B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

Brazil intim hårfjerning

brazil_mb_1

BRAZIL- intim hårfjerning

Er du også træt af røde knopper, indgroede hår og stubbe, dagen efter du har barberet bikinilinien eller er blevet intimbarberet? Så er brazil intimvoksning noget for dig! Fordi behandlingen efterlader din hud blød og hårfri i en lang periode. Og ja, Vi kan fjerne det hele – også “længere nede/inde.” Læs endelig videre – Vi har en sikker, erfaren hånd, og vi sætter en ære i, at alle vores kunder føler tryghed. Vi er i et helt lukket rum. Ingen forstyrrer, og du vil ikke føle dig blottet.

HVORFOR intimvoksning?

Årsagerne til intim hårfjerning er forskellige – gener efter barbering, ønske om at være hårfri, overraskelse til manden eller fordi det skal være nemt at holde miljøet “down there” rent. Nogen vil have fjernet det hele eller have en stribe ladt tilbage, andre ønsker bare at få “rettet til”.

HVORDAN?

Har du behov for en vådserviet, før vi begynder, finder du disse på badeværelset. Vi starter med at lægge en varm, blød voks på områderne. Ingen strips – det er selve voksen, som hærder, og som bliver fjernet med en hurtig, men nænsom hånd, og huden efterlades let varm – ingen sår eller ubehag. Huden er herefter hårfri og blød i en lang periode.

HVEM FÅR BRAZIL?

Kvinder fra omkring de tyve og op – ja helt op i tresserne. Så denne behandling er ikke kun for de unge!

HVORDAN VIL DU HAVE DET ?

Brasiliansk Voks / Brazillian Wax / Playboy

Brasiliansk betyder fjernelse af en del af kønsbehåringen, hvor der levnes en smal stribe eller trekant af hår foran. Denne voksning inkluderer labia pudenti (skamlæberne) og området, der strækker sig til endeballerne.

Californien Wax / Mohican

Ved denne type behandling fjerner vi en del af kønsbehåringen med voks. Der er tale om en meget høj bikini voksbehandling, hvor der skabes en smal linje af kønshår centralt i en lodret stribe. Er særlig velegnet til at bære sammen med smalle bikinier med tynde stropper.

Hollywood wax/Sfinks

I takt med, at der de senere år er kommet mere fokus på hygiejne og personlig kropspleje, er populariteten omkring intimvoks steget kraftigt. Mange nyder i dag den lækre, glatte, rene følelse ved at være helt bar. Hollywood betyder den totale fjernelse af kønsbehåringen med voks.

HVEM BEHANDLER?

Det gør vi – Pernille og Maria. Vi laver også brazil på mænd. Du vil have samme behandler hver gang. Blot husk at nævne / booke den, du vil til ved.

HVORNÅR?

Altid – dog skal hårene være 3-4 mm lange. Det interval, som passer de fleste bedst, er med 4 ugers mellemrum. Hvis du har fået menstruation – så brug tampon. Så er der ingen problemer med at få behandling. Tørbørst huden dagen før. Så mindskes risikoen for indgroet hår.

Book tid online til permanent intim hårfjerning her
Hver 7. behandling er gratis.

Vi glæder os til at se dig.

Pernille og Maria

Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig