Update Reset
Update Reset

De 5 bud for hud og krop  

For at en hud kan komme på plads, skal du have styr på 3 ting

1. Din hudbalance og hudbarriere
får vi styr på via behandlingerne på klinikken og du understøtter med dine plejeprodukter hjemme. 

2. Din tarms mikrobiom
er din tarmflora og det er her, du sikrer dig, at hudens immunforsvarsceller forbliver intakte.  

3. Den rette fedtbalance - læs mere under kosttilskud

4. Kollagenniveau - læs mere under kosttilskud

5. Dit indtag af 600 g RÅ helst ØKO grøntsager dgl.

Dit blod skal helst holdes basisk, og det gør du via kosten - men det kan være pokkers svært at overholde.

Derfor har vi startet samarbejde med Dr Britt Cordi, PhD, som i England specialiserer sig i dyrkning af topkvalitets økologisk hvedegræs - i muldjord og presser det til juice.

Hendes viden og passion for dette superfood, grundet de næringsværdier, der er i hvedegræs dyrket i muldjord frem for hvedegræs dyrket som bakkegræs og/eller  frysetørret til kapsler, er forståelig. For der er kæmpe forskel - se video længere nede.

Superfoods for min rosacea 

Vitamin og mineraler er livsnødvendige og har en stor rolle i hudens bindevæv, dannelse af nye hudceller, blod og hudens generelle udseende.

Når vi behandler hud med udfordringer, får vi resultater meget hurtigt på klienter, som spiser korrekt - der opstår en såkaldt synergieffekt.

Jeg lider selv af psoreasis i hovedbunden og rosacea - den ligger i mine gener og jeg skal være ekstra obs på at få de næringsstoffer - byggesten - min hud skal bruge, for at kunne forny sig løbende, og for at jeg sammen med mine ansigtsbehandlinger kan holde den væk fra overfladen og snyde generne.

Denne juice er til dig, som 

 • har udfordringer med huden - rosacea - eksem - akne m.v
 • gerne vil anti-agebehandle huden  (og kroppen)
 • vil styrke helbredet 
 • vil have det bedste af det bedste - juice leveret frossen lige til døren

Brik i vand så den tøer op - i shotsglas og drik -  Voila´ færdig Done.


Eksem og hvedegræs

Denne hvedegræs har vist sig at være yderst effektiv mod eksem.

Der findes mange forskellige måder at producere hvedegræs og vi har testet rigtig mange af dem uden de store resultater. 

Denne hvedegræs er åbentbart anderledes, hvilket målingerne i næringsværdier dog også viser, da vores resultat på eksem er mærkbare.

Læs Birthes anmeldelse her: 

“I efteråret 2019 fik jeg konstateret en form for psoriasis i mine håndflader, hvilket betød åbne revner og naturligvis gener specialt i mit arbejdsliv som pædagog.

Jeg har siden da afprøvet diverse homoncremer og lysbehandlinger, uden det store resultat.

Via Marianne Bisgaard fik jeg kendskab til Britts superfood, som jeg varmt kan anbefale. For efter bare 4,5 måned med to brikker økologisk hvedegræs om dagen, er min psoriasis væk og huden fuldstændig helet op og stærk igen.  Den hvedegræstype, jeg fik anbefalet har et ekstremt indhold af enzymer og bla. antioxidanter og er åbenbart det min krop skulle bruge. For mig er det et lille mirakel ”

Birthe Ekfeldt

Min egen cocktail af hvedegræs

Jeg får nu endelig de anbefalede 600 g RÅ grøntsager om dagen i form af 1 shot hvedegræs = svarende til 3 broccolihoveder + næringsstoffer fra min juice brik nr. 2 

Så jeg får langt mere end 600 g og har aldrig haft det bedre i krop eller hud

 • Denne hvedegræs er som den eneste i Europa dyrket i muldjord - ingen bakkegræs eller kapsler - det gør, at næringsværdierne er ekstremt høje og bevares ved, at de juices og fryses ned øjeblikkeligt.
 • Ingen sukker (som min rosaceahud hader), da den er dyrket i jord og ikke i bakker, og den er glutenfri (det er jo græs). 
 • Nem at gå til - en frossen brik juice op af fryseren ,læg i vandbad 5 min. - indtages i shotglas, vand, saft eller smoothie - hurtigt og nemt - lige mig!
 • Ingen indkøb og rengøring af 600 g. rå grøntsager dagligt, men jeg spiser stadig sundt.
 • Hurtig professionel levering i frostkasse og tilfredshedsgaranti

Næringsværdi langt højere i juice

Denne jorddyrkede hvedegræs indeholder en ekstraordinær stor mængde af

 • Klorofyl, der er et farvestof ligesom polyfonoler, som har en ekstremt højt antioxidant effekt grundet det høje farvestof indhold og magnesium. Klorofyl er den grønne pigment, man finder i planter. Klorofyl er en vigtig faktor i fotosyntesen, som tillader planterne at optage energi fra sollyset
 • Antioxidanter bekæmper de skadelige Frie Radikaler, som dannes af soldyrkning, rygning, forurenet miljø, stress og betændelsestilstande i hud og krop.

Hvedegræs dyrket i muldjord har 50 % højere indhold af klorofyl end bakkegræs grundet modningen og 30 % højere indhold af  antioxidanter end bakkegræs

Derudover :

 • 91 mineraler ud af de 106, vi skal have
 • 20 aminosyrer ud af de 24, vi skal have
 • 80 aktive enzymer - som er katalysator for kroppens funktioner 

Det er et meget højt indhold, som du ikke finder i frysetørret pilleform og i  hvedegræs dyrket i bakker.

Design selv

Hvedegræs i juiceform er bedst  

Jeg har søgt i meget lang tid efter juice med HVEDEGRÆS som var :

 • Økologisk dyrket i muldjord - ikke i bakker
 • Presset øjeblikkeligt og frosset ned
 • Ikke frysetørret og i kapsel
 • Hvede- , sukker- og glutenfri
 • Vegansk
 • Basedannende i blodet til bl.a. de hudproblemer, vi behandler

Og hvor det var muligt

 • Selv at blande mit indtag (jeg tager 2-3 juicebrikker om dagen)
 • At indtage dem i smoothie, så det udgør et måltid/bruges i faste.
 • Ekstremt nemt at gå til - ellers må jeg erkende, jeg ikke får det gjort

Giv dig selv 2 min. til denne video, hvor Britt forklarer forskellen på hvedegræs.

Hvilken juice skal jeg vælge?

Der er forskellig juice - men som hovedregel, start med hvedegræsjuicen
+ evt. en anden, du syntes lyder spændende/vil passe til dig.

Er du ryger, udsætter huden for meget sol, er stresset eller opholder dig i et forurenet miljø? Så anbefaler jeg på det varmeste Hvedegræssaft og Grøntkålssaft  med et kæmpestort indhold af C-vit, som er en vigtig antioxidant, der genopbygger bindevævet.

Lider du af rosacea, perioral dermatit anbefaler jeg min egen cocktail af juicebrikker, nemlig 1. hvedegræsjuicen,  2. Elixir vitalitet juicen som er spækket med antioxidanter og antiinflammatiosk frugt og grønt og måske 3..Blended Greens/Grønkålssaften hvis du også vil antiage-behandle og forebyg skader fra solen i solmånederne. Altså 2-3 poser

Lider du af eksem så bestil 2 poser hvedegræs så du har til 1 måned ( 2 brikker dagligt )

Få min vejledning

Lider du af problemhud eller gerne vil høre, hvordan du bedst Antiagebehandler? Ring 60242711 eller skriv på info@mbisgaard.dk

Vedhæft evt. billede af din hud i mail og gerne mobilnummer, så vi kan få en god snak - vi skal have grebet det rigtigt an. 

Bestil hvedegræsjuice med fordel

Mellem 16 - 38,- kr om dagen - alt efter hvor mange brikker du skal have.

Det kan du ikke købe de dagligt anbefalede 600 gram øko grønt for.

Har du eksem bestil 2 poser hvedegræs. ( du får leveret 4 da du får til 2 mdr. a gangen )

Vi forhandler ikke juicen - det er kun Britt, som gør det. Men vi vil meget gerne bringe budskab om denne juice videre. Da jeg under Corona holdt mange foredrag med Britt om juicen og huden har jeg fået hende til som gengæld at give jer ekstra med :

 • Melder du dig ind i JUICEKLUBBEN får du 14 dages ekstra saft gratis ved 1. bestilling og 1 uges gratis saft fremover ved hver levering  - så bestil endelig igennem dette link : Britts hjemmeside benyt GOOGLE CROME

Vejledning i at bestille

 • I shop kan du på øverste punkt Vores superfood safter købe det enkeltvis eller vælge næste punkt Juiceklub, hvor de er billigere, portofri og hvor du får de ekstra safter. 
 • Vælg hvor mange forskellige juicer du ønsker (1- 6 poser = 1- 6 brikker dagligt ) Man køber i juiceklub til to mdr. ad gangen. Når du bliver glad for din juice, anbefaler du dem sikkert til tre andre. Hvis de også melder sig ind i juiceklubben, får du dine egne juicer gratis.  Ingen fragt eller bindinger overhovedet.
 • Derefter skriver du, hvilken dag, du ønsker levering så frostkasser kan komme i fryseren. 
 • HUSK når du  bestilling i juiceklubben at skriv Marianne Bisgaard i rubrikken i betalingsdelen hvor der står " Henvisningskode " Så får du nemlig de gratis saft med i købet. En brik frossen hvedegræsjuice koster 16 kr og 30 øre om dagen igennem juiceklubben.
 • Og går videre til kassen - du betaler for to måneders ren økojuice.
 • De skal i fryseren efter, du modtager dem i en frostkasse.


Har du 1 time en aften - online ?

og kunne tænke dig, at høre Dr Britt Cordi, PhD fortælle om hendes passion for hvedegræssaft, erfaringer, studier m.v så hop på et af hendes foredrag.

Foredraget foregår på dansk ( Britt er dansker men bosat i England ) og der er mulighed for at være helt anonym og blot at lytte, men også muligt at være aktiv og stille spørgsmål til Britt efter foredraget. Dit evt. webkamera bestemmer du også selv om skal være slukket eller tændt.

Foredrag om hvedegræs og kropsoptimering næste gang :

Der er løbende foredrag                  

 • Skriv til info@mbisgaard.dk hvis du ønsker at deltage
 • HUSK AT MELD AFBUD - Det er få pladser vi tilbyder
 • Vi sender dig et link til Zoom og en video på hvorledes du oploader Zoom hvis det er 1. gang du bruger det.


Læs i mellem tiden spændende blog indlæg om optimering af din sundhed Juiceklub - PENGE TILBAGE GARANTI

Jeg har valgt at have abonnement på min hvedegræsjuice - så den kommer fast hver måned og fordi den er billigere. Tilmelde dig juiceklubben og du får leveret til to mdr. af gangen og så elsker jeg når der ingen binding er, som er tilfældet ved firmaet her. Jeg kan altid melde mig ud. Juicen kommer automatisk, og det er lige mig - ellers glemmer jeg at bestille!

Faktisk har hun pengene tilbage garanti - det kan du læse mere om på hendes hjemmeside.

Gratis konsultation ved Britt

Det kan være lidt uoverskueligt, hvis man står med en helbredsmæssig udfordring at vælge, hvilken juice, som vil være vigtigst at indtage.
Er du i juiceklub får du 15 . min gratis konsultation online med Britt.
Se video, hvor Britt fortæller om juiceklubbenBestillings guide på video 


Se video om hvordan du bestiller Britt Superfood igennem os og sikrer 

dine første 14 dages gratis juice, ved tilmeldingen i juice klubben. 


Let og overskueligt. 

Update Reset

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao