B
o
o
k

N
o
w
K
o
n
t
a
k
t

Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring til os - 75 84 00 11
Indkøbskurv - 0,00 DKK

meso_logo2

stroke

cosmelan_pack

Pigmentering: Cosmelan Pack

Til dig, der “har prøvet ALT”

Cosmelan® Depigmentation Treatment
Udråbt til ” World´s No. 1 Pigmentation Treatment”

Små uromagere i huden i form af brune pletter eller skjolder kan gøre huden ældre at se på, end den er, og give et meget uens udtryk.
Mange er ked af denne tilstand, da huden ser beskidt ud.

Cosmelan er den eneste medicinske behandling på markedet, som efter min opfattelse har EFFEKT – holdbar effekt.
Den fjerner størstedelen af pigmentpletter i ansigtet og på hænderne, via 1 enkelt Mesoestetic Cosmelan behandling og hjemmebeh.

Pigmentfejl findes i forskellige grader i huden. Ens for alle er, at de giver et uens og ældet hudbillede. Også selv om der ikke er rynker.

Pigmentfejl er ikke farlige. Årsagen til pigmentfejl er typisk arv, hormonændringer, medicinbrug og forkert soldyrkning.

Hvordan foregår behandlingen

Det er en meget simpel behandling, med kun 2 klinik besøg – et for at få masken på – det næste er et kontrolbesøg. Resten skal du, via en special pleje, gøre derhjemme.
Masken skal du bære i 12 timer – så kom inden kl. 14, så kan du nå at få den af og fugte huden op inden du skal sove.

Lad os se på de forskellige typer :

Vitiligo er hvide skjolder i huden, hvor pigment mangler – brug selvbruner på disse steder.

Chloasma er brune skjolder og pletter med for meget pigment, som typisk opstår på overlæben og pande i forbindelse med graviditet.

Lentigo er leverpletter, som kommer fra 40 års alderen, og er forårsaget af gamle solskader og hormonændringer.

Ofte bliver pigmentfejl mindre tydelige om vinteren – men kommer kraftigt tilbage allerede om sommeren – til sidst er de der året rundt.

Gode råd :

Har du allerede pigmentfejl, eller skal du på sol- eller skiferie, skal du bruge 50 om sommeren og faktor 30 om vinteren.

Læg en solstift til pletter eller solcreme til hele ansigtet i din taske – så har du den altid med dig, hvis et cafe´ besøg uventet dukker op en sommerdag.

Husk at den skal påføres morgen, middag og aften, og at du også modtager påvirkning/farve i pigmentpletten igennem en rude.

 

Se anbefaling fra TV i USA og forskellige tests lavet af blogs og Magasinet Q


pudderdaaser
Se hvad den kendte blog pudderdaaserne.dk skriver om Cosmelean® – Læs mere her …
kvinde_q
Se test i Kvindebladet Q, der også skriver om Cosmelan® – Læs mere her …

Se her, hvad pressen i USA siger om Cosmelan pigmentbehandlingen


Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. akne samt postinflammatoriske pigmentforandringer i forbindelse med medicin og stress.

Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelsen direkte og giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og udstråling tilbage.

Cosmelan® Depigmentation er kendt blandt førende klinikker i 64 lande verden over. Cosmelans succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmargin. Behandlingen eliminerer bl.a.: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, akne, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

FORDELE

Cosmelan® Depigmentation behandlingen tilbyder en række store fordele, sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:

  • Kan bruges til alle typer pigmentering: Melasma, solskader, pigmentering efter akne, medicin og fregner.
  • Fjerner pigmenteringen hurtigt og nemt
  • Anvendes til alle hudtyper, inkl. mørke hudnuancer
  • Let peeling giver foryngende og udglattende effekt
  • Meget effektiv til behandling af akneproblemer
  • Reducerer akne-ar
  • Behandling kan bruges hele året rundt, også om sommeren
  • Indeholder ikke hydraquinon
  • Høj sikkerhedsmargin
  • Fjerner pigmentpletter efter laser- og peelingbehandlinger

RESULTATER

I 99 % af tilfældene forsvinder pletterne, og det giver forbedringer på 85 %.
Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen kan man observere en mærkbar og betydelig forbedring af huden. Der opnås reduktion i pletternes størrelse, og huden bliver mere ensartet og fornyet.

Efter ca. 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås et maksimalt resultat. Pletterne bliver reduceret, og huden får sin naturlige kulør. Som en bonuseffekt reducerer Cosmelan talg- og fedtproduktion, mindsker porerne og er yderst effektiv til akneplaget hud med pigmenteringer.

Dette er en yderst dybdegående behandling. Derfor kan der opstå tørre og irriterede områder på huden, som dog hurtig kan stabiliseres.

BEHANDLING:

1. Konsultation – journal og foto

2. Påførelse af maske – det centrale i denne behandling. Efter at huden er blevet forbehandlet, påføres en special maske. Denne maske skal du lade blive på huden i den anviste tid mellem 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed) Da laget af masken er tykt, og du skal forlade klinikken med dette lag påført, vil vi sørge for at have et P-skilt klar til dig, så du kan parkere 5 meter fra klinikken i vores gård.

3. Hjemmebehandling: 6 uger

4. Check up konsultation efter 6 uger – journal og nyt foto

Behandling og tilhørende cremer: 3900,-
Special solcreme: 299,-
Rens: 215,-
Tonic: 240,-

OBS: De originale Mesoestetic produkter er medicinske og sælges IKKE på nettet. De cremer, du finder online, er rent visuelt fuldstændig identiske med de originale. Emballager, farve og duft samt konsistens er ens. MEN de mangler bare den allervigtigste del – ingredienserne!

Vi kan glæde dig med, at priserne er yderst fordelagtige. Læg desuden mærke til, at vi på specialcremerne ligger 25 % under gennemsnitsprisen på verdensmarkedet – takket være vores importør.

meso_lab

TIPS

Har du allerede pigmentfejl, eller skal du på sol- eller skiferie, skal du bruge faktor 50 flere gange dagligt og i rigelige mængder. Kasket i middagstiden, og når du er på vandet. Vores Cosmelan-behandling fjerner 70 % og er yderst effektiv mod øget pigment.

Behandlingen vil sammen med solcreme, hvis den bliver brugt flere gange dagligt, kunne holde det nede.

Kostråd

Ønsker du en gylden farve, skal du spise gulerødder og broccoli. Men du kan ikke spise pigmentpletter væk.

Mobile version: Enabled