B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

Fraktioneret CO2 Laser

– EFFEKTIV HUDFORYNGELSE

Vi har længe gerne ville kunne tilbyde jer denne behandling eller kunne sende jer til en passioneret behandler med den helt rigtige viden og maskine –  det kan vi nu via vores samarbejde med hudlæge Emil Henningsen

Fraktioneret CO2 Laser er internationalt udbredt og anerkendt som en skånsom og meget effektiv, hudforyngende behandling, som giver permanente resultater på ikke kun rynker, men også ar og grovporet hud.

En fraktioneret laser har ikke så voldsom en downperiode som de alm. CO2 lasere. Hvilket er en kæmpe fordel.

Fraktioneret CO2 Laser er uden sammenligning den mest potente, hudforyngende laserbehandling på markedet.

CO2 Laser må ikke forveksles med IPL eller non-ablativ fraktioneret laser, som er langt mindre effektiv.

Vi tilbyder sammen med hudlæge Emil Henningsen denne behandling med den danskproducerede fraktionerede CO2 Laser fra MedArt, som er langt mere skånsom og effektiv end de fleste andre CO2 lasere.

Forkonsultationen hos Emil foregår her i Vejle – selve behandlingen hos Emil foregår i Odense på H. C Andersen klinikken.

Vi vejleder og laver opfølgende arbejde, når du har fået behandling.

NATURLIGE OG SMUKKE RESULTATER SOM HOLDER!

Med fraktioneret CO2 laser opnår du markant hudforyngelse med et naturligt udseende uden at se behandlet ud.

Som tommelfingerregel vil du med 3 fraktionerede CO2 laserbehandlinger opnå at se 10 år yngre ud.

Laseren behandler både overfladiske hudforandringer som solskader, forstadier til hudkræft, grove porer samt dybe hudforandringer som rynker og ar.

CO2 laser anvendes også som alternativ eller supplement til kirurgisk ansigtsløft.

Hvad sker der under en fraktioneret CO2 laserbehandling?

Fraktioneret CO2 Laser er en ablativ laser, hvilket betyder, at laseren fjerner en del af huden.

Laserlyset opvarmer punkter i huden, som fordamper og efterlader små huller i 1-2 mm dybde.

Hudens overflade peeles og udglattes, og i dybden vil huden trække sig sammen og strammes op.

Da kun en fraktion af huden behandles, reduceres risikoen for komplikationer væsentligt sammenlignet med traditionel CO2 laser (klassisk re-surfacing).

OPHELINGSTID EFTER FRAKTIONERET CO2 LASERBEHANDLING

Ophelingsperioden efter fraktioneret CO2 laserbehandling i Skønhedsklinikken er typisk 4-6 dage, men afhænger helt af de valgte indstillinger.

Ophelingstiden efter behandling med denne CO2 laser er kortere end efter behandling med mange andre CO2 lasere.

Det skyldes, at vores gæstenehandlers MedArt CO2 laser laver meget små huller i huden med en diameter på kun 0,16 mm. Til sammenligning laver mange andre CO2 lasere huller i huden med et areal, der er 2-3 gange større.

Når man ønsker en hudforyngende behandling med et minimum af bivirkninger, er det hensigtsmæssigt at fokusere energien i meget små huller og dermed forårsage minimal skade på overhuden.

Hvor benyttes CO2 Laser?

  • Ved meget rynket hud – f.eks. mundparti
  • Af soldyrkere
  • Ved solskader
  • Ved grove porer
  • Ved ar efter operation
  • Ved ar efter acne

Hvem behandler?

Gæstebehandler Hudlæge Emil Henningsen emil

Emil Henningsen har arbejdet med CO2 laser i en årrække, og han har foretaget tusindvis af behandlinger med MedArt CO2 laser. Som laserbehandler er det helt afgørende at kende sit laserudstyr og have erfaring med behandling af forskellige hudtyper og forskellige typer aldersændringer i huden.

Emil Henningsen har stor erfaring med laserbehandlinger fra landets universitetshospitaler og private dermatologiske klinikker i London, København og Odense, hvor han har arbejdet og opnået stor erfaring og anerkendelse.

Emil Henningsen har løbende superviseret og undervist speciallæger under uddannelse i laserbehandlinger under sine ansættelser i klinikker og på dermatologiske afdelinger.

Bedre gæstebehandler finder vi ikke til dig!

Du skal møde Emil inden din behandling til en forkonsultation. Denne foregår her i Vejle hos os. Dette er et krav fra både Sundhedsstyrelsen for at du får betænkningstid og Emil så han sikrer sig at behandlingen er den rigtige for dig og at huden er sund og rask .

Vi står for info inden selve behandlingen og plejevejledning efterfølgende.

En fraktioneret CO2 laser er desværre ikke flytbar.

HUSK
Som nævnt skal du til en forundersøgelse inden en CO2 laserbehandling.

Hvis du beslutter dig for CO2 laserbehandling, har Styrelsen for Patientsikkerhed fastsat en betænkningstid på minimum 2 dage, inden du må give dit samtykke til behandling.

Ønsker du en tid, skal du først igennem skemaet HER, for at se om du er egnet til behandling Derefter booker vi tid til en forundersøgelse ved Emil Henningsen her på klinikken.

Hvor lang tid tager en fraktioneret CO2 laserbehandling?

Eksempelvis tager laserbehandling omkring øjnene ca. 10 minutter, laserbehandling af et ansigt ca. 30 minutter, mens ansigt, hals og décolleté tager ca. 60 minutter.

BEDØVELSE
Du bedes ankomme til klinikken cirka halvanden time før behandlingen, hvor vi vil påføre en lokalbedøvende creme, som gerne skal virke på huden mindst 1 time inden laserbehandling. Du skal blive på klinikken, mens denne er på.

HVOR OFTE SKAL FRAKTIONERET CO2 LASERBEHANDLING FOREGÅ?

Der bør gå mindst 1 måned mellem laserbehandlingerne. Huden tilpasser sig i ugerne efter CO2 laserbehandlingen, og hvis behandlingsintervallet afkortes, får du ikke fuldt udbytte af behandlingen. Derfor anbefaler vi, at du er tålmodig og ikke presser forløbet for hurtigt igennem. Der er intet øvre loft på antallet af laserbehandlinger – og du vil opleve, at din hud ser yngre og friskere ud efter hver behandling.

ER CO2 LASERBEHANDLING DEN RIGTIGE BEHANDLING FOR MIG?

Ved forkonsultationen ved hudlæge Emil Henningsen vurderer vi sammen, om fraktioneret CO2 laserbehandling er den rigtige løsning for dig. Hvis du beslutter dig for CO2 laserbehandling, har Styrelsen for Patientsikkerhed fastsat en betænkningstid på minimum 2 dage, inden du må få behandling.

CO2 Laser – Før, under og efter behandlingen

Fraktioneret CO2 Laser er en videreudvikling af den oprindelige CO2 Laser. Fraktioneret CO2
laserbehandling betyder, at kun en mindre del – en fraktion – af huden behandles. Behandlingen er mere
skånsom end klassisk CO2 Laser og effektiv til at reducere hudens alderstegn – herunder rynker, linier,
pigmentpletter og solskader samt til behandling af ar og strækmærker m.m.

Baggrund

Fraktioneret CO2 Laser opvarmer huden i små punkter og danner et net af fine, 1-2 mm dybe huller i huden. Vi anvender en helt ny, dansk produceret CO2 Laser fra MedArt, hvis huller i huden har en diameter på bare 0,16 mm, vilket reducerer skaden på overhuden og forkorter ophelingsperioden væsentligt sammenlignet med andre CO2-lasere.

Mængden af elastiske og kollagene fibre og glykosaminer i huden øges markant, hvilket øger hudens volumen og elasticitet. Behandlingen reducerer rynker, linjer, ar og strækmærker.

Ved behandlingen fjernes 5-20 % af overhuden, som erstattes af nye hudceller. Herved reduceres overfladiske solskader som pigmentpletter, synlige blodkar og forstadier til hudkræft. Efter behandlingen genopbygges huden gradvist, og der kan gå op til 1 år, før du ser det endelige resultat.

Effekten forstærkes med gentagne behandlinger med mindst 1 måneds interval. Resultatet af 2-3 behandlinger er en hud, der ser 5-10 år yngre ud. Laserbehandlingen kan kombiners med fx filler og botulinum toxin (Botox).

Før behandlingen

Ved forundersøgelsen vurderes huden og hvilken behandling, der er den bedste for dig. Det aftales, hvilken medicin du bør indtage i forbindelse med CO2 laserbehandling, og hudlægen udskriver recept. Du skal huske at afhente medicinen forud for laserbehandlingen.

1 time før behandlingen anbefales at indtage 1 gram Paracetamol (Panodil/Pamol/Pinex) og 400 mg Ibuprofen.

Hvis du har fået recept på tabletter mod herpes ved forundersøgelsen, skal du påbegynde denne behandling om morgenen på behandlingsdagen.

Behandlingen

Det er en fordel at møde op til behandlingen uden makeup. Huden afrenses og påsmøres en lokalbedøvende creme, der skal virke 1-2 timer inden laserbehandlingen. Behandling af et ansigt tager cirka 30 minutter. Behandling af ansigt og hals tager cirka 45 minutter. Der kan anvendes sikkerhedsbriller under laserbehandlingen.

Efterforløb

Umiddelbart efter behandlingen ses små, hvide prikker på huden, og huden bliver rød og hævet. Det første døgn bliver huden rød og væsker. Efter cirka 2 dage danner huden en hinde, som løsner sig inden for den første uge. For at undgå betændelse og ardannelse er det vigtigt ikke at pille eller kradse i huden.

De første 3 dage anbefales at behandle huden morgen og aften med eddikevand, som beskytter mod infektion og fremmer helingen. Eddikevand laves af 0,5 liter kogt, afkølet vand tilsat et hættemål almindelig lagereddike. Rene bomuldsklude fugtes i eddikevand og lægges på huden 2 gange dagligt i 10 minutter.

Fucidinsalve påsmøres 2-3 gange dagligt i 5 dage. Når huden i løbet af dagen væsker, duppes den med rene papirservietter, og der smøres efter med Fucidinsalve. Når sårhinden er væk, vil huden have behov for fugt, og her anbefales en mild og intensivt fugtende creme, som er velegnet til laserbehandlet hud.

Disse cremer vejleder vi i.

Generelt aftager den brændende fornemmelse efter laserbehandlingen inden for et par timer, og man må gerne afkøle huden med ispose under et rent viskestykke, når man kommer hjem. Tiltagende smerter efter CO2 laserbehandling er usædvanligt og bør vurderes af læge. Rødme forsvinder gradvist efter få uger. Man kan anvende almindelige hudplejeprodukter, ansigtsrens og makeup, når sårhinden har løsnet sig – typisk efter 5 dage.

Bivirkninger

Svie eller smerter under behandlingen er almindeligt. Der kan lige efter behandlingen ses en overgang mellem behandlet og ikke-behandlet hud, som udjævnes efter få uger. Yderst sjældent kan der opstå infektion, ar og pigmentændringer i huden.

Forholdsregler

Laserbehandling er ikke egnet til personer, som danner tykke ar (keloid). For at reducere risiko for pigmentændringer efter behandlingen er det vigtigt at anvende solcreme med SPF 30+ 1 måned før og efter CO2 laserbehandling. Hvis du har infektion i huden, kan du ikke behandles.

Resultat

Resultatet ses gradvist efter behandlingerne og afhænger af følgende faktorer: Hudtypen, hudens evne til at reparere sig efter behandlingen, det valgte energiniveau og behandlingsteknikken. Det endelige resultat ses efter 6-12 mdr. Rynker omkring munden kan kræve en kraftigere laserbehandling eller flere behandlinger.

Effekten af CO2 Laser er i princippet permanent, men aldringsprocessen fortsætter, hvorfor man med fordel kan gentage behandlingen på et senere tidspunkt.

Information og samtykke

Efter at have læst denne skriftlige information skal du have mundtlig information om behandlingen og mulighed for at stille spørgsmål. Du kan medbringe en bisidder. Ved behandling af hudsygdomme som pigment og ar må CO2 laserbehandling udføres uden betænkningstid. Ved behandling af rynker (kosmetisk indikation) skal der gå mindst 2 dage, før der kan gives samtykke til behandlingen.kvinde_laser_960-2-r

DISSE STØRRE OMRÅDER BEHANDLES MED FRAKTIONERET CO2 LASER

1. Ansigt inkl. øjenlågsløft
2. Hals
3. Decolleté

HVAD ER PRISEN PÅ STØRRE OMRÅDER MED FRAKTIONERET CO2 LASER?

Forundersøgelse koster kr. 0,-

1.kr. 7.500,- pr. behandling
2.  kr. 5.000,- pr. behandling
3. kr. 5.000,- pr. behandling

1+2 kr. 12.500,- pr. behandling
1+3 kr. 12.500,- pr. behandling
2+3 kr. 7.000,- pr. behandling
1+2+3 kr. 17.500,- pr. behandling


DISSE MINDRE OMRÅDER BEHANDLES MED FRAKTIONERET CO2 LASER

1. Omkring øjnene
2. Omkring munden
3. Begge kinder
4. Næse og mellem bryn
5. Pande
6. Begge tindinger

HVAD ER PRISEN PÅ MINDRE OMRÅDER MED FRAKTIONERET CO2 LASER?

kr. 4000,- pr. behandling
Forundersøgelse koster kr. 0,-


kvinde_co2laser_v2-3-r

Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig