Update Reset

Velkommen til min blog

På siden her vil vi give dig alt vores viden kvit og frit.

Viden, som vi hver især har oparbejdet igennem vores arbejde, kurser og fra det at have fingeren på pulsen indenfor vores fag.

Vi vil løbende skrive og kontakt os endelig,  hvis der er noget, du meget gerne vil høre om. 


Intim hårfjerning

Intimvoks er en primær behandling her på klinikken, og har faktisk været det i mange år. Hvorfor kvinder vælger at blive intimvokset er, at de faktisk også gerne vil se godt ud ”forneden”, ikke kun for deres partners skyld, men for deres egen skyld. Følelsen af renhed og ”ordentlighed”. Det er nok noget, alle vi kvinder ligger vægt på, så har vi styr på tingene og på os selv.
Fordelene i at blive vokset, er helt klart at resultatet holder i længere tid, flere kan gå helt op 4-5 uger før næste behandling gentages og ønsker du kort venteinterval så kan det med sugaring foretages allerede efter 3 uger. Hårene bliver reduceret og efterlades med mindre irritation og indgroet hår end ved ved barbering.  Fordelen ved også at blive vokset er at hårene ikke bliver stride ved behandlingen, så der vil ikke forekomme kløe, når hårene er på vej ud igen.

Jeg høre tit kvinder fortælle, at de faktisk også synes det er rart at ligge ”ansvaret” over i vores hænder, derved er der mindre de selv skal tage sig af, i en travl hverdag. De bestiller en tid, og så klare vi resten. Vores vigtigste job i denne sammenhæng, er at I kan føle jer trygge under hele behandlingen.    

Hvad er Dermatillomani ?

Dermatillomani kaldes også skin picking og er en tilstand de fleste kender til. At pille i huden, i sår, en bums eller at pille i neglebånd.

En tilstand, som ofte er forbundet med kedsomhed, koncentration eller en bevist tvangshandling.

Vi har dagligt med klienter at gøre, som har lavet denne selvskade i huden.

Kig med her og få lidt råd til hvad du kan gøre Mælkesyrer og Antibiotika

Vidste du at en stor del af vores immum forsvar sidder i tarmvæggen - godt beskyttet af mælkesyrer ?

Og viste du, at når du takker ja til en antibiotika kur så ødelægges den beskyttende mælkesyre ?

Dette betyder naturligvis nedbrudt immumforsvar, hvilket ofte giver udslag i huden. 

Derfor er det altid meget vigtigt at genopbygge tarmfloraen efter en pillekur.

Læs meget mere om det her 

Antiinflammatoisk kost og sukker

Mange års erfaring i vejledning i kost ved specifikke hudproblemer vidner om, en markant forskel og forbedring, når kosten tages alvorlig og antiinflammatoisk kost indtages frem for sukkerholdigt..

Sukker har en meget stor indflydelse på huden. Specielt hudtyperne med rosacea, perioral dermatitis og eksem bliver stærkt hæmmet af sukker. 

Vi ser på klinikken sprækker i mundvige, udbrud og ekstra aktivitet i hudsygdommene efter nogle syndige dage. 

Bliv klogere på sukkerets negative effekt på din krop og din hud og fordøjelsen . 


    LÆS MERE    


Perioral Dermatitis

Perioral Dermatitis er røde knopper, som ofte starter omkring næsebor og bevæger sig ned på hagen. Får den lov at udvikle sig, spredes den til øjne og nedre kinder

Perioral Dermatitis mener vi, skal behandles uden om lægemidler. Dette skyldes, at vi ofte ser en forværring, eller at det kommer tilbage efter kort tid efter endt tabletkur.

Vi har behandlet denne hudtilstand i mange år og kan vejlede og skabe et langsigtet og holdbart resultat for dig.

    LÆS MERE    

Rosacea - rød hud

Rosacea er en betændelsestilstand i vævet og er efterhånden blevet en folkesygdom. Dagligt bliver vi kontaktet af mennesker, som har fået at vide, at de lider af rosacea.

Ofte bliver sunde, røde bondekinder forvekslet med rosacea, og ejeren går i panik. Men ro på - bare fordi der er karsprængninger på kinderne, og huden bliver varm og rød ved indtagelse af kaffe, vin og stærke krydderier, behøver man altså ikke at have fået rosacea. 

Og er det rosacea, kan du selv gøre meget for, at den ikke udvikler sig til nogle af de voldsomme stadier. 

    LÆS MERE    

Begå ikke denne rynkefejl

Vores hud evner faktisk at holde sig selv spændstig, hvis den kickstartes jævnligt. Hudens egen evne til at danne collagen og elastin - fylde og spændstighed skal boostes.

Glemmer du dette, går du glip af værdifuld regenerering i bunden af huden - og dermed glattere overflade. 

Og det er lige netop denne naturlige evne, mange glemmer at kickstarte, så mange symptombehandler alene via filler og Botox og glemmer at stimulere det, som kan forhindre udviklingen i at gå for stærkt.

    LÆS MERE    


Overgangsalder

I takt med, at østrogenniveauet falder i menopausen, ændrer din hudstruktur sig. 

Det handler ikke om ikke at ville være sig selv bekendt med de ændringer i udseendet, vi nu engang har fået. Det handler om, at du stadig i en alder af 50 – 60 eller 70  vil fremstå som en velplejet kvinde – som sørger for at se godt ud i den alder, du nu engang har.

At få løftet de nedadgående mundvige – udlignet bekymringsrynken – få huden til at danne collagen igen - det er da en forkælelse og selvtilfredsstillelse,  vi fortjener.

    LÆS MERE    


Hudnæring - a la carte skønhed

Huden ændrer sig med de rette ingredienser under din ansigtsbehandling.

Kosten understøtter disse ændringer.

Glat, strålende og ungdommelig hud ønsker alle med respekt for deres eget skønhedspotentiale.Men stress, søvnmangel, negative miljøpåvirkninger samt UV-bestråling kan ødelægge cellerne. Dette betyder pigmentfejl, rødmen, tørhed, rynker og trist hudfarve.

Disse celler har som resten af kroppen brug for kroppens byggesten, som er sunde fedtstoffer, proteiner, vitaminer og mineraler.

    LÆS MERE    

De brune pletter på huden

Når du mærker den første forårssolstråle på din hud, skal du helst tænke SOLCREME- og så gå lidt i panik!

Cellen melanocytten, som danner melanin, bliver nemlig i marts, april og maj vækket til live og begynder at oparbejde et forsvar mod fjenden (solen) – i form af farvestoffet melanin.

Din hud er bleg, og bruger du ikke solcreme NU, når huden at danne et fundament, hvor der lægges lag på lag på lag af solfarve – og resultatet ser du i august: Urolagerne i hudbilledet – nemlig de brune pigmentpletter.

UPS … brune pletter og skjolder = en ældet hud at se på!    LÆS MERE      


"Må man ikke være sin alder bekendt ....?"

Jo, bestemt - man skal være stolt af sin alder - og stolt af at vise, at man stadig går op i sit udseende.

Et ungdommeligt ansigt har runde konturer, høje kindben, fylde i læber og en tydelig kæbelinje. Alt sammen tegn, som gør spejlbilledet til et fuldendt billede.

Ældning får ansigtets bløde væv til at miste volumen, og linjer træder frem. 

Vi bliver ældre - ja, heldigvis. Men mange vil gerne ældes med ynde og se deres spejlbillede langsomt forandre sig, men samtidigt signalere, at man stadig går op i sit bløde, feminine udseende og det signal, man sender.

    LÆS MERE       


Har du mistet alt dit hår?

At se godt ud – eller bare at ligne sig selv lidt – betyder meget for  kvinder og mænd, som er ramt af alopecia, tricotilliomani eller kræft, hvor alt hår forsvinder, og huden bliver sart og grå.

Du finder her på siden en masse info og links til forskellige sider, som har hjulpet mange af vore kunder gennem den store belastning, det er for udseendet at mistet alt håret. Bl.a. Permanent Makeup på bryn gør underværker.

Vi er Knæk Cancer ambassadører og har en masse tips til din nye skønhed i en svær tid - og masse af tips til, hvordan du genvinder glød og fasthed efter forløbet.

    LÆS MERE        


Go' Morgen Danmark

Skønhedsekspert, blogger  og forfatter Anette Kirstine Poulsen - også kendt fra Go' Morgen Danmark - har været på besøg.

En skøn kvinde, som tømte mig total tfor al den viden om ingredienser, behandlingsteknikker og nyheder,  jeg indeholder.

Hun var så sød at signere sin bog og skrive denne lille hilsen.

Tak for besøget, Anette PoulsenSmå uromagere i huden

Når der er små uromagere i huden, virker den ældre end den er. 

Karsprængninger, pigmentpletter og små gevækster er med til at give et uens hudbillede - kom af med dem hurtigst muligt. 

Alle behandlinger vil få huden til at fremstå mere ensartet og ung.

    KONSULTATION   

          


Fedtstoffer til huden

Vores cellemembran indeholder de olier, du spiser.

I denne membran omdannes fedtsyrerne til hormonlignende signalstoffer. Disse har stor indflydelse på, om vi rammes af inflammation, og om vores blodkar trækker sig sammen.

Begge dele er vigtige, hvis du vil forstærke hudbilledet bedst muligt.

Derfor er det vigtigt at spise de rigtige olier og at holde det rigtige størrelsesforhold mellem Omega 3 og 6.

    LÆS MERE       


Har du styr på fordøjelsen?

Har du styr på din mavesyre og fordøjelse?  Nej?

Så er der virkelig noget, du har misset, hvis du ønsker hudforandringer.

Da jeg fik styr på min mavesyre og fordøjelse, mærkede jeg inden for ganske få uger, en markant forskel. Sammen med en række ansigtsbehandlinger, som fik min hudkemi på plads, mærkede jeg en tydelig ro på min rosacea.

Ubalance i din mavesyre og dårlig fordøjelse har stor betydning for din hud.

Giv dig selv 5 minutter til at læse dette – det vil gavne dig resten af livet.

    LÆS MERE    30 års fødselsdag 1987-2017

D. 1. november var det 30 år siden, jeg åbnede dørene til klinikken.

Og hold nu op, hvor en spændende rejse. 

Mange mennesker er mødt - mange er behandlet- mange er gjort tilfredse, og for mig personligt er det 30 ud af mine 50 år i verden, som er gået. 

Gået med lige det, jeg ønskede at beskæftige mig med. 

TUSIND TAK FOR EN DEJLIG DAG - LYKØNSKNINGER- BLOMSTER- SMS´ER - MAILS OG KORT.

I er skønne, og jeg tager 30 år mere ....

Permanent Makeup

Permanent Makeup, som den laves i dag, er med til at fremhæve et ansigts fortrin og kompensere for mangler på en naturlig og ikke længere malet måde.

Permanent Makeup giver karakterer, skaber længde, som er forsvundet, og giver den ønskede fylde i et overplukket bryn.

Permanent Makeup fremhæver den bedste udgave af DIT udseende – uanset alder.

Vi tilbyder Microblading og Powder Brows.

Kom til en konsultation, hvor vi stille og roligt finder ud af, om vi kan indfri dine forventninger.

    LÆS MERE    


Vi blev testet .....og det gik godt

Hvor findes den perfekte behandling?

“Er der bedre service i Jylland? Og er behandlingerne pengene værd?”

Det anerkendte Skønhedsmagasin ”Go´ Beauty” har testet 6 klinikker i Jylland – og vi blev 1 af dem. 

Vi fik ros til skyerne for vores information, viden og resultater. Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00
Copyright © 2020 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao