Ansigtsbehandling pHixel NYHED

pHixel med TCA effekt 

pHformula har som nogle af de første i verden, fundet formlen til Pixel Peel, der kan udføres af kosmetologer.

Med pHformulas pHixel resurfacing behandling arbejder vi med en kombination af pHformula Alpha Amino Acid solution og nanoneedling. Alpha Amino acid solution er ikke en TCA, men en steril pharma-cosmeceutical solution, der indeholder en effektiv sammensætning af syrer- Pyruvic, Phytic, Mandalic, L-argine amino acids og skaber et sammenligneligt resultat med lægeforbeholdt Pixel Peel og TCA Peel.

Aktive ingredienser med fantastiske egenskaber fremmer sårhelingsresponsen og frigivelsen af vigtige cytokiner.Stimulerer kollagen produktionen og øger derved vævets tykkelse, hudens fasthed og elasticitet samt forbedrer hudstrukturen.

AA solution kombineret med nanoneedling sikrer en optimal resurfacing med maksimal protonfrigivelse, der aktivt vil provokere en accelererende form for celleregenerering, samt forbedrer penetreringen af de aktive ingredienser, hvilket giver fantastiske fordele og resultater i hudens generelle sundhed, samt udløser sårhelingsprocessen.

Dette er en kontrolleret skin resurfacing behandling, der er sikker at udføre på alle hudtyper og hudtilstande såsom kronisk rødmen, aknear, hyperpigmentering, og ældet hud.

pHformulas AA solution påføres og udføres sammen med nanoneedling. Nanonålene arbejder kun i epidermis. De penetrerer kun huden med 0.15mm for og de hårlignende kegler af silikone, der udgør nanonålene, gør det ideelt at arbejde på delikate områder såsom øjenomgivelser og læber.

Ansigtsbehandling pHixel  NYHED
Pris  kr. 999,-
Bestil tid
Anti-age og arbehandling.
En special behandling med små, ikke mærkbare, siliconenåle eller rigtige nåle, som skaber kanaler i huden og stimulerer hudens egen opbygning. TCA lignende syrer benyttes efterfølgende, som fremmer cellefornyelsen i huden. En behandling i høj kvalitet, fuld effekt, ikke smertefuld og kortvarig til ham/ hende, som ikke ønsker at ligge længe.
 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao