Dermaroller

 

Oplev effekten af Dermaroller

Dermaroller er en nålerulle, som med ganske let hånd føres hen over hudoverfladen. Denne milde stimulering kickstarter hudens naturlige kollagen, som er en vigtig faktor for en mere spændende og smuk hud. Dette er en af vores 3 Boost ansigtsbehandlinger, som giver en naturlig genopbygning af hudvævet, når det ikke længere kan selv. Et boost, som får hudens evner i gang igen. 

 

Til klinikbrug og hjemme

Dermarolleren findes i 2 udgaver - Dermaroller Home til hjemmebrug og en større klinikrulle, som går dybere i huden. Dermaroller virker mod:
 

  • rynker

  • ar

  • pigmentpletter

  • grovporret hud

  • grå hud

  • strækmærker


Rullens stimulering forbedrer ar og løfter rynker, mindsker grove porer og pigmentpletter og giver en generelt bedre hudkulør. Dens popularitet skyldes den naturlige stimulering af hudens egne naturlige funktioner. 

 

Klinisk Dermaroller

I en klinisk Dermaroller-behandling laves en kontrolleret skade på huden. Det vil sige, at denne rulle er større i nålestørrelse end den lille hjemmerulle.

Behandling foregår på følgende måde:
 

  • Desinficering af hudoverflade

  • Bedøvelse med cremebedøvelse

  • Dermaroller rulles over hudoverfladen

  • Beroligende og fugtgivende hyaluronesyremaske påføres


Herefter vil huden være sart og rød i 2 dage efter. Huden starter langsomt produktion af nye bindevævsceller, og overfladen forfines i løbet af 4-8 uger. Ny behandling kan udføres efter 6 uger. 

På de to øverste billeder ser du bedøvelse og lige efter. På nederste billede til venstre lige efter masken efter og til højre dagen efter. Huden er her stadig lidt øm og sart - vi anbefaler først makeup efter 48 timer.

 

Dermaroller i ansigtsbehandling

Vi kombinerer også gerne din Ansigtsbehandling Deep med en Dermaroller efter dybderens. Du vil opleve en hud med sammentrukne porer, glød og en dejlig stimulerende fornemmelse. Her er det en Dermaroller til hjemmebrug, vi bruger - med meget mindre nåle. Huden vil derfor ikke blive rød og skal hele op. 

 

Hudpleje og Dermaroller-test

Ud over den effektive stimulering af hudens center for genopbygning viser forskellige tests, at dine plejeprodukter via de nyskabte kanaler bliver optaget væsentlig bedre efter en Dermaroller Home rulning.

 

Dermaroller til hjemmebrug

Du kan med stor fordel benytte en Dermaroller hjemme. Denne bruges 2-3 gange om ugen og må max være på 0,25 nåle for at sikre dig den lette og nødvendige stimulering af hudoverfladen. For store nåle giver for kraftig en stimulering og kan ofte skade mere, end de gavner. 

Vi vejleder dig naturligvis i brugen af din Dermaroller.
 

Konsultation

Har du behov for at se og mærke en Dermaroller, inden du får klinikbehandling eller køber en lille rulle til hjemmebrug? Så book en tid til en konsultation

 

Dermaroller
Pris  kr. 2995,-
Bestil tid

Anti-age infoside

Vi har lavet en infoside omkring alle muligheder inden for anti-age-behandlinger. Den kan du studere i ro og mag - ligeledes har vi lavet en side om overgangsalder


Læs mere om Dermaroller

Vi har lavet en stor informationsside til dig om behandling og om hjemmerullenUndgå kopi Dermaroller

Det er meget vigtigt, at du køber din Dermaroller ved autoriserede Dermaroller-forhandlere. Der findes mange billige på markedet med enten så sløve nåle, at de skader huden mere, end de gavner, eller så store nåle, at de prikker huller i stedet blot at stimulere. 


 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao