B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Shopping Cart - 0,00 DKK

Ingen produkter i kurven.

Text inside the alertclose

Acne

Lidt om huden – acne

Jeg har stor respekt for jer, som lider af acne. En hudtilstand, som påvirker meget psykisk, og som ved alle andre uønskede hudlidelser kan hæmme socialt. Mange ting er prøvet fra tidlig alder, og mange penge er sikkert spildt.

Vi er her på klinikken professionelle behandlere, og vi arbejder med biomedicinsk hudpleje. Den eneste behandling, som giver et stabilt og sikkert resultat og mindsker arvæv markant.

Der findes dog acneformer, der benævnes bl.a. acne vulgaris, som vi ikke kan behandle. Disse acneformer har spredt sig til betændelse i blodbanen, og disse skal behandles med lægeordineret tabletkur som Tetracyklin eller de mere aggressive Isotritinol.

Hårde kure for hele kroppen – men det er den eneste behandling, som giver et stabilt og sikkert resultat og mindsker arvæv markant på denne voldsomme acne, som ofte er genetisk.

Hård kost – men desværre nogle gange nødvendig.

Er du forældre til en person, som lider af acne, skal du have meget i overvejelserne, hvor hæmmet og psykisk belastet personen er. De ar, som kommer på sjælen, kan være mere voldsomme end det, en pillekur gør ved kroppen.

Kan voksne få acne?

Acne er en hudtilstand, som er gen- og hormonpåvirket, og, som typisk opstår i teenagealderen. Men også voksne kan få acne. Denne type acne ligger typisk hos voksne på hagen, men kan også forekomme som acne rosacea andre steder i ansigtet . Dette er en hudtilstand, hvor der opstår rødmen, varme og hævelser i huden samt acneudbrud. Denne hudtilstand kan en hudlæge stille diagnose på, hvis man ønsker en sådan.

Se information, råd og billeder af rosacea her

Ens for alle er at fordøjelsen, kosten, hudens balance skal være på plads, inden man starter på en kur hos os.

Hvad er acne?

Acne er både hudorme til de mere ubehagelige former for acne med store, betændte bylder, som efterlader røde arvæv. Disse forekommer typisk på bryst, ryg og i ansigtet.

Acne er en meget almindelig hudlidelse, der rammer næsten alle unge tidligt i puberteten i mere eller mindre grad. Har forældrene lidt af acne, ligger en desværre ofte genetisk og det er dermed vigtigt at komme tidligt i gang med pleje og forebyggende ansigtsbehandlinger. Hvis det ikke kan holde den kraftigt genpåvirkning nede, anbefaler jeg besøg hos hudlægen med det samme.

Hvordan opstår acne?

Talgkirtlerne er synderen.

I puberteten øges kroppens produktion af mandligt kønshormon  hos både piger og drenge. Denne ændring  stimulerer talgkirtlerne til en øget produktion af hudfedt. En sådan overproduktion betyder, at selve kirtlens udførselsgang bliver tilstoppet, og talget har dermed svært ved at komme op til overfladen. I huden findes en hudbakterie, som lever af dette hudfedt. Når dette fedt nedbrydes, dannes der automatisk affaldsstoffer og fedtsyrer. Disse irriterer talgkirtlen, og en betændelse opstår.

Hvad forværrer acne?

– rygning

– gener

– usunde spisevaner

– stress

– Hvis du klemmer/ piller i bumser

– menstruation

– nogle bliver påvirket af partikler i et rum – nymalet f.eks.

Kurforløb

Vi er her på klinikken professionelle behandlere med respekt for, hvad huden har været igennem af forsøg. Vores valg er faldet på behandling med balancerende syrer. Det er her, vi finder vore stabile resultater til den type acne, som kan behandles udefra.

At ændre en hud – uanset om det er indefra via kosttilskud eller i vores kurforløb med medicinsk udviklede ingredienser – vil altid tage mindst 28 dage, (som er den normale cellefornyelsescyklus), inden du vil kunne begynde at se ændringer.

Du skal have behandling hver 14. dag i en periode over 3 mdr. Derefter laver vi status. Ofte vil et resultat først vise sig EFTER 4. behandling, da det tager lang tid at få betændelse ud af huden.

Når vi har færdigbehandlet en acne, arbejder vi videre på røde ar med IPL laser. Dette kan du i nogle tilfælde få bevilliget hos hudlæge.

Hvordan foregår en behandling?

Vi afrenser din hud og påfører derefter den valgte balancerende syre på din hud.

Dette kan du mærke som en svigen i meget kort tid. Derefter vil der blive renset ud i huden. Der vil blive fjernet små sorte hudorme og hvide talg. De store betændelseskilder går vi uden om – disse nedbryder syrerne. Derefter vil du få en behagelig maske på, som beroliger din hud og nedsætter risikoen for nye betændelsestilfælde.

Ar i huden

TCA Cross Er en yderst effektiv metode til at løfte ar. VOres gæstebehandler hudlæge Emil Henningsen står for disse behandlinger og er nok den mest kompetente behandler du kan få til  at behandle disse gener akne efterlader.

Men først skal kur forløb igang – kontakt os endelig for en uforpligtende konsultation.

Kosten

Kosttilskud som zink er vigtig, men det er også vigtigt at se på kosten, du indtager. ”Man er, hvad man spiser”.

Mange slår ud af chips, sukkerholdige drikke, slik og fed mad – andre gør ikke. Det vigtigste er, at du mærker efter, om det, du spiser, giver udbrud. Dog har jeg erfaret, at de ovennævnte fødevarer og mælk øger risikoen for udbrud.

Der findes dog kostgrupper, som er værd at spise ekstra af, da de har en antiinflammatorisk virkning.

Spis basisk mad for at slå inflammationen i kroppen ned.

Oversigt over, hvilke fødevarer, som er basiske, finder du HER.

Antioxidanterne er vigtige:

A-vitaminholdig kost er betændelseshæmmende – og vigtig, hvis du har udbrud i din acne, samt i de lyse måneder som kosttilskud.
C- vitaminholdig kost styrker immunforsvaret i alle aknetyper
E-vitaminholdig kost styrker blodkar og virker helende på alle aknetyper.


Anonym


AnonymAnonym


Acne-ar Anonym 16 år – Vejle 

“Da vores søn var 15 år, havde han haft tiltagende acne tre år, og flere receptpligtige salver var prøvet uden særligt resultat. Derfor valgte vi at påbegynde ansigtsbehandlinger hos Marianne Bisgaard – en beslutning, som vi er rigtig glade for. Efterhånden blev acnen reduceret og er i dag helt væk. Ydermere er huden kommet i balance, og der ses ikke nye udbrud. De dybe arvæv, som acnen efterlod, har Marianne næsten fjernet med stamper behandling. Det skal tilføjes, at Marianne er rigtig god til at tage imod og tale med den unge. Vi kan varmt anbefale Marianne Bisgaard til unge med lignende problemer”.
Læs mere om Dermaroller her


Acne – Michella, Vejle 

Hormonacne på hagen – væk efter 5 behandlinger.

Nu skal der kun arbejdes med arvæv via ultralyd eller Dermarolleren.


Acne – Knud Larsen 

Knuds problem var store talgsamlinger.

Disse før- og efterbilleder er efter 2 behandlinger.

Han går nu hvert ½ år til hudrensning for at undgå, at de kommer igen.


Acne – Anonym 

Hormonacne på hagen. Udbrud, som hele tiden blev afløst af et nyt.

Væk efter 6 kurbehandlinger.


Acne – Pia S. Jensen 

Pia led af hormonacne på hagen, som blev aktiveret, hver gang hun fik menstruation.

Pia har gennemgået et behandlingsforløb, og der er helt ro på nu.


Acne – Mie T. Christensen, 19 år 

Mie havde store bylder på kinder og kæbeparti. Jeg behandlede hende med en specialkur og peels.

Hun skal nu have ultralyd for at fjerne de sidste ar.


 

 


Lejla -Vores egne billeder


Anonym


Heidi Høgdahl


Karina R., Vejle 

Byldeacne – normaliseret efter 6 behandlinger.
Jane Jensen

Kraftig talgproduktion – nedsat med en kombisyre af bl.a. salisyl.

TIPS

Acne  er en hudtilstand, som er gen- og hormonpåvirket, og, som typisk opstår i teenagealderen. Men også voksne kan få acne. Denne tilstand efterlader typisk ar – dybe eller røde overfladiske. Disse blegnes typisk med årene.

Gode råd :

Tjek din hjemmepleje og makeup for petrolatum, paraffinum, liquidum, lanolin, og vaseline, da disse ingredienser tilstopper huden.

Køb de hvide, tynde murerhandsker – tag dem på, når du ser fjernsyn, sover, læser eller i den situation, hvor du ved, at DU piller i huden. Du vil med de handsker på blive klar over, hvornår du gør det – med andre ord bliver du bevidst om dit gøremål og stopper.

At få en acnehud i balance, kræver samarbejde – mellem dig og mig. Produkterne skal bruges, og du skal følge kostrådene så vidt muligt.

Kostråd

Vi har erfaret, at mange får væsentligt flere udbrud, når de drikker/spiser mælkeprodukter. Fastfood, humlen i øl og sukkerholdige drikke kan hos de fleste også forværre tilstanden.

Spis kost fyldt med A-vitamin, da den virker betændelseshæmmende. A-vitamin finder du i alle orange og grønne frugter og grøntsager. Sørg også for at få lidt fedtstof – f. eks nødder eller mandler – da A-vitamin et fedtopløseligt vitamin. Kød og æg er ligeledes gode kilder.

Mobile version: Enabled

Ny Hjemmeside

Går i luften om få dage

* Mere overskuelig

* Nemmere booking med app

* Fuldstændig opdateret

Glæd dig