B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Indkøbskurv - 0,00 DKK

Perricone M.D

Perricone er en amerikansk professor, der har studeret hudens ældning og udviklet produktet samt denne effektive 3 dages anti-age diæt.

Ansigtsløftning på 3 dage ved hjælp af den rigtige ernæring
Retningslinjer & menu

Af Nicholas V. Perricone, M.D.

Løftet om en synlig forskel i dit udseende i løbet af kun tre dage lyder for godt til at være sandt. Men hvis du spiser på den ”rynkefrie” måde bare i en kortere periode, kan der ske spændende forandringer, ikke bare i dit udseende, men også i din følelse af velvære.

Den 3 dags ansigtsløftning afhjælper oppustethed, giver fastere konturer og fremmer en strammere kæbeform etc. etc. Du skal spise laks to gange om dagen p.g.a. dens DMAE og omega 3-fattige syrer for den fulde virkning. Denne diæt vil forøge ansigtets udstråling, skind og fasthed.

GRUNDREGLERNE

3-dages antirynkediæt
• Spis altid din proteinholdige mad (fisk, kød) først
• For at opnå det optimale resultat, må den i menuen opgivne mad ikke erstattes af andet
• Drik mindst 8 glas rent vand (postevand) hver dag
(Hvis ønsket, tilføj lidt frisk presset citronsaft)

3-dages antirynkediæt

3-DAGES-MENUEN

MORGENMAD:

En halv kop kogt, non instant havregryn
Havremel/-gryn er en stor kilde for fibre, der er sundt for hjertet, og indeholder lavglycemiske kulhydrater.

En omelet af 2 æg og/eller et stykke grillet laks
Undgå røget laks p.g.a. det store saltindhold

Cantaloupe & friske bær
Cantaloupemelonen virker meget hydrerende på huden og indeholder vigtige antioxidanter.
(Erstat ikke med vandmelon, fordi den indeholder for meget sukker). Bær indeholder endda endnu
højere andele af antioxidanter.

Ingen juice, kaffe eller toast
Hold dig til menuen. Du kan drikke grøn eller sort te i stedet for

FROKOST:

115-170 g grillet laks, sardiner i olivenolie eller ½ kop dåselaks med friskpresset citronsaft

Grøn salat med ”Romain Lettuce”
Dressing: Extra jomfru olivenolie og friskpresset citronsaft

60 g skive af Cantaloupe med friske bær

225-340 g kildevand eller filtreret vand

SNACKS:

Æbler

Skiver af kalkunbryst (lavt saltindhold)

3-4 stk. hasselnødder eller mandler (Disse nødder indeholder store mængder af fedtsyre og ”folic acid”)

225-340 g kildevand eller filtreret vand

MIDDAGSMAD:

115-170 g frisk, grillet laks
Grøn salat
(Som beskrevet under frokosten)

melon½ kop kogte grøntsager
(Helst fiberholdige, sukkerfattige, grønne grøntsager som asparges, broccoli, spinat etc, Undgå søde og/eller rodfrugter med stivelse (kartofler, gulerødder, beder, yams etc.)

Cantaloupe og bær

225-340 g kildevand eller filtreret vand

SNACKS INDEN SENGETID:

½ pære eller grønt æble

55 g tynde skiver af fedtfri bacon eller kalkun

3-4 stk. hasselnødder eller mandler

Mobile version: Enabled