft rosacea i ca. 10 år og prøvet efterhånden alt, hvad der findes af cremer, gel, og hvad der nu findes af ” mirakelkure,” men intet har haft den store effekt. Først nu, hvor jeg er i gang med et behandlingsforløb hos Marianne Bisgaard, ser jeg et rigtigt godt resultat. Efter pt 4 behandlinger + egen kur hjemme med produkter fra Marianne er min rosacea stort set væk. Jeg er meget tilfreds med den behandling, jeg får, og med resultatet. Så jeg kan kun på det varmeste anbefale et besøg hos Marianne til jer, der er plaget af rosacea.

Lenette Tolderup Jepsen, Vejle – jan 2014

Se billede af Lenette her

stroke

Hudtilstand: Pigmentfejl
Cosmelan-behandling

Det var Marianne, som gjorde mig opmærksom på, at en plet ved mit øje var ved at blive for synlig. Nu, hvor jeg ser mit efterbillede, er jeg glad for, at hun hev fat i mig 😉
En nem og hurtig Cosmelanbehandling

Anette – oktober 2013
Se billede af Anette her
Læs mere om Cosmelanbehandlingen her

stroke

Hudtilstand: Kontakteksem

“Jeg fik tid hos en hudlæge her i Vejle, men måtte vente i ½ år på en tid. Gik i mellemtiden til Marianne Bisgaard, og hun fik min pludseligt opståede eksem på hals og omkring mine øjne i balance efter få behandlinger. Eksemen er stadig væk. Jeg går til behandling hver 3. md. for at holde huden i balance” Kontakteksem

Bente Hansen, 56 år – Vejle 2012
Se billede af Bente her

stroke

Hudtype: Acne/rosacea

“Jeg havde en meget meget rød, uren og irriteret hud, som jeg konstant prøvede at skjule. Jeg havde resultat allerede efter 1. behandling. Kan kun anbefale andre at tage til Marianne”

Astrid Skov, Hammel, 66 år – sept. 2013
Se billede af Astrid her

stroke

Acne-ar

“Da Jacob var 15 år, havde han haft tiltagende acne i tre år, og flere receptpligtige salver var prøvet uden særligt resultat. Derfor valgte vi at påbegynde ansigtsbehandlinger hos Marianne Bisgaard – en beslutning, som vi er rigtig glade for. Efterhånden blev acnen reduceret og er i dag helt væk. Ydermere er huden kommet i balance, og der ses ikke nye udbrud. De dybe arvæv, som acnen efterlod, har Marianne næsten fjernet med Dermaroller stamper behandlling. Det skal tilføjes, at Marianne er rigtig god til at tage imod og tale med de unge. Vi kan varmt anbefale Marianne Bisgaard til unge med lignende problemer. ” Mange hilsener – Christian og Helle B. Hansen, Vejle

Jacob H. – 16 år – Vejle d. 29.08-2013
Se billede før og efter behandlingen her

Læs mere om Dermaroller her

stroke

Hudtype: Acne/rosacea

Fik 7 specialansigtsbehandlinger i kurforløb og 2 IPL laserbehandlinger. ” Jeg fik ved lægen konstanteret rosacea for 2 år siden og har fået alle mulige salver og cremer, som ikke havde effekt overhovedet. Jeg havde meget store urenheder og var ked af det. Blev anbefalet Klinik Marianne Bisgaard af min veninde. Det prøvede jeg så, og min selvtillid er tilbage, hvilket er min største gevinst. Billederne er helt uden make-up, og jeg kan se, de ikke er redigeret i”

Claus Sommer, Vejle d. 10/6 – 2013

stroke

Jeg var for første gang til behandling hos Marianne Bisgaard lige inden jul, og jeg faldt pladask for stedet og produkterne fra Exuviance. Allerede efter to uger kunne jeg se en tydelig ændring i min hud. Mine porer er blevet mindre, og huden føles hele tiden frisk og velplejet. Og jeg får altid gode råd og god vejledning til forebyggende behandlinger og pleje 🙂

Venlig hilsen

Maj-Britt S, Vejle d. 22/2 2013

stroke

Hudtilstand: AKNE/ uren hud

Mine behandlinger hos Marianne kombineret med Dermaroller har virket over al forventning. Mit problem var store åbne porer og meget uren hud. Mine porer er nu meget mindre – næsten utydelige efter kun 6 uger, og jeg har stort set ingen urenheder. Som en ekstragevinst har jeg fået en flot, sund kulør. Før havde min hud et kedeligt, gråt skær. Men det fedeste er faktisk, at min mand har måtte indrømme, at han kan se, at det faktisk har virket. Så nu er jeg i hvert fald indstillet på, at min Dermaroller er fast rutine hos mig.

Line Blicher, Vejle – oktober 2012

stroke

Hvis du har nogen form for hudproblemer, synes jeg bestemt, du skal besøge Klinik Marianne Bisgaard.

Hos Marianne Bisgaard får du en meget professionel vejledning i form af rigtig gode ansigtsbehandlinger og hudprodukter, hvor kundens behov er i højsædet. Jeg har været fast kunde siden 2009, og grunden til dette er simpel!

Synlige resultater og store forbedringer af uren hud/akne.

Kristian Hansen, Århus d. 20.09.2012

stroke

Hudtilstand: ACNE vulgaris/ meget uren hud

Mange år med store hudproblemer var ved at tage modet fra mig. Jeg havde store, ømme urenheder , som alle efterlod ar, og min hud blev mere og mere rød.

Jeg prøvede flere forskellige produkter uden effekt og er i dag glad for at have fundet noget, der virker.
Gennem mine kollegaer havde jeg hørt om ansigtsbehandlingerne hos Marianne Bisgaard og besluttede mig for at prøve for sidste gang.

10 ansigtsbehandlinger skulle der til, og resultaterne kom langsomt, men sikkert. Det er nu 1 år siden, jeg stoppede behandlingerne. Resultatet er der stadigt, og jeg går til vedligeholdelsesbehandlinger hver 3. md.

Jeg kan kun anbefale andre at komme i gang så hurtig som muligt.

Nina L. Jensen, d. 09.10.2011

stroke

Hudtilstand: Rosacea

Efter flere år med irriterende rødmen i ansigtet og knopper i panden skulle der ske noget. Jeg rettede henvendelse til Marianne Bisgaard. Allerede efter 1. behandling følte jeg en bedring. Efter 3. behandling er rødmen aftaget, eksem/ knopper i panden næsten væk, og huden føles blødere.

John Mikkelsen, d. 19.10.2011

stroke

Hudtilstand: Eksem

“Da jeg startede hos Marianne Bisgaard for ca. 4 mdr. siden, havde jeg meget eksem i ansigtet. Dette er på 4 behandlinger næsten forsvundet.

Man får rigtig god vejledning i, hvordan man passer sin hud bedst.

Supergod klinik”

Lis Juul Hansen, 64 år – Vejle, april 2012

stroke

Hudtilstand: Atopisk eksem

Da jeg var barn, led jeg af børneeksem, og de sidste par år har jeg døjet med atopisk eksem. Jeg har tidligere forsøgt mig med forskellige hormoncremer, som har svækket min hud. Efter min behandling hos Marianne er begyndt, er min huds kemi forbedret. Jeg har ikke så meget rødmen længere og irriteres ikke så meget af kløen på ansigt og hals. Min behandling er ganske vist ikke forbi, men jeg har været ganske tilfreds med forløbet.

Emilie Damkjær, 17 år

stroke

Hudtilstand: ACNE/ uren hud

Jeg var mærket af uren hud, siden jeg var 14 år, og det påvirkede mig rigtig meget. Man bliver usikker på sig selv, når man har uren hud, og især når man er ung, er der i forvejen mange ting på spil.

Da jeg var 22 år, fik min jævnaldrende veninde pludseligt akneudbrud, som jeg også selv led meget af. Hun blev henvist til Klinik Marianne Bisgaard. Efter en månedstid ringede hun til mig og fortalte, at hendes behandlinger hos Marianne var et mirakel. I starten troede hun ikke på, at det ville hjælpe, og hun var sikker på, at det var penge ud af vinduet. Men det havde virkelig hjulpet helt fantastisk meget.

Jeg begyndte selv behandlinger hos Marianne og købte produkter med til hjemmebrug. Jeg mærkede straks en forskel i min hud, og mine urenheder forsvandt stille og roligt, samt de røde ar blev mindre.

Til alle jer, der har uren hud eller kender nogen, der har, vil jeg give mine varmeste anbefalinger til Marianne Bisgaard samt hendes søde og dygtige kollegaer. Marianne ser det enkelte individ, og dine behov er i ypperste fokus, så du føler dig med det samme tryg og velkommen. Man er ikke ét sekund i tvivl om, at Marianne ved, hvad man går igennem, og går 110 % ind i kampen for at forbedre din hud.

Til dét vil jeg sige: Det virker!

Line, 24 år – d. 14. nov. 2011

stroke

Hudtilstand: ACNE

“Jeg har, siden jeg var ung teenager, haft mange og store problemer med min hud. Jeg har døjet med acne, virkelig haft store udbrud og til tider set ganske forfærdelig ud! Der har nogle gange været nærmest store “bylder” i de tilstoppede porer, og jeg har intet kunne gøre! Så snart jeg fik bugt med et udbrud, kom der bare et nyt!!!

Jeg nærmer mig nu de 40 år, og jeg har efterhånden prøvet ALT! Uden særligt mærkbare resultater! Jeg har fået et utal af dybderensende behandlinger, været i medicinske behandlinger med Tetracyklin og Roccutan, fået mikrodermabrations samt prøvet alverdens cremer, masker, afrensninger osv. osv. Og jeg har brugt formuer på det!!!!

For 1½ år siden fik jeg et gavekort til ansigtsbehandling hos Marianne. Det skulle “bare” være endnu en dybderensning, men Marianne fik mig overbevist om, at jeg skulle prøve en frugtsyrebehandling med Exuvianceprodukter. MEN jeg var skeptisk! Hvor tit havde jeg ikke ladet mig overbevise, om at netop et produkt skulle kunne hjælpe mig!!?? Og er blevet skuffet – igen og igen!
Men Marianne insisterede. Jeg fik behandling og købte produkter til hjemmebrug! Jeg fulgte efter Mariannes anbefaling op med 5-6 behandlinger i klinikken med ca. 2 ugers mellemrum. Det var kun punktbehandlinger, jeg behøvede disse gange, for mit problem var fortrinsvis på hagepartiet! Dette gjorde jo også behandlingerne noget billigere!

Og jeg var virkelig imponeret! Sikke en forskel det har gjort for mig!

Jeg har fået SÅ fin hud:-) Og det bliver ved……! Jeg bruger stadig produkterne hjemme og er virkelig glad for dem. Det er dejlige produkter, som er drøje og nemme i brug. Og behandlingerne får jeg nu kun med mellemrum. Der kan sagtens gå et par måneder imellem! Når jeg lige synes, der er ved at være et lille udbrud (evt. pga. vejrskifte – kulde/varme), kommer jeg ind i klinikken og får enten en punktbehandling eller en hel ansigtsbehandling.

Jeg vil altid have grove porer og vil altid skulle være grundig med afrensning og pleje af min hud, men jeg er bare så glad for de ændringer, min hud har gennemgået, og jeg får også positive kommentarer fra mine venner og familie.

En stor tak til Marianne for grundig og professionel behandling og vejledning, og jeg håber meget, at andre, der tvivler på, om de skal påbegynde (endnu) en behandling for uren hud, vil kaste sig ud i denne eller andre behandlinger hos Marianne, for SÅ sker der noget :-)”

Med venlig hilsen Anne Brødsgaard, 2010

stroke

Mesoeclat

Jeg følte, før jeg startede, at jeg havde en todelt hud, hvor hagen var grovporret og rynket, og resten rigtig fin i struktur. Dette kurforløb har fået løftet rynkerne og fået forfinet hele overfladen.

Rita Brok, 65 år – Vejle, marts 2014

stroke

Hudtilstand: Rynker / grove porer
TMT-Mesoeclat

Jeg har i flere år fået behandling hos Marianne Bisgaard og været rigtig godt tilfreds med de behandlinger, jeg har fået.

Nu syntes jeg, der skulle gøres noget mere, og jeg havde ikke lyst til, at der skulle skæres i min hud, Marianne fortalte mig om Mesoeclat og TMT-behandlingerne. Jeg har fået 2 behandlinger af hver, og jeg må sige, at der absolut er synlige resultater allerede, især omkring mundvigen, mindre rynket og huden mindre grov, og huden har fået helt nyt liv generelt.

Jeg vil helt sikkert gøre behandlingen færdig og efterfølgende følge op på behandlingerne.
Jeg kan varmt anbefale kuren.

Tove Jensen, 69 år – februar 2015

stroke

Mesoeclat

Kom for at få en ansigtsbehandling mod rynker. Kosmetologen syntes, at jeg skulle prøve Mesoeclat Lift off. Jeg var skeptisk, men sagde ja.

Det var en behandling, der gjorde en forskel. Det var fantastisk – jeg mangler 2 behandlinger og glæder mig over resultatet.

I.L. Juul, Vejle, 70 år – april 2015

stroke

Mesoeclat

Denne behandling gør mig glad og yngre at se på – også uden make-up.

I. Møller Vejle, 71 år

stroke

Tak til Marianne

Hej Marianne,

Jeg glemte for lang tid siden at skrive en tekst vedrørende mine oplevelser som gæst hos dig igennem tiden. Den får du lige her:

“Jeg er kommet hos Marianne igennem længere tid, end jeg havde forestillet mig. Det har været for mig som en rejse, hvor Marianne og hendes kompetente personale er de mest optimale rejsepartnere, man kan ønske sig. De bruger deres tid allerbedst på at opfylde dine ønsker, og de gør det med både entusiasme, ære og integritet. Det, jeg har fået hos Marianne Bisgaard, er langt mere en oplevelse, som jeg har taget med mig overalt, og det afspejler sig i, hvad der virker for mig som menneske. Tak Marianne og jer andre!”

Med både venlig og julehilsen,

Martin Ladegaard Andersen – januar 2017

Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig