Botox behandling

 

Uønsket ansigtsudtryk

Har du nogen sinde fået at vide, at du "ser bekymret ud" eller "ser sur ud"?  Så skyldes det sikkert, at du blot har stået i dine egne tanker, og til trods for kun en lille aktivering af din muskel har fået en kæmpe tankerynke mellem brynene eller nedadgående mundvige. Grunden til dette kraftigt ændrede ansigtsudtryk er, at musklerne er blevet for aktive, og at det mindste lille sammentræk forårsager dybe rynker - uden du ved det. 

 

Her kan Vistabel (Botox) hjælpe

Med en lille injektion i musklen afslappes denne øjeblikkeligt. Dette betyder ikke, at "det hele falder sammen" eller, at man bliver udtryksløs, som man ser det i "Hollywood-fruerne", hvor der er overdreven og forkert brug af Vistabel, men blot at din mimik bliver mindre aggresiv og maskulin i udtrykket.

 

Hvad er forskellen på Vistabel (Botox) og Filler?

Vstabel/Botox er et muskelafslappende middel, som bruges, hvor du har sammentrukket musklerne så meget f.eks. ml. bryn (tankerynke) eller ved mund (nedadgående mundvige), at musklen er blevet for stor og aktiv og aktiveres ufrivilligt i dit ansigtsudtryk. Botox bruges også mod sveddannelse og tandkødssmil.

Filler giver volumen i vævet via hyaluronesyre (fugt), som findes naturligt i huden. Det bruges for at rette en rynke us og give volume i huden og læber og fjerner effektivt rande under øjnene 

 

Hvor i ansigtet  kan jeg få behandling? 

Vistabel bruges følgende steder til muskelafslapning:
 

  • Panderynker

  • Rynke mellem bryn

  • Rynker på overlæben

  • Forstørret kæbeparti grundet for aktiv tyggemuskel

  • Smilerynker

  • Nedadvendte mundvige

  • Tandkødssmil

  • Sved under arme og i håndflader

  • Hovedpine grundet spændinger i nakken


 

Kan alle se det?

Vistabel er en "done not seen" behandling - hvis den laves rigtigt. Laves den forkert, vil udseenet blive stift og mimikløst som Hollywood- eller Forsidefruerne - men det vil ikke ske hos os. Disse misforståede injektioner har gjort, at Botox har fået et lidt skræmmende ry, og det er rigtigt ærgeligt. 

 

Hudlæge i Vejle

Vores valg af  gæstebehandlere, hudlæge Emil Henningsen og sygeplejerske Line, beror udelukkende på deres mange års erfaring og deres evne til at se naturlige muligheder i et ansigt. Og så er de yderst vellidte af vore kunder. De har til dagligt virke på Cutis clinic i Odense.
 

Konsultation først påkrævet

Styrelsen for Patientsikkerhed har fastsat en betænkningstid på minimum 48 timer mellem forundersøgelse og behandling.

Reglen om betænkningstid gælder forud for første behandling her på klinikken – også selvom du tidligere har fået behandling med Restylane/Filler på en anden klinik. Ved efterfølgende behandlinger skal du ikke til en ny forundersøgelse, men du kan booke en tid direkte til behandling. Dette betyder, at du tidligst kan få behandling 48 timer efter konsultationen.

En konsultation SKAL iht. regler fra Sundhedsstyrelsen foretages af læge, når det drejer sig om Vistabel Botox og ved en sygeplejerske når det drejer sig om en Filler-/Restylane-behandling.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl, om Botox er noget for dig, eller om du skal vælge noget helt andet. Så vil jeg anbefale dig at komme til en "Hvad kan I gøre for mig?" konsultation hos vores kosmetologer, inden du møder Emil eller Pia til konsultation.
 

Anti-age infoside

Vi har lavet en infoside omkring alle muligheder. Den kan du studere i ro og mag - ligeledes har vi lavet en side om overgangsalder.

Botox behandling
Pris fra  kr. 1600,-
Bestil tid

Tilbudskombinationer:

Ønsker du en eller flere af nedenstående ydelser, skal du gå tilbage i oversigten for at finde den valgte ydelse.Kombiner med Lysterapi

Lysterapi er en måde at stimulere hudens egen evne til at genopbygge. Lysterapi er oplagt til alle, som ønsker ændringer i huden - i kombination med denne behandling, er det helt perfekt. 


Tidsbestilling direkte

Har du tidligere fået behandling af line og Emil, kan du booke direkte inde på vores gæstebehandleres hjemmeside 
 

Priser Vitabel/Botox

Behandling med botox, 1 område    20 minutter  1600,00      
Behandling med botox, 2 områder    20 minutter     2.400,00 
Behandling med botox, 3 områder    20 minutter     3.200,00
Behandling med botox, armhuler    40 minutter  5.000,00
Behandling med botox, tyggemuskel/V-shaped ansigt 25 minutter    fra  2.800,00
Behandling med botox, øjenbrynsløft    30 minutter        800,00Prisen inkluderer producentens anbefalede dosis af Botox/Vistabel. Ved behandling af 3 områder anvendes 50 enheder (IE) Botox/Vistabel. Mænd og personer med kraftige mimiske rynker anbefales behandling med 20 % højere dosis af Botox/Vistabel, hvilket koster kr. 100,- ekstra/område.

Kontrol 2 uger efter behandling er gratis. Ved behov for gentagen behandling ifm. kontrol koster dette kr. 100,-/område

 

Ansvar over for ungdommen

Du skal være over 18 år for at få behandling.

Vores gæstebehandlere tillader sig at afvise, hvis de ikke mener, der er et behov for Botox- eller Fillerbehandling, eller at det vil blive en for stor ændring i udseendet, som vil kunne fortrydes.

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Covid 19 nedlukning 23/12 -  ? 

Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2021 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao